• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

Peki ozaman herkes kendi çatalını bardağını kaşığını getirsinnnnnn inş güzel birgün geçiririz opuyorumnanaktan

Peki ozaman herkes kendi çatalını bardağını kaşığını getirsinnnnnn inş güzel birgün geçiririz opuyorumnanaktan

kızlar kaç kişi geliyorsunuz?ben gelebilirsem burgazdan gelicem.ve ilk defa gelmiş olucam napılıyor banada açıklarsanız sevinirim.yani piknik tarzında bişeymi olıcak yoksa gezilecekmi?bide nasıl tanıcam sizi ben:)ne giydinizi söylersiniz artık:)ve tel numara almöam gerek .

kızlar kaç kişi geliyorsunuz?ben gelebilirsem burgazdan gelicem.ve ilk defa gelmiş olucam napılıyor banada açıklarsanız sevinirim.yani piknik tarzında bişeymi olıcak yoksa gezilecekmi?bide nasıl tanıcam sizi ben:)ne giydinizi söylersiniz artık:)ve tel numara almöam gerek .

Canım 5 kişi kesin geliyo piknik yapıcaz evden bişiler hazırlayıp orda oturup yicez:))

Evet yarın olsunda bi bakalım olmazsa bu hafta yine erteleriz...Güzel bir gün olsun günlük güneşlik gittiğimize değsin...O kadar pasta poğaça yapıcaz emeklerimiz boşa gitmesin...

kızlar hava yağmurlu olursa kapalı biyerde yaparız buluşmayı
yarın olsun bakarız hava nasıl ona göre netleştiririz yerini ne dersiniz???
hava güzel olursa yine piknik yaparız önümüzdeki haftalarda
ama erteleye erteleye de olmuyor ki

ayçacım bana yardımcı olursun artık acemiyim:)yani tel numaramızı özelden verelim ogün buluşma yerrinde bi aksilik olursa ararız.

tabiikide olurum..:))

bu arada kızlar hava böle olursa erteleyelim buluşmayı gittimizden bişey anlamayız..üstüne bide bebeler hasta olur Allak korusun...

bu arada kızlar hava böle olursa erteleyelim buluşmayı gittimizden bişey anlamayız..üstüne bide bebeler hasta olur Allak korusun...

haklısın hayatım erteliyelim.ben zaten hastayım bu ara :( kızlar bi kaç gün daha ertelesek yada çok isteyen buluşsun sonra yine piknik için buluşuruz.

çünkü hava bir güneş gözüküyor sonra bozuyor..son dk piknik için hazırlanması da zor.yinede siz bilirsiniz ben böyle olursa üzülürek gelemeyeceğim :((((

tşk ederim canım açık havada bu havada buluşmamız hasta eder sizin bebekleriniz içinde uygun olmaz isterseniz kapalı biyerde buluşalım.

kızlar hava yağmurlu olursa kapalı biyerde yaparız buluşmayı
yarın olsun bakarız hava nasıl ona göre netleştiririz yerini ne dersiniz???
hava güzel olursa yine piknik yaparız önümüzdeki haftalarda
ama erteleye erteleye de olmuyor ki

dogru diyorsun açık havada buluşmamız şart degil kapalı yerde olabilir.arkadaşlar gelirse bende gelirim perşembe günü.tanışmış oluruz.

Kızlar perşembe günü pikniğimizi iptal edelim ozaman p.tesiden sonra bi gün kararlaştıralım ve o gün buluşma yapalım ne dersiniz????

Back