• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Canlarım gelinliğimi aldım

bende gelinliği göremedim ama mavi melek sana bir sorum olacak bende kaynarca bağdat gelinliğe uğradım öylesine ve istediğim gelinliği orda gördüm giydim denedim bir kaçta aksesuar eklettim hayalimdeki gibi çok tatlı oldu aynısını bana dikecek ama teretdütlerim var,orası hakkında hiç bir bilgim fikrim yok dikerse nasıl olacak vs vs.
Bilen varsa yorumları bekliyorum...

kızlar resimleri kaldırdım kusura bakmayın o gelinlikten vazgeçti yine bağdat gelinlikten başka bir gellinlik alcağım ozaman resim ekleyeceğim :)

ataycım kesinlikle tafsiye ederim ayşe hanımı ben dışardan aldığım başka bir abiyenin boyunu bile ona yaptırıyorum çok ilgililer pişman olmazsın cnm ki gelinliklere baktıysan işciliği gayet güzel birde gelinleri iyi yönlendiyor yakışmayanı yakışmadı diyor malını satmaya kalkmıyor :) umarım beğendiğin olur cnm

kızlar resim pc bulursam eklerim ama o gelinlikten caydım
düğün tarihi bekelediğimizden geç olduğu için sararma ve toplamaların sönme ihtimalini göze alamadık :)

2737.jpg

işte kızlar gelinlik buydu dediğim gibi bundan vazgeçtik yeni gelinliğimi 6 haziranda alacağız :)
ozaman yeni resimler ekleyeceğim olumunekankayizsmile

mavi melekcim şuanda gelinliği göremedim ama evdeki pcden de bakarım,
gerçekten Ayşe hanım çok ilgili ben çoktan beğendim vallahi daha bakmıyorum ama sonkez fatihe gidip bakayım diyorum,benimki mendil etek alabildiğince kabarık olacak ve üstü kısmı ise oraya gittiğimde başkasına yapıyordu bende onu çok beğendim hemen denettirdi müthiş oldu yaprak şeklinde straptez duvağıda kararlaştırdık,benim de düğün şuan net olmadığı için düğüne 15 gün kala yaparız dedi.

ama müthişti gerçektenn..:) duvakta ise ben sonradan çıkan duvaklardan istiyorum,bu arada içimi rahatlattın sağolasın.Senin düğün ne zmaan?

gelinlik gercekten harikaymis
ins alacaginda buna benzer
bu arada giyilmemis gelinligi özel kilifinda korursan sararma yapmaz

ataay düğünüm 1 ağustos ama ben gelinliği haziranda kesin karar vermeliyim ona göre alış veriş falan yapacaım iç giyim ayakkabı gibi takvimime en uygun 6 haziran
scheker cnm gelinliği başkası almış bile :)

ataay düğünüm 1 ağustos ama ben gelinliği haziranda kesin karar vermeliyim ona göre alış veriş falan yapacaım iç giyim ayakkabı gibi takvimime en uygun 6 haziran
scheker cnm gelinliği başkası almış bile :)

hmm hayirliisi seninki daha güzel olur insallah yine yükle bakarizopuyorumnanaktan

Back