• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

kızlar cevap yazamadan duramadımsırnaşık şey nedense yine yine yine iptal olmasına hiç şaşırmadım:emir_bebek::emir_bebek:

bence de kızlar öyle yapalım.umut deniz sende pek üzülüyosun bakıyorum da :)) bunu durmadan belli etme bari.geç olsun temiz olsun kızlar.isteyen erken buluşabilirde piknik öncesi.az kişi olunca muhabbet daha güzel oluyor.kalabalıkta kimse kimseyi duymuyor malesef (

bence de kızlar öyle yapalım.umut deniz sende pek üzülüyosun bakıyorum da :)) bunu durmadan belli etme bari.geç olsun temiz olsun kızlar.isteyen erken buluşabilirde piknik öncesi.az kişi olunca muhabbet daha güzel oluyor.kalabalıkta kimse kimseyi duymuyor malesef (

eed canım haklısın aynen katılıorumm :)) opuyorumnanaktan

eed öle yapalım ptesiden sonra bi gün olsun opuyorumnanaktan

kızlar gelcek cumartesi olsa olmazmı aramıza bi arkadaş daha katılamk istiyor fakat çalıştıgı için cumartesi ve pazar uygunmuş olursa biz ikimizde geliriz nedersiniz uygunmu sizce?oda kadınalr kulubünden arkadaşımız.

Bencede hafta içi bir gün olsun ozaman kızlar daha iyi olur...Zaten bu pikniğe bizden başka kimse katılmıcak gibi duruyo..

canım havaya baksana zaten hem serin.ve de dengesiz :(

Evet canım çok dengesiz bir hava var biz bugün öğlen saati eşimle heykele indik bi ara rüzgar esti 10-15 dk sonra güneş açtı..
Yarın buluşma olsaydı bebekler hasta olurdu valla...
Hem sende iyileşmiş olursun doğuma yakın şifayı kapma sende çok dikkat et tatlım çok çok geçmiş olsun...

Haftaya havalar günlük güneşlik olacak ozaman buluşuruz
Neapalım geç olsun güç olmasın

Evet canım çok dengesiz bir hava var biz bugün öğlen saati eşimle heykele indik bi ara rüzgar esti 10-15 dk sonra güneş açtı..
Yarın buluşma olsaydı bebekler hasta olurdu valla...
Hem sende iyileşmiş olursun doğuma yakın şifayı kapma sende çok dikkat et tatlım çok çok geçmiş olsun...

Haftaya havalar günlük güneşlik olacak ozaman buluşuruz
Neapalım geç olsun güç olmasın

çok teşekkürler canım. evt rezil olmaktansa pastalarımızla :) hem bu defa biz değil hava karar verdi buluşma işine.

hafat içimi bulucaksınız cumartesi olabilirmi?arkadaşta çalışıyormuş cumartesi ögleden sonra tatilmiş bide pazar pazar zaten olmaz eşşlerimiz evde olur cumartesi olurmu?

canım sanırım bu defa hafta içi buluşması olucak.guruptan gelemeyenler var hafta sonu.inşallah birinde de hafta sonu yapılır.dengelenir en azından.

hanımlar evet bi tarih belirleyelimm haziranda geldi :)) ilk defa tanışıcak olanlar msela ben :P gelicek kişilerin mesajlarını geçmiş konularını yüzeysel olarak okursak tanıştığımızda birbirimizin deneyimlerinden o konu hakkında bilgi alarak faydalanabiliriz diye düşünüyorum..

hahaha havalar bi türlü ısınmadı ki biri şu gün olsun mu diye bi gün atın ortaya :)
ama umudumuzu kaybetmiyoruz yola devam hahaha

Kızlar buluşma yok sanırım herkes pet etti galibafisfisfis

ya işte herkez hazır olsa fedakarlık yapıp gelse sorun kalmıcakta.havalar denildi artık havalr iyi yagmur yok bugünlerde görüşülse görüşülür yani yoksa kış gelicek bu ertelemeylekaydirigubbakcemile3

Ya çarşamba perşembe yada cuma buluşalım artık anket yapıcam heeee hangi gün olsun diye

canım cidden bu hafta içimi diyosunuz hafta sonumu buluşalım artık yaa.negüzel imkan sunulmuş böle bi sitede.isteyen arkadaşlar bu hafta içi kabul ediyolarsa buluşalım bugün çrşamba cuma olursa buluşalım nedersiniz?

canım cidden bu hafta içimi diyosunuz hafta sonumu buluşalım artık yaa.negüzel imkan sunulmuş böle bi sitede.isteyen arkadaşlar bu hafta içi kabul ediyolarsa buluşalım bugün çrşamba cuma olursa buluşalım nedersiniz?

Cuma günü buluşalım ozaman kızlar olurmu

Cuma günü buluşalım ozaman kızlar olurmu

sanırım ikimizden başkası yok canım.ogün negüzel konuşulmuştu arkadaşlar nerdesiniz trackeki ben kadınlar kulubünden arkadaşla buluşucam pazar günü koruparkta istersen sende gelebilirsin

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
En son ben hamileyken buluştuk sonra buluşma olmadı sanırım, bebeğim 2 aylık olduğuna göre baya olmuş... Bu haftadan sonra iznim bitiyor çalışmaya başlayacağım, birkaç ay sonra haftasonu olmak şartıyla inşallah aranıza katılırım...Yeni katılan arkadaşlara da selam olsun, görüşmek üzere, havalar çok güzel buluşursanız iyi eğlenceler...hihoyyyt

Back