- 15 Kasım 2013
- 560
- 415
- 303
- Konu Sahibi miss_venezia
-
Cok tesekkur ederim sordugun icin hangi merkezde yaptirdin peki ucreti nekadardi capada yapmazlarsa oraya giderim en azindanMangetsu canım merhaba ben sordum bugün sadece amh a bakıyorlarmış diğerlerini yapmıyorlar ben hsg mi daha önce fındıkzade de bir görüntüleme merkezinde çektirmiştim istersen sende araştır
Sanirim rrandevu almadan gidiceksin bende baska hastanede oyle yapmistim cunku esinin testi icinde urolijiden alicaksin ama dedigin binadami bilmiyorum bende pazartesi capaya gitcem insallah esinin 3 gun cinsel perhiz yapmasi gerek gitmeden onceKızlar merhaba bende tüp bebek raporu için çarşamba günü bismillah diip başladım capaya henüz yolun başı umarım aylar sürmez adetin3.günü gel testler için dedi sizler bilirsiniz randevu almadan mi gidicem birde eşimin sperm testi içinde randevuyu urolojiden mi ali cam ? Öğlen saatine denk geldiği için kimseyi bulamadım soracak birde üroloji infertilite binasının karşısındaki yerde mi ? Amma sordum yea kusuruma bakmayın sizler tecrubelisiniz die soruyorum
perhiz bol bizde bende ptesi gunune bulabilirsem randevu goturucem can kocayiSanirim rrandevu almadan gidiceksin bende baska hastanede oyle yapmistim cunku esinin testi icinde urolijiden alicaksin ama dedigin binadami bilmiyorum bende pazartesi capaya gitcem insallah esinin 3 gun cinsel perhiz yapmasi gerek gitmeden once
Bizde bebis dusunuyoruz esimle ama 1 yildir olmuyor doktor bazi testler istemisti esiminki temiz cikti sukur onda bisey ciksaydi ugras dur erkeklerin nazi cekilmiyor hic bende bazi testler icin capadan randevu aldim sonuclarima gore doktor bisey diycek herhalde simdilik tek bildigim fsh degerlerim yuksek ciktigiSizdeki durum nedir ? Bu yolda birbirini en iyi anlatan insanlar oluoruz allahım hepimizin yüzünü guldursun insallah
Bilmiyorumki canim insallah bilgisi olan birileri yazar uzme kendini benimde kucukken gecirdigim apandisit ameliyati. Vardi o tuplerimi tikamis olabilir dedi eger oyleyse benimde sanirim ameliyat olmam gerekicekBirde raporu çıkarmak çok uzun suruo mu dr bana muayenede genişleme var gibi dedi ve laparoskopi olabilir biz sizi arayıp haber vericez dedi biraz cöktum ameliyat diince ama bebisim için herşey mübah
Canım ben o yoldan geçmiş biri olarak sana yardımcı olayım adetin 2. yada 3. günü drun sana yazdığı tahlil istek kağıdıyla beraber kan alma binasına gidiyorsun orada kan verdikten sonra aynı gün 3 ten sonra çıkıyor sonucun eşinin sperm sayımı içinde inferilitedeki dr istek kağıdı verdıyse eğer çapanın aşağı kapısına doğru giderken solda otopark varya o otoparkın en sonundan sola dön orada ürolojinin yatak kısmı bildiğim kadarıyla oradan gün alıyorsun sen sperm sonucunu infertilite druna götürdüğünde muhtemelen eşini androloji bölümüne sevk eder oradan 1 sperm sayımı daha istiyorlar çünkü rapor için 2 sperm sayımı gerekiyor yanlız androloji bölümünden randevu almak biraz zor oluyor bilgin olsun başka aklına takılan birşey varsa sorabilirsin canım Allah kolaylık versinKızlar merhaba bende tüp bebek raporu için çarşamba günü bismillah diip başladım capaya henüz yolun başı umarım aylar sürmez adetin3.günü gel testler için dedi sizler bilirsiniz randevu almadan mi gidicem birde eşimin sperm testi içinde randevuyu urolojiden mi ali cam ? Öğlen saatine denk geldiği için kimseyi bulamadım soracak birde üroloji infertilite binasının karşısındaki yerde mi ? Amma sordum yea kusuruma bakmayın sizler tecrubelisiniz die soruyorum
Ben beylikdüzü medicanada yapmıştım canım çapada 8 ay sonraya gün vermişlerdi bana yaptırmak istersem diyeEvet eşlerin nazi bazen cekilmio cidden bütün koşuşturma stres bizde ama onlara mecburuz inşallah güzel sonuçlar alırız sizler ve ben capadami yapacaksın tüpü
