Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sana annelik o kadar yakışmışki bence şanslısın genç yaşta ikisini büyütüp rahata kavuşcan :)) sonra çok zor gelio çocuk bakmak.![]()
Arkadaşlar merhaba size ankaradan yazıyorum kısıtlı vaktim var sizler merak etmişsinizdirr diyegirdim nete...annemin durumu iyi değil dualarınızı esirgemeyin.şuan yogun bakımda solunum almakta zorlanıyor...ben şimdi hastaneye gidiyorum...dualarınızı eksik etmeyin öptüm hepinizi çok...cep telefonumu almak isteyenler olursa cerende nidada var alabilirsiniz.ben vermeyi unuttum telaştan ............:enbuyukkk:
nurhan arkadaşımız öncelikle annene ALLAH acil şifalar versin
dualarımız seninle/sizinle!!!!
evet arkadaşlar bence de güzel bir gündü
tanıştığımıza memnun oldum
trackeki: ne güzel işte peş peşe ohh doğurup rahatlayacaksın işte
ikiside beraber büyür gider![]()
Arkadaşlar Nurhandan haberiniz var mı? ben arıyorum ama telefonu kapalı:::
Arkadaşlar Merhaba...Döndük biz malesef bursaya...Abim ve nişanlımın işi..kardeşimin okulu var onu orda bırakıp dönmek zorunda kaldık...Ben gideceğim ama bakmak zorunda olduğum bir kardeşim var.bırakıp gidemiyorum.İlk gittiğimiz gün annem çokk kötüydü.solunum yapamadığı için hava makinesi falan vermişler.bir kaç makineye bağlı.gün geçtikçe normale dönüyor diyolar ama....doktoru(eniştem ve görümcem) ile görüştüm.hastalık ilerlemiş ama allahtan umut kesilmez diyorlar.şuan nötr durumda iyide olabilir kötüde 2 güne belli olur diyorlar....Nolur dualarınızı esirgemeyin...Sizleri çok sevdim ben Öptüm hepinizi fırsat buldukça nete giriyorum....Evdeyim ve yalnızım arzu ederseniz buyurun gelin beklerim....ŞenizŞeniz
Canım seni çok merak ettik annene allahtan acil şifalar dliyorum dualarımız hep sizinle buna emin ol....Allahtan umut kesilmez inş. annen sağlığına en yakın zamanda kavuşur...
Arkadaşlar Merhaba...Döndük biz malesef bursaya...Abim ve nişanlımın işi..kardeşimin okulu var onu orda bırakıp dönmek zorunda kaldık...Ben gideceğim ama bakmak zorunda olduğum bir kardeşim var.bırakıp gidemiyorum.İlk gittiğimiz gün annem çokk kötüydü.solunum yapamadığı için hava makinesi falan vermişler.bir kaç makineye bağlı.gün geçtikçe normale dönüyor diyolar ama....doktoru(eniştem ve görümcem) ile görüştüm.hastalık ilerlemiş ama allahtan umut kesilmez diyorlar.şuan nötr durumda iyide olabilir kötüde 2 güne belli olur diyorlar....Nolur dualarınızı esirgemeyin...Sizleri çok sevdim ben Öptüm hepinizi fırsat buldukça nete giriyorum....Evdeyim ve yalnızım arzu ederseniz buyurun gelin beklerim....ŞenizŞeniz
Umarım herşey iyi olur. Umudu kaybetmemek lazım. Bneim babamın kalbinden beynine 1 ay önce pıhtı gitti. Şuan felç, konuşamıyor ve okuyamıyor. Yüzde on yaşar demişlerdi. Durumu çok kötü gibi gözüksede bunada şükrediyoruz. 15 gün yoğun bakımda 13 günde odada yattı. 2 gün önce eve geldi. Seni çok iyi anlıyorum. Kendine iyi bak zorda olsa moralli olmaya çalış...
canım özelden msj yazdım sana