• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

Arkadaşlar benimde iki tane sizler kadar iyi olan dostlarım var onlarda gelecek baya kalabalığız yani...şimdilik ben çıkıyorum arada girmeye çalışırım öptüm hepinizi yarın görüşrüz...a.s.

canım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin yarın gününüz güzel geçsin sanada moral olur kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar muallakta kalmasın diye yazıyorum ...bugün bizdeyiz...rapunzel,bonbolin,trackeki,ben:),benim bir arkadaşım,zelcan ....bana şimdilik ulaşan isimler bunlar hepinizi beklerim.alkisalkisalkis

Arkadaşlar muallakta kalmasın diye yazıyorum ...bugün bizdeyiz...rapunzel,bonbolin,trackeki,ben:),benim bir arkadaşım,zelcan ....bana şimdilik ulaşan isimler bunlar hepinizi beklerim.alkisalkisalkis

Maaşallah çok erkencisin! saate bak...kafamçokkarıştı

canım benim mönüm hazır gibi onunla uğraşıyorum...herkesi bekliyorum annem makineden cıkmış dahada mutluyum ohhh ohhhalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım ben cıkıyorum bişey olursa çağrı atın girerim neteolumunekankayizsmile

Arkadaşlar bobolin,rapunzel,ve benim iki üç arkadaşım kesin geliyor...Trackeki öğlene doğru haber verecek diğer baynlardanda cevap bekliyorum...

nurhancım annen için çok sevindim.inş daha iyi olacak.kızlar bizim yerimizede eğlenin.

bir baska bulusma günü ne zmn sıkılıyorum zaten gelirim belki
evde mi bulusuyorsunuz kafedemi
boshayallersmile

dun herşery harıkaydı nurhancım
aklım şu yıyemedığım trımısuda kaldı.
nısanın klamar hıkayesıne dondu

Dün misafirim vardı gelemedim keşke buluşma bugün olsaydı neyse nasip değilmiş...,

Birdahaki buluşmada görüşürüz artık...

Arkadaşlar afiyet olsun...Yine beklerim...Hülyacım tiremusunu nejla yedi sen gidincekaydirigubbakcemile3sana yine yaparım ben .Nidacım sen hele bi doğur ben sana salata yapıp getireceğim...sözŞenizhaaabundan sonra gelişnizde pijamalarla karşılamam sizi ona görekaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar Merhaba...Döndük biz malesef bursaya...Abim ve nişanlımın işi..kardeşimin okulu var onu orda bırakıp dönmek zorunda kaldık...Ben gideceğim ama bakmak zorunda olduğum bir kardeşim var.bırakıp gidemiyorum.İlk gittiğimiz gün annem çokk kötüydü.solunum yapamadığı için hava makinesi falan vermişler.bir kaç makineye bağlı.gün geçtikçe normale dönüyor diyolar ama....doktoru(eniştem ve görümcem) ile görüştüm.hastalık ilerlemiş ama allahtan umut kesilmez diyorlar.şuan nötr durumda iyide olabilir kötüde 2 güne belli olur diyorlar....Nolur dualarınızı esirgemeyin...Sizleri çok sevdim ben Öptüm hepinizi fırsat buldukça nete giriyorum....Evdeyim ve yalnızım arzu ederseniz buyurun gelin beklerim....ŞenizŞeniz

canım bu arada annenede büyük geçmişler olsun iyi olmasına sevindim.allah acil şifalar versin

arkadaşlar yaaa bigünde şöle pazar günü yapınta buluşma gününü bizde gelelim yyaaa çok istiorum siiznle tanışmakkkk

Back