• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cansu'nun oje topiğii :)

saol cnm... ddesenlerinin devamını bekliyorum....

sevgilim denizcilik okumuştu gerçi şuan makine öğretmenliği okuyo bnm için denizcilikten vazgeçti ama yinede bayılır denizci demiri olsun denizcilikle ilgili b işi olsn onun için denizci demiri yapcam burda yaptığım gibi:64:

$IMG01412-20110914-0103.jpg çok tatlıııııııııı:69:

$Picture0200.jpg

golden rose un mat ojelerinden iki tane aldım bugünn:16: çok güzeller ama tırnaklarımı kestimm kısacık kısacık olduu hemen uzuyo ama o yüzden acımadım:9:

$IMG01491-20110921-2334.jpg

cansucum hayırlı olsun yeni ojelerin:)
mat ojeler nasıl? benim her zaman gittiğim kozmetikçime uğradım bugün,mat seri geldi ama yarına açacağız standı dedi.
fiyatını sordum da belli değil dedi.
denemeye niyetim var,hiç mat oje kulllanmadım,sürüyorum matlaştırıcı zaten istediğim ojenin üstüne.
bi de birkaç yerde okudum,mat oje sürmek kram oje gibi değilmiş,fırça izi falan çıkabiliyormuş.
bu yüzden yorumun benim için önemli.

cansucum hayırlı olsun yeni ojelerin:)
mat ojeler nasıl? benim her zaman gittiğim kozmetikçime uğradım bugün,mat seri geldi ama yarına açacağız standı dedi.
fiyatını sordum da belli değil dedi.
denemeye niyetim var,hiç mat oje kulllanmadım,sürüyorum matlaştırıcı zaten istediğim ojenin üstüne.
bi de birkaç yerde okudum,mat oje sürmek kram oje gibi değilmiş,fırça izi falan çıkabiliyormuş.
bu yüzden yorumun benim için önemli.

gayet güzel oldu bende:26: fırça izi fln olmadı tek kat sürünce oluyo ama canım. ben 3,5 tl ye aldım tanesini mat ojenin. :70:

gayet güzel oldu bende:26: fırça izi fln olmadı tek kat sürünce oluyo ama canım. ben 3,5 tl ye aldım tanesini mat ojenin. :70:

deneyelim bakalım. bu arada bizim memlekete ilk defa mat oje geliyor. bakalım hatunların tepkisi n olacak.
pek çok kozmetikçide aldığım renklere büyük şoklarla tepki verenler çokça.
bakalım bunlara ne diyecekler.

ben de mat seviyorum ne yapayım:69:

yaa size inanamıyorum gerçektenn bu ne hayal gücü ve beceri arkadaş kendimi resmen beceriksiz ve cahil hissettim yahu :) nasıl şeyler yapmışsınız öyle ya ben hiç uğraşmam böyle şeylerle bi renk sürerim biter kendisi çıkana kadar da kalır unuturum bile :) ama bugün burada dolaştım ve yazışmaların gazı ile kendime şu disklerden aldım bende yapayım bakalım becerebilirsem. aslında kendimde çizesim var ama uğraşmak zor geliyor birde beceremem diye hiç başlamıyorum.

bir oje sever olarak tek kelimeyle bayıldım....fakat şöyle bir ironi var ki beğenip beğenip aldığım ojeler süsbiberi gibi çekmecede duruyorlar:9: sadece french yapıyorum..tırnaklarım küçük maalesef uzun ve büyük değil bu yüzden ben de koyu renk sürmüyorum..bi hevesle alıp alıp kullanmıyorum.acaba bunları tırnağımda denemeli miyim?küçük tırnaklara ne öneriyorsunuz?ne tarz oje kullanmalıyım sizce?bi de ben manikürle falan uğraşmam sadece türpülerim, manikür yapsam uzun olur mu tırnaklarım acaba???
frenchten öğğğhhh geldi...
cansucum başta olmak üzere işi bilenler bana akıl versin kızlar....

bir oje sever olarak tek kelimeyle bayıldım....fakat şöyle bir ironi var ki beğenip beğenip aldığım ojeler süsbiberi gibi çekmecede duruyorlar:9: sadece french yapıyorum..tırnaklarım küçük maalesef uzun ve büyük değil bu yüzden ben de koyu renk sürmüyorum..bi hevesle alıp alıp kullanmıyorum.acaba bunları tırnağımda denemeli miyim?küçük tırnaklara ne öneriyorsunuz?ne tarz oje kullanmalıyım sizce?bi de ben manikürle falan uğraşmam sadece türpülerim, manikür yapsam uzun olur mu tırnaklarım acaba???
frenchten öğğğhhh geldi...
cansucum başta olmak üzere işi bilenler bana akıl versin kızlar....

biraz zevk meselesi bence ama benim de tırnaklarım kısa yapılı ve pek uzatamam ancak bana göre de kısa tırnaklara koyu renkler çok yakışıyor.
bence seninki daha çok gözün alışmamasından.
maniküre topikteki çoğu arkadaş manikür yapmıyor,ben de dahilim bunlara.
çok güzel kütikül kremleri var onlardan kullanıp tırnak etlerimizi yumuşatıyor ve dibe itiyoruz.
işte böyle, bir yerden başlayınca çok güzel yerlere geliniyor.