Ben b.düzü medicana da yaptırdım canım raporlu fiyatı 2700 dü ilaçlarımda 750 tl tuttu 4500 ünite yazılıydı raporumda ama yetmedi sonra 300 tl falan yine ilaç aldıkCok tesekkur ederim sordugun icin hangi merkezde yaptirdin peki ucreti nekadardi capada yapmazlarsa oraya giderim en azindan
Çok tsk ederim canım bende sadece rapor almak istiyorum ıstanbul tüp bebek aret kamar hakkında cok iyi şeyler okudum ona gitmek istiorum şu raporu bu cikarabilseydimBen beylikdüzü medicanada yapmıştım canım çapada 8 ay sonraya gün vermişlerdi bana yaptırmak istersem diye
Rapor alıp yaptırmak çok mantıklı fiyatlar yarıya dusuyor bu anda ama o raporu çıkarmak ışte bana dr genişleme var gibi belki laporoskopi olursun arayacağız seni dedi ne zaman ararlar bilmem zaten adet yaklasio gidince sorarımBen b.düzü medicana da yaptırdım canım raporlu fiyatı 2700 dü ilaçlarımda 750 tl tuttu 4500 ünite yazılıydı raporumda ama yetmedi sonra 300 tl falan yine ilaç aldık
Bende 2. denememi Aret kamar da yapmak istiyorum ama bakalım kısmet herşeyÇok tsk ederim canım bende sadece rapor almak istiyorum ıstanbul tüp bebek aret kamar hakkında cok iyi şeyler okudum ona gitmek istiorum şu raporu bu cikarabilseydim
Ben özelde çektirmiştim canım ama eskiydi gerçi benim tüplerdeki sorun ultrasonda bile gözüküyordu artık birde rapor için eskide olsa kabul ettikleri için tekrar çektirmek zorunda kalmadımCapaya gittim bugun hsg icin cok cakkallar ya dedim test yaptirtmak istiyorum(hsg)doktora yapmiyoruz dediler yani disardan gelen hastalara yapmiyolarmis neyse dedimki ozaman sizin hastaniz olayin ozamanda yapmiyormusunuz diye gerek duyulursa yapiyoruz sonra muayne etti bana demezmi makina bozuk olabilir siz disarida yaptirin haydaaa halbuki yalan hastaneyi alt ust ettim makina bozuk falan degil her yere sordum hastanede herkez yapilmiyor dedi en. Son testin yapildigi yere gittim radyolojiye kadin demezmi yapiyoruz ama tanidik kisilere hastalarimiz ilaclarini kendi alirsa yapiyoruz koskoca hastanede herkez yalan soyluyo saka gibi sorup sorusturmasam hastanede pesini birakip eve gitsem yaptirtamiycam ozele gidicektim.
Dün Çapada aşılama yapıldı. Benim için dua edin, inanın ben hepimiz için ediyorum. Geçtiğimiz ay yumurtam olgunlaşmadan kendiliğinden çatladığı için 1. aşılama hakkımı kullanamadan kaybettim. Bu ay çok şükür yeteri kadar büyüdü ve aşılama yapıldı. Eğer tutmazsa tüp bebek tedavisine geçilecekmiş fakat sıra 7-8 ay sonra ancak gelir dedi sekreter hanım. İnşallah beklemeye gerek kalmaz..
Tedaviye yeni başlayacaklar için; ne yazık ki rapor şıp diye çıkmıyor. Bir sürü gerçekten gerekli prosedürden geçiliyor ama inanın hiçbiri boşuna değil. Sabretmek gerekiyor.Benim Hsg sonucumda rahmimin yarım olduğu ortaya çıktı. Yıkıldım.. Emin olmak için laparoskobik histereskopi yapıldı. Hsg sonucu ispatlanmış oldu,rahmim yarım. Ikı defa aşılama denemeye ve sonra tüp beben tedavisine karar verildi. Bir senede ancak bu noktaya gelebildim. Benden size ufak bir hatırlatma; Süreç uzun olduğu için tedavi hakkında konuşacağınız kişileri iyi seçin, size hala çocuğunuz olmadığını, tedavinin başarısız olduğunu ima edebilecek kimseleri etrafınızda tutmayın. İnanın birinin geçtiğiniz tahlil,tedavi,sabır dönemi hakkında fikri bile olmadan "bilmem kim şurada yaptırmış olmuş, sende gitsene oraya" demesi bir anda o kişiyi hayatınızdan silmenizle sonuçlanabilir. Ne yazık ki benim etrafımda "ne duruyorsunuz gidip tüp bebek yaptırsanıza" diyen insanlar var. Söylemesi ne kadar kolay geliyor onlara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?