• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cansu'nun oje topiğii :)

attachment.php

Pacman :52::52::52:
Harika olmuş tırnağının şekli ile de tam uymuş ben de yapacağım ama benimkiler upuzun bişey olur orjinali gibi olmaz :1:
Sarının marka ve numarasını alabilir miyim canım siyahın üzerine bu kadar net olan bi sarı görmemiştim ben
Bi de kısaca nasıl yaptığını anlatırsan sevinirim

Demiştim ama ... :31:

hepsi çok çok güzel ama benim asıl merak ettiğim , bunları yaptıktan sonra çıkartmaya nasıl kıyıyorsun :)))

hepsi çok çok güzel ama benim asıl merak ettiğim , bunları yaptıktan sonra çıkartmaya nasıl kıyıyorsun :)))

bnm fazla vaktimi almıyo aslında ben küçüklüğümden beri baya meraklıyımdır zor gelmiyo alışınca. o pacmanı aşırı soran oldu dışarda çok beğendiler. ikinci kez yapmayı düşünüyorum:60:

kirazı oje diskiyle yaptım baskı şeklinde. nazarıda kendim yaptım:) beyaz oje, üstüne mavi mavinin üstünede beyaz oje al sana nazarr bonçuukuu:10:

oje diski ne bide kürdanlamı yapıyosun nazarları yoksa ojenin fırçasıyla mı??? vçok güzeller cnm ellerine sağlık...

oje diski ne bide kürdanlamı yapıyosun nazarları yoksa ojenin fırçasıyla mı??? vçok güzeller cnm ellerine sağlık...

ben nazar boncuğunu normal ojeyle yapıorum direk konduruyorum çok basit. diske gelince, $konad b32 diski kiraz deseni.jpg böle bişi, üstüne ojeyi sürüp aparatıyl yada kredi kartı gibi bişile sıyırıosun içinde oje kalıo yine aparatıyla bastırıp, tırnağına uyguluosun googlea yazarakta bakabiilirsin

ben nazar boncuğunu normal ojeyle yapıorum direk konduruyorum çok basit. diske gelince, Eki Görüntüle 255444 böle bişi, üstüne ojeyi sürüp aparatıyl yada kredi kartı gibi bişile sıyırıosun içinde oje kalıo yine aparatıyla bastırıp, tırnağına uyguluosun googlea yazarakta bakabiilirsin

ilk kez gördüm... neler çıkmış nerde satılıyor ki bunlar?

canım gece gece sana özenip bende yaptım.... seninki kadar olamaz tabiki ama... $Fotoğraf-0420.jpg bide tırnaklarım kısa şuan...
bu arada ojelerinin maşşallahı var yaniii bide benim ojelerime çok der arkadaşlarım... bunları görsünler bide benimkiler kuş kadar kalır...

Son düzenleme:
canım gece gece sana özenip bende yaptım.... seninki kadar olamaz tabiki ama...Eki Görüntüle 255474 bide tırnaklarım kısa şuan...
bu arada ojelerinin maşşallahı var yaniii bide benim ojelerime çok der arkadaşlarım... bunları görsünler bide benimkiler kuş kadar kalır...

hehehe zamanla olur ben liseye giderken bile frenchli giderdim ojesiz günüm olmazdı ondan galiba alştım ortoklda başlamıştım okula giderkende sürmeye yavaştan:60:

hehehe zamanla olur ben liseye giderken bile frenchli giderdim ojesiz günüm olmazdı ondan galiba alştım ortoklda başlamıştım okula giderkende sürmeye yavaştan:60:

eskiden bende çok sürerdim... dersane öğretmenlerim her gün bakardı bugün ne renk sürdün diye...:1: ama evlendim evleneli azaldı sürmem... şu disk gelsinde bir... kaç günde gelir cnm sen daha önce bişiy almışmıydın ordan?

eskiden bende çok sürerdim... dersane öğretmenlerim her gün bakardı bugün ne renk sürdün diye...:1: ama evlendim evleneli azaldı sürmem... şu disk gelsinde bir... kaç günde gelir cnm sen daha önce bişiy almışmıydın ordan?

bende ondan aldım şekerim. valla bana 6 günde ulaştı ama tabi arada bayram vardı:d zaten mail adresine fln mail geliyor kargoya verldi diye

Back