sanırım ikimizden başkası yok canım.ogün negüzel konuşulmuştu arkadaşlar nerdesiniz trackeki ben kadınlar kulubünden arkadaşla buluşucam pazar günü koruparkta istersen sende gelebilirsin
kızlar dr a gittim salı günü ve dr yerimden kıpırdamamamı, yoksa haftaya bile dogurabileceğimi söylediama yinede iyi olursam gelmeye çalışırım siz yer ayarlayın.ayça da artık katılamıcak annesine izmire gitti 5 gün yok.piknik olayını o dönünce yaparız ben de iyi olursam.şimdiden gelemezsem çok üzgün oldugumu belirtmek istedim.
cuma günü mü buluşuyoruz kızlar ben varım kaydirigubbakcemile5
tühhh...benimde cuma randevum vardı iptal etmemde mümkün değil 2-4 arası...korupark değilde bulvarda buluşsak ?korupark çok uzak ulaşım sorunu olucak tek arabayla gidilmiyor malesef...
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
En son ben hamileyken buluştuk sonra buluşma olmadı sanırım, bebeğim 2 aylık olduğuna göre baya olmuş... Bu haftadan sonra iznim bitiyor çalışmaya başlayacağım, birkaç ay sonra haftasonu olmak şartıyla inşallah aranıza katılırım...Yeni katılan arkadaşlara da selam olsun, görüşmek üzere, havalar çok güzel buluşursanız iyi eğlenceler...hihoyyyt
kızlar dr a gittim salı günü ve dr yerimden kıpırdamamamı, yoksa haftaya bile dogurabileceğimi söylediama yinede iyi olursam gelmeye çalışırım siz yer ayarlayın.ayça da artık katılamıcak annesine izmire gitti 5 gün yok.piknik olayını o dönünce yaparız ben de iyi olursam.şimdiden gelemezsem çok üzgün oldugumu belirtmek istedim.
Canım buluşma yeri belli değil daha zelcan sen ben varız melisin gekip gelmiceği kesin değil...
trackeki cuma günümü buluşuyorsunuz?
ben de varım sekerler
cuma gunu kesın mık bakalım ?
yer soyleyım kızlar
Kızlar eğer sizin için de uygunsa yarın kültür parkta pikniğimizi yapalım mı şennurcum gelirsin sende çok fazla yürütmeyiz seni olurmuyerimseniben
Ayça arkadaşımız geldiği zaman tekrar buluşuruz
geçmiş olsun canım inşallah bırseyım yoktur
kızın dunyaya gelmek için sabırsızlanıyor mu ne ?
Kızlar eğer sizin için de uygunsa yarın kültür parkta pikniğimizi yapalım mı şennurcum gelirsin sende çok fazla yürütmeyiz seni olurmuyerimseniben
Ayça arkadaşımız geldiği zaman tekrar buluşuruz
Kızlar selam :))) Şennurcum baktım burdasın daldım nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?