• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

sevcan gelemez ama perşembe günü..başka zaman çalışıo işte kız 2 3 saatline gelirsiniz nolcakki kocalarınızda kafa dinler o arada ;))

vay be buluşma taaa iki hafta önce olacak gibiydi hala olmamış neden şaşırmadım acabasırnaşık şey Neyse kızlar arada bir göz atıyorum sevdiğim dostlarım var diye o yüzden uğramıştımolumunekankayizsmile

Arkadaşlar bu arada kimini özel mesaj kısmı kapalı ve süreli olduğu için burdan yazıyorum....18 haziran cuma günü saat 19:00 da kına gecem mevlitli...19 haziran cumartesi günü nikahım 17:00 de arzu eden arkadaşlarımı canı gönülden misafir ederim...olumunekankayizsmile

evet ya kızlar sevcan çalışıyor o ancak 19.da gelebilir
biz tekrar buluşuruz aslında ayda bir yapmak lazım
böyle çok uzadı buluşmaların arası
nolcak adamlarsa da azıcık kafasını dinlesin karı yok iş yok hahaha

Kızlarr 19 mayıs çarşamba günü siz yapın buluşmanızı ben gerçekten o gün gelemem...

Birdahaki buluşmayı çok geçmeden tekrar yaparız...Bu buluşmayı en çok isteyenlerden biri de benim emin olabilirsiniz ama kısmet olmayınca olmuyo...

Kızlarr 19 mayıs çarşamba günü siz yapın buluşmanızı ben gerçekten o gün gelemem...

Birdahaki buluşmayı çok geçmeden tekrar yaparız...Bu buluşmayı en çok isteyenlerden biri de benim emin olabilirsiniz ama kısmet olmayınca olmuyo...

Sabriyecim bende gelmicem lütfen organizasyonunuzu bozmayın benim yüzümden...
Ne zaman müsaitseniz ayarlayın siz.

yok yok bu topik buluşamaz:olmaz:
bizde daha önce buluştuk gün koyduk müsait olan geldi olamayan gelemedi,
siz herkeze tek tek sorarsanız olmaz gibi geliyor bana
dış kapının dış mandalı olarak:hulya: şunu söylemek isterim çalışmayan bayanlar her zaman buluşabilirsiniz ama çalışan bayanalrın sadece belirli gün izinleri vardır,bence ogünleri değerlendirin bence çalışan bayanalra öncelik verin,
bu arada kzılar niye bu topik sürekli yanlış anlayıp alınganlık yapıyor anlamadım gitti,

kızlar sevcan katılmayacakmış buluşmaya.19 mayısı düşünebilirsiniz tekrar nasip olursa bnede gelcem

pardon 19 mayıs sonrasını düşünebilirsiniz demek istedim :)))

pardon 19 mayıs sonrasını düşünebilirsiniz demek istedim :)))
kızlar ozaman haftaya perşembe kültürparkta buluşuoruz.. tam gondolun önünde olsun :)))
kimler müsaitse onlar gelir ozaman uygun olanlar ben gelirim şunuda yaparım die yazsın..

Son düzenleme:
Sabriyecim bende gelmicem lütfen organizasyonunuzu bozmayın benim yüzümden...
Ne zaman müsaitseniz ayarlayın siz.

Canım benim lütfen beni yanlış anlama o gün eşim evde ve birlikte program yapıyoruz eşim benimle ve kızınla vaktini geçirmek istiyor...

Ben cumartesi pazar dahi olsa katılamam buluşmalara....Keşke sende gelebilsem senide görmek çok isterim...

yok yok bu topik buluşamaz:olmaz:
bizde daha önce buluştuk gün koyduk müsait olan geldi olamayan gelemedi,
siz herkeze tek tek sorarsanız olmaz gibi geliyor bana
dış kapının dış mandalı olarak:hulya: şunu söylemek isterim çalışmayan bayanlar her zaman buluşabilirsiniz ama çalışan bayanalrın sadece belirli gün izinleri vardır,bence ogünleri değerlendirin bence çalışan bayanalra öncelik verin,
bu arada kzılar niye bu topik sürekli yanlış anlayıp alınganlık yapıyor anlamadım gitti,

Biz daha öncede buluştuk tatlım bu 2.buluşmamız olcak inş.

tamam ozaman anlaştık 20 mayıs saat: 13.00 kültürpark gondolun önü

(saati uygun mu?? )

gelenler:

aycaaaa -- browni/çay
melis 16 -- börek
trackeki -- poğaça
zelcan -- muzlu pasta

Son düzenleme:
Back