• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

Nisayı birazdan sağlık ocağına götürcem aşımız var geçen gün ateşli diye vurmamışlardı...Yarın ateşli olmazsa huysuz olmazsa gelmeye çalışırım canım

tamam canım etti 2...Kızlar siz ayarlayın ben arada bir girip bakarım evi ayarlamaya çalışıyorum....

Umutdeniz Allah şifalar versin anneciğine,
inşallah kısa zamanda iyileşir
buluşma resimleriniz yokmu kızlar koysanıza bakalım

Arkadaşlar Merhaba...Döndük biz malesef bursaya...Abim ve nişanlımın işi..kardeşimin okulu var onu orda bırakıp dönmek zorunda kaldık...Ben gideceğim ama bakmak zorunda olduğum bir kardeşim var.bırakıp gidemiyorum.İlk gittiğimiz gün annem çokk kötüydü.solunum yapamadığı için hava makinesi falan vermişler.bir kaç makineye bağlı.gün geçtikçe normale dönüyor diyolar ama....doktoru(eniştem ve görümcem) ile görüştüm.hastalık ilerlemiş ama allahtan umut kesilmez diyorlar.şuan nötr durumda iyide olabilir kötüde 2 güne belli olur diyorlar....Nolur dualarınızı esirgemeyin...Sizleri çok sevdim ben Öptüm hepinizi fırsat buldukça nete giriyorum....Evdeyim ve yalnızım arzu ederseniz buyurun gelin beklerim....ŞenizŞeniz

Allah annecine acil şifalar, sizlerede sabır versin Nurhancım. Dularımdasınız....
İnce davetin için çok teşekkür ederim. Fakat ben hafta içi çalışıyorum o bakımdan gelemeyeceğim evinize. Umarım tekrar görüşmek nasip olur. Bende seni ve diğer arkadaşları tanımaktan memnunum.
Güzel haberlerini bekliyorum.

Bende çalışıyorum canım, teşekkür ederim davetin için
bir dahaki sefere inşallah
çok istedim buluşmaya gelmeyi ama kısmet olmadı

umutdeniz: özelden msj yazdım
tekrar tekrar geçmiş olsun anneciğin için dualarımız sizinle

Ben de geliyorum biliyorsun umutdeniz,telefonla görüşürüz...
Doğumum önümüzdeki hafta pazartesi veya salı olacak inşallah kızlar...

tamam canım etti 2...Kızlar siz ayarlayın ben arada bir girip bakarım evi ayarlamaya çalışıyorum....

Nurhancım özelden attığın mesaja burdan yanıt veriorum 50 mesajı geçmediğim için özelden msj atamıomuşum akannehir . davetin için çok saol canım ama benim dersim var yarın öğleden sonra gelmek isterdim ama ..inşallah başka zaman denk gelir.. annenin durumu nasıl bi gelişme var mı? dualarım onunla, inş kısa zamanda eski sağlığına, evine, sizlere kavuşur. öptüm

Tamam arkadaşlar yarın bekliyorum...Annemin durumu iyiye gidiyor galiba allaha dua ediyoruz...:Saruboceq:

kızlar yarın sabah işim var diye pastaları yapıyorum bakın eken olursa döferim haaaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilehazır annemden iyi haber almışım mutluyum neşemi bozmayın kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4isteklere açığım bu aradacokacimcoookcokacimcoook

kızlar yarın sabah işim var diye pastaları yapıyorum bakın eken olursa döferim haaaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilehazır annemden iyi haber almışım mutluyum neşemi bozmayın kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4isteklere açığım bu aradacokacimcoookcokacimcoook

Zahmet etme canım yaa, kahveni içsek yeter, tek başınasın zaten yorma kendini, sohbet etmeye geliyoruz, tıkınmaya değil....:teytey:

Zahmet etme canım yaa, kahveni içsek yeter, tek başınasın zaten yorma kendini, sohbet etmeye geliyoruz, tıkınmaya değil....:teytey:

olurmu canım tekim ama annemin kızıyım ben herşeyi yaparım evvel allah...hamişlere özel mönü var ne istiyorsun yavrum benimolumunekankayizsmile

Back