• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

sanırım ikimizden başkası yok canım.ogün negüzel konuşulmuştu arkadaşlar nerdesiniz trackeki ben kadınlar kulubünden arkadaşla buluşucam pazar günü koruparkta istersen sende gelebilirsin

Canım haftaiçi buluşma olursa gelebilirim c.tesi ve pazar günleri eşim evde olduğu için birlikte haftasonunu geçiriyoruz...

kızlar dr a gittim salı günü ve dr yerimden kıpırdamamamı, yoksa haftaya bile dogurabileceğimi söyledi :( ama yinede iyi olursam gelmeye çalışırım siz yer ayarlayın.ayça da artık katılamıcak annesine izmire gitti 5 gün yok.piknik olayını o dönünce yaparız ben de iyi olursam.şimdiden gelemezsem çok üzgün oldugumu belirtmek istedim.

tühhh...benimde cuma randevum vardı iptal etmemde mümkün değil 2-4 arası...korupark değilde bulvarda buluşsak ?korupark çok uzak ulaşım sorunu olucak tek arabayla gidilmiyor malesef...

kızlar dr a gittim salı günü ve dr yerimden kıpırdamamamı, yoksa haftaya bile dogurabileceğimi söyledi :( ama yinede iyi olursam gelmeye çalışırım siz yer ayarlayın.ayça da artık katılamıcak annesine izmire gitti 5 gün yok.piknik olayını o dönünce yaparız ben de iyi olursam.şimdiden gelemezsem çok üzgün oldugumu belirtmek istedim.

Canım geçmiş olsun...Piknik işi olmuyu anlaşılan pek kimse yok bi denk gelmedi ya hayırlısı olsun kısmet değilmiş...

tühhh...benimde cuma randevum vardı iptal etmemde mümkün değil 2-4 arası...korupark değilde bulvarda buluşsak ?korupark çok uzak ulaşım sorunu olucak tek arabayla gidilmiyor malesef...

Canım buluşma yeri belli değil daha zelcan sen ben varız melisin gekip gelmiceği kesin değil...

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
En son ben hamileyken buluştuk sonra buluşma olmadı sanırım, bebeğim 2 aylık olduğuna göre baya olmuş... Bu haftadan sonra iznim bitiyor çalışmaya başlayacağım, birkaç ay sonra haftasonu olmak şartıyla inşallah aranıza katılırım...Yeni katılan arkadaşlara da selam olsun, görüşmek üzere, havalar çok güzel buluşursanız iyi eğlenceler...hihoyyyt

tşklr bonbolin evet ben aralarına olursa yeni katılacagım.sizede selamkısa zamanda tanışmak dilegiyle bebeginizide allah bagışlasın...

geçmiş olsun canım inşllh iyi olursun önce kendi saglını bebegini düşün,buluşma yine olur.

geçmiş olsun canım inşallah bırseyım yoktur
kızın dunyaya gelmek için sabırsızlanıyor mu ne ?

Kızlar eğer sizin için de uygunsa yarın kültür parkta pikniğimizi yapalım mı şennurcum gelirsin sende çok fazla yürütmeyiz seni olurmuyerimseniben

Ayça arkadaşımız geldiği zaman tekrar buluşuruz

Kızlar eğer sizin için de uygunsa yarın kültür parkta pikniğimizi yapalım mı şennurcum gelirsin sende çok fazla yürütmeyiz seni olurmuyerimseniben

piknik olayı daha sonra olsa olmazmı?ben yarın ilk defa katılıcamda eger uygunsa piknik olayı sonrayas olsun.

geçmiş olsun canım inşallah bırseyım yoktur
kızın dunyaya gelmek için sabırsızlanıyor mu ne ?

teşk tatlım sanırım öyle.sabırsız bişey olduğunu anlamılştım zaten :((( ama yine de öyle bir riskim olabileceğini düşünmememiştim açıkcası.hayırlısı artık teyzerleri.sen de ben gibi rahat davranma ilk bebeklere benzemıo ikincilerde sorun çıkabilio dikkat et kendine canım.

yok canm zaten ayça ben gelene kadar yapmayın filan demedi.hafta içi bekledi o ama cuma yani, yarın annesine gidicek malesef yetişemiyor.ben de söz veremem inş iyi olursam uğrarım .

Back