Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar Merhaba...Döndük biz malesef bursaya...Abim ve nişanlımın işi..kardeşimin okulu var onu orda bırakıp dönmek zorunda kaldık...Ben gideceğim ama bakmak zorunda olduğum bir kardeşim var.bırakıp gidemiyorum.İlk gittiğimiz gün annem çokk kötüydü.solunum yapamadığı için hava makinesi falan vermişler.bir kaç makineye bağlı.gün geçtikçe normale dönüyor diyolar ama....doktoru(eniştem ve görümcem) ile görüştüm.hastalık ilerlemiş ama allahtan umut kesilmez diyorlar.şuan nötr durumda iyide olabilir kötüde 2 güne belli olur diyorlar....Nolur dualarınızı esirgemeyin...Sizleri çok sevdim ben Öptüm hepinizi fırsat buldukça nete giriyorum....Evdeyim ve yalnızım arzu ederseniz buyurun gelin beklerim....ŞenizŞeniz
tamam canım etti 2...Kızlar siz ayarlayın ben arada bir girip bakarım evi ayarlamaya çalışıyorum....
Tamam arkadaşlar yarın bekliyorum...Annemin durumu iyiye gidiyor galiba allaha dua ediyoruz...:Saruboceq:
canım çok sevindim dahada ii olur inşallah
canım ya gününü yarınlık benim için eksen bak hemen hemen herkes geliyor senide görmek isterim aramızda...:lepi:
kızlar yarın sabah işim var diye pastaları yapıyorum bakın eken olursa döferim haaaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilehazır annemden iyi haber almışım mutluyum neşemi bozmayınisteklere açığım bu aradacokacimcoookcokacimcoook
bence de Ceren de gelsin...kaydirigubbakcemile
Zahmet etme canım yaa, kahveni içsek yeter, tek başınasın zaten yorma kendini, sohbet etmeye geliyoruz, tıkınmaya değil....:teytey:
olurmu canım tekim ama annemin kızıyım ben herşeyi yaparım evvel allah...hamişlere özel mönü var ne istiyorsun yavrum benimolumunekankayizsmile
canım 1 ay öncesinden söz vermesem kaçırırmıyım :lepi: