• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

nurhan arkadaşımız öncelikle annene ALLAH acil şifalar versin
dualarımız seninle/sizinle!!!!

evet arkadaşlar bence de güzel bir gündü
tanıştığımıza memnun oldum

trackeki: ne güzel işte peş peşe ohh doğurup rahatlayacaksın işte
ikiside beraber büyür gider ;)

canım sana annelik o kadar yakışmışki bence şanslısın genç yaşta ikisini büyütüp rahata kavuşcan :)) sonra çok zor gelio çocuk bakmak.:nazar:

Canım benim çok sağol...Şeniz

Bende olumlu taraflarını düşünüp kendimi rahatlatıyorum inş. herşey hakkımızda güzel olur.

Arkadaşlar merhaba size ankaradan yazıyorum kısıtlı vaktim var sizler merak etmişsinizdirr diyegirdim nete...annemin durumu iyi değil dualarınızı esirgemeyin.şuan yogun bakımda solunum almakta zorlanıyor...ben şimdi hastaneye gidiyorum...dualarınızı eksik etmeyin öptüm hepinizi çok...cep telefonumu almak isteyenler olursa cerende nidada var alabilirsiniz.ben vermeyi unuttum telaştan ............:enbuyukkk:

Canım arkadaşım bütün dualarımız sizinle yüce rabbim anneciğine acil şifalar verir inş.

nurhan arkadaşımız öncelikle annene ALLAH acil şifalar versin
dualarımız seninle/sizinle!!!!

evet arkadaşlar bence de güzel bir gündü
tanıştığımıza memnun oldum

trackeki: ne güzel işte peş peşe ohh doğurup rahatlayacaksın işte
ikiside beraber büyür gider ;)

Hehe inş.canım 30 yaşıma geldiğimde ikiside okula başlıcak bende rahat edicem.ç.

Gecikmeli ikiz bebek gibi olcakolumunekankayizsmile

Kızlar sizleri tanıdığıma çok sevindim.
Nurhan arkadaşım Rabbim annene acil şifalar versin. Umarım en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız.

RABBıM yardım etsin inşallah iyi olacak annesi.dualarımız onunla .

malesef bişey duymadım Allah yardımcısı olsun
zor tabii
belkş hastanede diye kapalıdır tel.
istersen bide akşam dene???
ulaşırsan bizide haberdar edersin dimi

Arkadaşlar Merhaba...Döndük biz malesef bursaya...Abim ve nişanlımın işi..kardeşimin okulu var onu orda bırakıp dönmek zorunda kaldık...Ben gideceğim ama bakmak zorunda olduğum bir kardeşim var.bırakıp gidemiyorum.İlk gittiğimiz gün annem çokk kötüydü.solunum yapamadığı için hava makinesi falan vermişler.bir kaç makineye bağlı.gün geçtikçe normale dönüyor diyolar ama....doktoru(eniştem ve görümcem) ile görüştüm.hastalık ilerlemiş ama allahtan umut kesilmez diyorlar.şuan nötr durumda iyide olabilir kötüde 2 güne belli olur diyorlar....Nolur dualarınızı esirgemeyin...Sizleri çok sevdim ben Öptüm hepinizi fırsat buldukça nete giriyorum....Evdeyim ve yalnızım arzu ederseniz buyurun gelin beklerim....ŞenizŞeniz

Arkadaşlar Merhaba...Döndük biz malesef bursaya...Abim ve nişanlımın işi..kardeşimin okulu var onu orda bırakıp dönmek zorunda kaldık...Ben gideceğim ama bakmak zorunda olduğum bir kardeşim var.bırakıp gidemiyorum.İlk gittiğimiz gün annem çokk kötüydü.solunum yapamadığı için hava makinesi falan vermişler.bir kaç makineye bağlı.gün geçtikçe normale dönüyor diyolar ama....doktoru(eniştem ve görümcem) ile görüştüm.hastalık ilerlemiş ama allahtan umut kesilmez diyorlar.şuan nötr durumda iyide olabilir kötüde 2 güne belli olur diyorlar....Nolur dualarınızı esirgemeyin...Sizleri çok sevdim ben Öptüm hepinizi fırsat buldukça nete giriyorum....Evdeyim ve yalnızım arzu ederseniz buyurun gelin beklerim....ŞenizŞeniz

Canım seni çok merak ettik annene allahtan acil şifalar dliyorum dualarımız hep sizinle buna emin ol....Allahtan umut kesilmez inş. annen sağlığına en yakın zamanda kavuşur...

Canım seni çok merak ettik annene allahtan acil şifalar dliyorum dualarımız hep sizinle buna emin ol....Allahtan umut kesilmez inş. annen sağlığına en yakın zamanda kavuşur...

amin canım benim...dediğim gibi dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor...:Saruboceq:

Allah acil şifalar versin inşallah...
En önemlisi senin güçlü olman, çevrendekilerin sana ihtiyacı var güçlü ve rumuzun gibi hep umutlu ol canım...:Saruboceq: dualarımız annen için...

Umarım herşey iyi olur. Umudu kaybetmemek lazım. Bneim babamın kalbinden beynine 1 ay önce pıhtı gitti. Şuan felç, konuşamıyor ve okuyamıyor. Yüzde on yaşar demişlerdi. Durumu çok kötü gibi gözüksede bunada şükrediyoruz. 15 gün yoğun bakımda 13 günde odada yattı. 2 gün önce eve geldi. Seni çok iyi anlıyorum. Kendine iyi bak zorda olsa moralli olmaya çalış...

Umarım herşey iyi olur. Umudu kaybetmemek lazım. Bneim babamın kalbinden beynine 1 ay önce pıhtı gitti. Şuan felç, konuşamıyor ve okuyamıyor. Yüzde on yaşar demişlerdi. Durumu çok kötü gibi gözüksede bunada şükrediyoruz. 15 gün yoğun bakımda 13 günde odada yattı. 2 gün önce eve geldi. Seni çok iyi anlıyorum. Kendine iyi bak zorda olsa moralli olmaya çalış...

sanada geçmiş olsun canım...İnsan başına gelmeyince pek anlamıyormuş galiba bende öyleydim.Ama suan görsen yüzüm 5 karış çevremdekiler beni güldürmek için şebeklik yapıyor sürekli...Allah acil şifalar verisin babana anneme ve tüm hastalara:Saruboceq:

Arkadaşlar sizleri o kadar çok sevdimki kötü günümde yanımda olmanız beni çok mutlu ediyor hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...Dualarınızı esirgemeyin hamilesiniz çoğunuz hamilelerin yüce rabbimden istedikleri geri çevrilmezmiş lütfen annem için dua edin....Ayrıca müsaitseniz yarın bana gelin oturalım dışarı çıkmama pek izin vermiyor nişanlım kafam yerinde değil diye.duvarlarla konuşmaktan bıktım...benim içinde değişiklik olur....hepinizi uygunsa yarın bize bekliyorum...yani çarşamba günü...saat önemli değil kaçta isterseniz buyurun...Öptüm sizi çokolumunekankayizsmile

Arkadaşlar yarın müsaitseniz bize bekliyorum....Burada olmayan arkadaş varsa telefonla ulaşalım birbirimize..

Back