• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

malasef gelemedim buluşmaya yaaa msjı sonradan gördüm giremedim bu ara pek,üzüldüm cidden msj atmışsın umutdeniz o kdar kusura bkma wala cnm inş. bidahki sefere artık öptüm hepinizi.

evet ya bende merak ettim şimdi
bonbolin doğum yaptı mı yapacak mı ???
normal doğum mu yapacaktı yoksa sezaryan mı??
salı çarşamba demiş ama tabi belki küçükhanım beklemek istememiştir haha

hadi bakalm bi minik melek daha doğacak ALLAH kolay doğum nasip etsin cümlemize.

bonbolin canım bir nefeste anlamadan doğsun bebişin allah sana ve eşine bağışlasın miniğini:ecrin_bebek:

ses cıkmadığına göre doğurdu bonbolin:)

Eee bir Bursa'lı daha var hazır güzelim bahar havasıda geliyorken şööleee yeşil Bursa'mızın açık havasında buluşalım derim bennn kaydirigubbakcemile2

darısı senin başına canım :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3[/ amin canım sağol..ya nerelerdesin sen ??bi görünüp ,bir kayboluyosun. açıkcası başına bişey geldi sanıyoruz.girdiğine göre kötü bi durum yok anlaşılan.yoğunsun herhalde :))

darısı senin başına canım :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3[/ amin canım sağol..ya nerelerdesin sen ??bi görünüp ,bir kayboluyosun. açıkcası başına bişey geldi sanıyoruz.girdiğine göre kötü bi durum yok anlaşılan.yoğunsun herhalde :))

bu aralar hep doktorlardayız toprak hastalandı daha öncesindede 1 ay spora gittim haftada 3 gün bu nedenlede pek giremedim sizler neler yapıyosunuz görüştünüzmü hiç senin durumun nasıl bebiş büyüyomu

Arkadaşlar ben geldim ama yalnız gelmedim bebişimle geldim...
31 mart 23:50 de dünyaya geldi bebeğim...ikimiz de iyiyiz merak etmeyin...

Back