• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çapa tıp fakültesi- infertilite kliniğinde aşılama -tüp yaptıranlar.. Buyrunn...

Kizlar merhaba bende yarin insallah capaya adimimi aticam hakkimizda hayirlisi olsun . memnun kalanda cok kalmayanda Allah cc herkesi iyi insanlarla karsilastirsin insallah . ne yaparlarsa yapsinlar yilmicam Allahin izniyle bu isin ustesinden gelicem o gucu kendimde goruyorum . vatana millete hayirli olsun insallah hepimiz icin ben hic umutsuz degilim vardir bundada bi hayir. Dua kaderi bile degistirirmis o yuzden bol bol dua edelim insallah hayirlisiyla bizde anne olabiliriz
Hayırlıolsun canım ne güzel hamile kalmissiin allah sağ salim hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin çapa da mı hamile kaldın?

Benim amh 1.18 di ben kendi kendine hamile kaldım çapa ya da aşılama için gitmedim eşim ugrasmazdi

benim amh 0,65 daha önce 2 kez kendiliğinden hamile kaldım ama kaybettim 6 aydır da hamile kalamıyorum zaten diğer hamileliklerimden önce doktora gittiğimde amh değerim 0,83 çıkmıştı o zamanda doktorlar tüp bebek yap bu amh alarm veriyor demişlerdi, sgk anlaşmalı bir merkezde tüp bebek yapmak için rapor çıkarmak istiyorum devlette aşılama yapmadan rapor çıkarma şansım yok mu onu araştırıyordum, çalışıyorum devlette aşılama için harcadığım süre işyerinden aldığım izinler benim için sorun olur 2-3000 indirim alayım derken işimden olurum diye korkuyorum :(

benim amh 0,65 daha önce 2 kez kendiliğinden hamile kaldım ama kaybettim 6 aydır da hamile kalamıyorum zaten diğer hamileliklerimden önce doktora gittiğimde amh değerim 0,83 çıkmıştı o zamanda doktorlar tüp bebek yap bu amh alarm veriyor demişlerdi, sgk anlaşmalı bir merkezde tüp bebek yapmak için rapor çıkarmak istiyorum devlette aşılama yapmadan rapor çıkarma şansım yok mu onu araştırıyordum, çalışıyorum devlette aşılama için harcadığım süre işyerinden aldığım izinler benim için sorun olur 2-3000 indirim alayım derken işimden olurum diye korkuyorum :KK43:
Direk tüp bebek yapılıyor mu bilmiyorum rapor işini de bilmiyorum canım

benim amh 0,65 daha önce 2 kez kendiliğinden hamile kaldım ama kaybettim 6 aydır da hamile kalamıyorum zaten diğer hamileliklerimden önce doktora gittiğimde amh değerim 0,83 çıkmıştı o zamanda doktorlar tüp bebek yap bu amh alarm veriyor demişlerdi, sgk anlaşmalı bir merkezde tüp bebek yapmak için rapor çıkarmak istiyorum devlette aşılama yapmadan rapor çıkarma şansım yok mu onu araştırıyordum, çalışıyorum devlette aşılama için harcadığım süre işyerinden aldığım izinler benim için sorun olur 2-3000 indirim alayım derken işimden olurum diye korkuyorum :KK43:
Amh 1 in altında olunca direk tüp bebek oluyor ben de gittim Hacettepe direk başlattı

Hayirli günler herkese. Ben de Çapa'da tedavi oluyorum. Doktorum iki üç ay daha olmazsa aşılama dedi. Maddi olarak ne kadar tutuyor aşılama bilginiz var mı??

Evet canım bana rapor hemen çıktı amh 1 in altında olunca evlilik 3 yıl süresi aranmıyor senin tüp bebek sonucun ne oldu inşaallah hayırlısı olur
KUZUM NEGATİF OLDU.11000TL GİTTİ ANİDEN .ZATEN yumurtan az dedi doktor.bende suphelendim amh testi yaptırdım 0,9 cıktı.okadar iğne kullandım en yuksek doz sadece 3 yumurta oldu onun da biri kaliteli dedi.inşallah rapor cıkarırlar da daha tüp yaptırırım.en azından 1 tane parasına 2 tüp yaptırırım napiim.:(((

KUZUM NEGATİF OLDU.11000TL GİTTİ ANİDEN .ZATEN yumurtan az dedi doktor.bende suphelendim amh testi yaptırdım 0,9 cıktı.okadar iğne kullandım en yuksek doz sadece 3 yumurta oldu onun da biri kaliteli dedi.inşallah rapor cıkarırlar da daha tüp yaptırırım.en azından 1 tane parasına 2 tüp yaptırırım napiim.:KK43:((
Hacettepe de ilaçlar hariç 1800 gibi bileydi çok değil ama araştırın iyi yer olsun

KUZUM NEGATİF OLDU.11000TL GİTTİ ANİDEN .ZATEN yumurtan az dedi doktor.bende suphelendim amh testi yaptırdım 0,9 cıktı.okadar iğne kullandım en yuksek doz sadece 3 yumurta oldu onun da biri kaliteli dedi.inşallah rapor cıkarırlar da daha tüp yaptırırım.en azından 1 tane parasına 2 tüp yaptırırım napiim.:KK43:((
Yaşınız kaç çok önemli faktör kadın yaşı ilaçlarla mı 11 bin tuttu

Back