biraz zevk meselesi bence ama benim de tırnaklarım kısa yapılı ve pek uzatamam ancak bana göre de kısa tırnaklara koyu renkler çok yakışıyor.
bence seninki daha çok gözün alışmamasından.
maniküre topikteki çoğu arkadaş manikür yapmıyor,ben de dahilim bunlara.
çok güzel kütikül kremleri var onlardan kullanıp tırnak etlerimizi yumuşatıyor ve dibe itiyoruz.
işte böyle, bir yerden başlayınca çok güzel yerlere geliniyor.

katikül kremi kullnmadım hiç..tavsiye edebileceğin bi marka var mı canım?
bu arada cevapladığın için teşekkürler:16:

katikül kremi kullnmadım hiç..tavsiye edebileceğin bi marka var mı canım?
bu arada cevapladığın için teşekkürler:16:

el ve tırnak bakımı bölümünde a m o n r a arkadaşımızın konusu var bu konuyla ilgili mutlaka oraya bakmanı tavsiye ederim.
ben lush'ın lemonny flutter kütikül kremini kullanıyorum ve çok memnunum. hatta zaman zaman ayaklarıma da sürerim.
bi de dax sulphur da iyi geliyormuş ama onu daha yeni aldım yarın geçer elime.
ama sen mutlaka konuya göz at, çok yararı olacaktır.

el ve tırnak bakımı bölümünde a m o n r a arkadaşımızın konusu var bu konuyla ilgili mutlaka oraya bakmanı tavsiye ederim.
ben lush'ın lemonny flutter kütikül kremini kullanıyorum ve çok memnunum. hatta zaman zaman ayaklarıma da sürerim.
bi de dax sulphur da iyi geliyormuş ama onu daha yeni aldım yarın geçer elime.
ama sen mutlaka konuya göz at, çok yararı olacaktır.

canım sağolllllll......bi bakayım şu topiğe.tavsiyelerin için sağol.katikül kremini denicem..veeeeee artık koyu renk ojeler gizlendiği yerden çıksın değil mi ama???? diğer topiklerde bayıldığım bikaç oje oldu onları bulsam süper olacak:10:aşka geldim canımmmmmm:16:

aşka gelmene vesile olduysam ne mutlu bana :)) bende birkez manikür yaptırdım sonra tırnaklarım aşırı hassaslaştığı yetmiyormuş gibi kırıldı çatladı zor kendine getirdim bidahada manikür yaptırmadım bende katikül kremi kullanıyorum. ojeleri asetonsuz oje çıkarıcıyla çıkar, ve sally hansenin tırnak güçlendiricisinden kullanmanı tavsiye ederim. ben kullandığımdan beri sertleşti ve kırılmıyo. yok küçücük şişeye 20 lira fln veremem diosanda kanyon markadan al canım benim sally hansen bittiğinde kanyon alıcam bende. önceden kanyonuda kullandım o da güzeldir

Son düzenleme:
aşka gelmene vesile olduysam ne mutlu bana :)) bende birkez manikür yaptırdım sonra tırnaklarım aşırı hassaslaştığı yetmiyormuş gibi kırıldı çatladı zor kendine getirdim bidahada manikür yaptırmadım bende katikül kremi kullanıyorum. ojeleri asetonsuz oje çıkarıcıyla çıkar, ve sally hansenin tırnak güçlendiricisinden kullanmanı tavsiye ederim. ben kullandığımdan beri sertleşti ve kırılmıyo. yok küçücük şişeye 20 lira fln veremem diosanda kanyon markadan al canım benim sally hansen bittiğinde kanyon alıcam bende. önceden kanyonuda kullandım o da güzeldir

ah canım harikasın gerçekten ne yaratıcılık....ben bi frenc yapıp çıkarım ya da parlatıcı:9:seni görünce paçoz gibi hissettim kendimi..
katikül kremi ne marka kullanıyorsun istanbulda nerden alıyorsunuz cevahir demişler ama cevahir bana uzak maalesef:19:
sertleştirici kullanıyorum golden rose...sanki güçlendi tırnaklarım.ama asetonsuz oje çıkarıcıyı da sayenizde öğrendim:9:
bi de şu konadlarla ilgii ne düşünüyorsun açıkçası internetten alışveriş fikri bana uzak geliyor konu oje de olsa....
biraz tırnaklarıma bakayım diyorum ne de olsa eller asaletin sembolüdür di mi cansucum:16:
bu arada sen anlarsın canım benim tırnak yapım küçük biraz hatta benim öğrencilerim geçen yıl 6.sınıftı onların tırnakları bile daha büyüktü benimkilerden:1:bzı insanlar sevimli buluyor ama ben aynı şeyi düşünmüyorum...ne yapsam bu durumda?manikürle olayı kurtaramam mı acaba?veya nasıl ojeler tercih etsem?tavsiyeni bekliyorum:54: bi sürü oje dolapta bekliyo yazık valla,beğenip beğenip alıyorum snki sürüyo gibi:52:

bayıldımmmm hemm becerine hemdee fikir üretmene çoşkuylaa sürüp çıkarmısın browo:)

alix avien mor rengine yakın ojenin numarasını yazarsan çok sevinirim cnm:21:

ojeyle ilgili tüm topikleri izliyorum da..senin tırnakların da ojeler de harika olmuş..ama benim sizin kadar düzgün tırnaklarım ve yeteneğim yok sanırım..:50:

Back