Cansız cilt sorunu

aysun28

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2007
15
0
39
kizlar bu yüzden delirecek gibi oluyorum yüzüm cok canliydi 2-3 gün icinde hem saclarim hemde yüzümde problemler var yüzüm cok canliydi ve sarardi sebebini bilmiyorum aynaya bakiyorum sapsari cansiz bir yüz deliriyorum nasilda olur birden yüzüm bu hale gelir ja

acaba cözüm neler

grip,halsizlik,çok yorulma bunları yapabilir ama uzun sürerse sarılık kontrolü için bir doktora gitmen iyi olur

bende uyku probleminden dolayı var bu... vede düzensiz beslenme.. farkediyorum.. okul varken bide 2.ögretimsin gece kuşu gibi oluyosun.. uyku düzeni bozuk yaza göre yada tatil zamanına göre okul zamanı yüüm cok solgun cansızdır.. gözaltlarım morlaşıyo cildim bozuluyo.. ee bide düzgün beslenmeyince... uykunu iyi al erken yatabiliyosan erken yat... bide güzel beslen farkedeceksin ....

yaaa benimde çok sarı yüzüm napcam bilmiorum ama keçiboynuzu pekmezi aldım arada içiorumm kilomda iii ama nie böle anlamadımm yardımcı olurmusunuz

aynen benimde öle..yani allık sürmeden olmuo makyajıda sevmiyorum napcam bilemiyorum

canım kahvaltını çok iyi yap meyve çok yee
evde salatalık maskesi yapabilirsin yada patates maskesi
çok işe yarıyor bi dene istersen

yaaa benimde çok sarı yüzüm napcam bilmiorum ama keçiboynuzu pekmezi aldım arada içiorumm kilomda iii ama nie böle anlamadımm yardımcı olurmusunuz

bak canm benm de sorunum du bi zamanlar ama tretın kullandm yuzum soyuldu ama hafıf ve belırsız sekılde soyuluyo korkmayn yani kabuk gıbı diil izler olmasına rağmen yüzüm genelde canlı ve parlak tabıkı kansızlıkda bır sebep ama olü deriyi ciltten atmak gözenekleri sıkılaştırmak taze derıyı ortaya cıkarmak gerek nemlendrmek sık sık asla kuru bırakmamak bu arada parlak dedysem yağlı cilt parlaklığı diil canlılık anlamında en önemlısıde peelıng yaptırmak kendınızdeyapabılırsınz malıyetı uyganolur belki işinize yarar önerilerim ama canlı sağlıklı parlak cıldın kurulları bunlar dr unönerılerı aynı zamanda

derıyı soymak demek bı kat derı değiştırmek anlamına gelmesn yanı ölü derıatılaıyo yavasça taze deri ortaya cıkıyo peelıng bunu yavas yavastemızlıyerek yapıyo sen soymuyosun yüzünü ve de soyucu kremler de cok güzel ben kullanıyorum hafıf ce derı yı atıyosun cıldın canlanıyo bunlar hangi kremler dersenz tretın acnelyse dıfferın cok güzel kremler ama atlamadan söylıyım bunlar yınede dr asorup da kullanılırsa daha doğru olur ayrıca diğer forumlarada bakın bu kremler hafif cizgiler için de kullanılmıs

pekiiiiiii bişi daha sorucammmmm :)

ben şuan peeling özellikli yüz temizleme jeli kullanıorum dediğin gibi bu ürün de cildi ölü derilerden arındırıyor mu yani soyuyor mu?

Son düzenleme:
canımcım arkadaşın bahsettiği kimyasal peeling senin yaşına ve cildine uygun değil zaten bu işlemide doktorlar yapıyo
şimdi senin sorunun ne ona göre yardımcı olabilirsem ne mutlu

cilt yapına uygun bir peeling i haftada bir defe temizleme ürününle yıkadıktan sonra yapıyosun ölü derini atıyo cildinin gözenekleri açılmış oluyo tabakalaşma renk farklılıkları ve sivilcelenmeyi engellemiş oluyosun
ayrıca peeling işlemini banyodan sonra yaparsan daha iyi sonuç alırsın tatlım

bide önemli eğer cildin sivilceliyse ona göre peeling al granüllü peelingler sivilcenin yayılmasına neden oluyor
sonrada cilt yapına uygun nemlendirici sürr ohh bak ne rahat olucakl nasıl nefes aldığını hissediceksin cildinin :))

canımcım arkadaşın bahsettiği kimyasal peeling senin yaşına ve cildine uygun değil zaten bu işlemide doktorlar yapıyo
şimdi senin sorunun ne ona göre yardımcı olabilirsem ne mutlu

ben kımyasal peelıngden bahsetmedm normal cilt bakımında deriyi arındırma taze deriyi ortaya cıkarma anlamında en hafıf düzeyde kı bakım anlamında peelıng dedm kımyasalını yaptırmadımkı önerıym ayrıca kımyasal peelıng ılerı düzeyde cilt sorunları ve ileri yaslarda yapılan bır uygulamadr tavsıyeyle falan olacak şey diil gayet rısklı ve zor bi işlemdr yuzu hafıf şekilde soyan kremleri önerebilirm canlı cilt ortaya cıkıyo diğer arkadas ta cildim nasıl soyulacak demş sen zaten nemlendrıcı surunce soyulmayı farkedeceksn peeling li yüz yıkama jelini de kullanmadm ama normal peeling gibi olmasa gerek arkadaslar taze cilt ortaya cıkarmak için ölü derıyı ortadan kaldrmak yani soyulma şart

Peki bu deriyi soyucu kremlerin lekeyi geçirdiğini duydum doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…