• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

Hayır canım doğumdan 2 gün önce uzun çarşıyı bile turladım ben...Ama yarım saatte bir wc giriyodum::)

:) maşallah canım ben de pazartesi çarşıya cıkıcam hakkımı ona saklıodum.ay ne bileym korkuyorum yınede.ee siz karar verdinizmi şimdi yarın için

Çok şükür iyiyim sen nasılsın? :) yeni yeni başladı benimki kıpraşmaya, tekmelere... Seninki erkek ya çok olmuştur başlayalı kıpırdamaya dimi.

İyiyim bende canım sağol..Ben 19 haftalık oldum ama yeni yeni başladı benimde oda çok nadir oluyo...

Kızlar yarın kültür parka gelicek arkadaşlarımız

bahar27
rapunzel26
zelcan
trackeki
melis16 kesin değil (ama gelmeni istiyorum)

Kızlar yarın kültür parka gelicek arkadaşlarımız

bahar27
rapunzel26
zelcan
trackeki
melis16 kesin değil (ama gelmeni istiyorum)

canım msjını aldım özelden bende nomu yazdım.ben kek yapıcam arkadaşlar 2 gibi uygun olmazmı diger arkdaşlar nediyor ?

Benim için farketmez 2 olabilir çok sıcağa kalmayalım da...

Gondolun önündemi buluşsak ne??

Ben tuzlu poğaça yapıcam

bahar 27 kek yapıcak

sizlerde ne yapıcağınızı belirtirsiniz.

Herkes kendi çatalını bardağını getirsin....

Benim için farketmez 2 olabilir çok sıcağa kalmayalım da...

Gondolun önündemi buluşsak ne??

Ben tuzlu poğaça yapıcam

bahar 27 kek yapıcak

sizlerde ne yapıcağınızı belirtirsiniz.

Herkes kendi çatalını bardağını getirsin....

günaydın arkadaşlar bugün buluşuyouz degilmi?ona göre hazırlanıcam bende.trackeki senle buluşalım metronun orda olurmu beraber gidelim nerde buluşulucaksakaydirigubbakcemile5

Kızlar bahar27 ve benden başka yazan yok boşu boşuna hazırlık yapmayalım[/QUOTkızlar nerdesiniz ben yapıyorum valla keki.trackeki sen naptın ya arkadaşlarda yazsa içim rahat edicekte yazarlar belki öglene dogru bekliyelim bakalımfisfisfis

Evet bende yapıcam küçük bebeğim var onunla ilgileniyorum diğer arkadaşlar sizde kesin gelicez ve şunu yapıcaz derseniz bizim de içimiz rahat rahat hazırlık yapmış oluruz.

Kızlar bahar27 ve benden başka yazan yok boşu boşuna hazırlık yapmayalım[/QUOTkızlar nerdesiniz ben yapıyorum valla keki.trackeki sen naptın ya arkadaşlarda yazsa içim rahat edicekte yazarlar belki öglene dogru bekliyelim bakalımfisfisfis

trackeki içecek olarak negetiriyorsunuz?bende termus yok malesef meyva suyu alırım ben .

Back