• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

Offff süper şennurcum yaa zaten şuan çok açım ama mutfağa gidip bişiler hazırlamaya üşeniyorum valla..

ya kıyamam canım :( insan hamileyken başkasınının yaptıgı daha tatlı gelıyor.bende çoğu şeyi yapmaya üşeniyorum.bıktım canımın istediğini kendim yapmaktan :)) neyse haftaya bayram edicez artık

salatasız olmaz ama mayışır diimi kızlar ne yapsak :)

:)))) ben gelmeyim dimi...
Ben de geleyim 19 Mayıs olsun deyince ee gönül ister herkes katılsın falan fıstık...
Ayça gelemem deyince ee o zaman perşembe olsun....
Olsun canım olsun... Kesinlikle çarşamba yapmayın katılmıcam...

........................................

Arkadaşlar bu arada kimini özel mesaj kısmı kapalı ve süreli olduğu için burdan yazıyorum....18 haziran cuma günü saat 19:00 da kına gecem mevlitli...19 haziran cumartesi günü nikahım 17:00 de arzu eden arkadaşlarımı canı gönülden misafir ederim...olumunekankayizsmile

canım yazmışsın ama nerede olduğunu yazmamışsın nereye geleceğiz
özelden daha ayrıntılı yazarsan sevınırım

ya o diye ben gelmicem bu diyor ben gelmicem

niye buluşamıyoruz biz???

zamanlama sorunu yuzunden canım

ya kıyamam canım :( insan hamileyken başkasınının yaptıgı daha tatlı gelıyor.bende çoğu şeyi yapmaya üşeniyorum.bıktım canımın istediğini kendim yapmaktan :)) neyse haftaya bayram edicez artık

Aynen öyle canım ya başkasının yaptığı çok tatlı geliyo...Yaptığım şeyi de 2-3 yemekten sıkıldım :))

yok canım gelir hülya o umut denize cvp vermiş.perşembe olsun yazmıştıya zaten kaçırmaz hülya :))

merhaba arkadşlar :) bende bursadan ,nerde ne zaman toplanıyorsunuz?ben evli değilm bekarım ama :D
size katılmak isterim :))

merhaba arkadşlar :) bende bursadan ,nerde ne zaman toplanıyorsunuz?ben evli değilm bekarım ama :D

tamam ozaman anlaştık 20 mayıs saat: 13.00 kültürpark gondolun önü

(saati uygun mu?? )

gelenler:

aycaaaa -- browni/çay
melis 16 -- börek
trackeki -- poğaça
zelcan -- muzlu pasta

kızlar ben öncedende yazmıştım buluşma olursa gelirim tanışırım bende diye.ben mudanyada oturuyorum aramızda varmı mudanyadan gelen.eger buluşuyorsanız bende bu gruba katılmak istiyorum.tarih saat kesin olarak kararlaştırıldımı ve nerede?bide ilk gelecegim ben.telefonlaşırız sanırım.cevap yazarsanız sevinirimyerimseniben

serguzel bursanın neresindensin bende senin gibi arkdaşlarla buluşmak isterim eger gelirsekikimizin lk buluşması olucak:)

kızlar ben öncedende yazmıştım buluşma olursa gelirim tanışırım bende diye.ben mudanyada oturuyorum aramızda varmı mudanyadan gelen.eger buluşuyorsanız bende bu gruba katılmak istiyorum.tarih saat kesin olarak kararlaştırıldımı ve nerede?bide ilk gelecegim ben.telefonlaşırız sanırım.cevap yazarsanız sevinirimyerimseniben

tabiikide aramıza katılabilirsin tatlım.. eğer kesin gelirsen telefonlaşırız özelden yazarım sana tel nomu kaydirigubbakcemile5

tabiikide aramıza katılabilirsin tatlım.. eğer kesin gelirsen telefonlaşırız özelden yazarım sana tel nomu kaydirigubbakcemile5

teşk ederim ayçacım gelmek isterim inşallah arkadaş çevremiz olur burdanda iyi olur bence.siz negün buluşuyorsanız bana burdan yazın negün kaçta oldugunu görüşürüz kendine iyi bak canım.özelden tel nonuda bırakırsın kesinleştigi zaman

yer saati yazılı güzel bayanlar:
p.şembe saat 13,00 gondolun önü kültürpark

buluşma gerçekleşiyor!!!!! herkezi bekliyoruzzzzzzz

Back