Kızlar selam :))) Şennurcum baktım burdasın daldım nasılsınız?
slm canım nasılsın???Bebişin nasıl tekmeliyormu annesini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selam :))) Şennurcum baktım burdasın daldım nasılsınız?
piknik olayı daha sonra olsa olmazmı?ben yarın ilk defa katılıcamda eger uygunsa piknik olayı sonrayas olsun.
Piknik daha güzel olur diye düşünmüştüm canım bizde 2.kez görüşçez :))
:))peki yer kararlaştırıldımı bide piknik için kim ne getiriyor bilgi verirsen canım sevinirimopuyorumnanaktan
En son buluşma ertelendiğinde kültürpark demiştim...Yine orda yaparız olmazmı?
Gelicek olan arkadaşlar onaylasa pikniği ve buluşma yerini ne getireceğimizi ozaman kararlaştırırız...
Şennurcum ağrın mı var riskli dedi doktor?Sevil hanıma gidiyosun dimi canım
ok olur umarım arakdaşlarda yazarda çünkü yarın cuma fazla bişey kalmadı yani:))ben bide güzelyalıdan gelicem çok yakın sayılmam kültürparka
açılma var canım 1 cm.benım agrılarımda sancı gibi deil ama kasık ve rahim agrısı hele sabahları çok feci oluyorevet sevil hanım canm ona devam edıyorum haftaya yıne gidicem.
Canım ben hürriyette oturuyorum köfteci yusufun ordan karaman metro durağına binip gelicem istersen buluşabiliriz seninle.
aa yakın sayılırız canım olur nerde buluşuruz benim güzelyalıdan gelen otobüs koruparkın orda duruyo son durak orası sanırım çok bilgimde yok ordan metroylamı gelicem ben nasıl olıcak?
Evet canım sen ordan organize sanayi metrosuna binip 2-3 durak geldikten sonra karaman durağında inersin ve beraber kültür parka gideriz...
Bende sevil hanıma gittiğimde 36.haftada 2 cm açılma vardı ve 38.haftamda 4 cm açılma olmuş o gün normal doğurdum zaten..
Hayırlısı olsun canım zaten kızlar biraz sabırsız ve cadı oluyolar:))
canm sana demedimi erken doğurabilirsin dikkat et die
Aynen öle dedi ama doğum öle kolay olmuyo valla zamanını bekliyo sen hiç merak etme...Benimde özellikle geceleri kasık ağrısı ve rahimde zonklamalar oluyodu canım ama bişi olmuyo korkma
teşk canm ama bana çok ciddi konuştu haftaya dogurabilirsin diye inşllah öyle olmaz.kasık ağrıları felaket sanki kazı çalışmaları yapıo hanfendi çok aşagıda zaten.çok zayıf beklesin cadı :)
sabriye sen son 2 haftayı yatarakmı geçirdin canm