Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ozaman herkes kendi çatalını bardağını kaşığını getirsinnnnnn inş güzel birgün geçiririz opuyorumnanaktan
kızlar benim termosum küçük sizdede varsa
termos getirin çay içmek zevkli oluo :)
kızlar kaç kişi geliyorsunuz?ben gelebilirsem burgazdan gelicem.ve ilk defa gelmiş olucam napılıyor banada açıklarsanız sevinirim.yani piknik tarzında bişeymi olıcak yoksa gezilecekmi?bide nasıl tanıcam sizi ben:)ne giydinizi söylersiniz artık:)ve tel numara almöam gerek .
Havalar hafta sonuna kadar yağışlı gösteriyo ama bilmiyorum neyapalım???
Canım 5 kişi kesin geliyo piknik yapıcaz evden bişiler hazırlayıp orda oturup yicez:))
ok bana uyar perşembe günü degilmi?peki yagmurlu gösteriyor hava yagmur yagarsa ozaman ertelenir herhalde
ayçacım bana yardımcı olursun artık acemiyim:)yani tel numaramızı özelden verelim ogün buluşma yerrinde bi aksilik olursa ararız.
tabiikide olurum..:))
bu arada kızlar hava böle olursa erteleyelim buluşmayı gittimizden bişey anlamayız..üstüne bide bebeler hasta olur Allak korusun...
tabiikide olurum..:))
bu arada kızlar hava böle olursa erteleyelim buluşmayı gittimizden bişey anlamayız..üstüne bide bebeler hasta olur Allak korusun...
kızlar hava yağmurlu olursa kapalı biyerde yaparız buluşmayı
yarın olsun bakarız hava nasıl ona göre netleştiririz yerini ne dersiniz???
hava güzel olursa yine piknik yaparız önümüzdeki haftalarda
ama erteleye erteleye de olmuyor ki
Kızlar perşembe günü pikniğimizi iptal edelim ozaman p.tesiden sonra bi gün kararlaştıralım ve o gün buluşma yapalım ne dersiniz????