• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

Arkadaşlar ben geldim ama yalnız gelmedim bebişimle geldim...
31 mart 23:50 de dünyaya geldi bebeğim...ikimiz de iyiyiz merak etmeyin...

Canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün inş.
Çok sevindim bebişin nasıl ayyy ne güzel kokuyodur o şimdi....

allah analı babalı büyütsün gözün aydın canım.duygulandım şimdi darısıda bize olmayanlara...

allah analı babalı buyutsun nıdacım
ay ne guzeldır şimdi kızın eeeeeeeee anne guzel mis kokulunu benım için kokla tamam mı canım

gözün aydın bonbolin.ALLAH analı babalı büyütsün.

@ bonbolin: ayyyy gözün aydınnnnn
Allah analı babalı büyütsün!!!!
darısı bizim başımıza

31 mart güzel tarih 1 nisan olmamış ii haha

arkadaşlar hepi:emir_bebek:nize tek tek teşekkü ediyorum....
büyüsün biraz ben de bebeğimle gelicem buluşmalara artık, zaten onunla geliyordum ya .)
doğum tarine gelince doktorlar bekleyelim istersen dediler ama dayanamadık daha fazla 1 nisana 10 dk kala açtık gözleri dünyaya...

arkadaşlar hepi:emir_bebek:nize tek tek teşekkü ediyorum....
büyüsün biraz ben de bebeğimle gelicem buluşmalara artık, zaten onunla geliyordum ya .)
doğum tarine gelince doktorlar bekleyelim istersen dediler ama dayanamadık daha fazla 1 nisana 10 dk kala açtık gözleri dünyaya...

Canım benim herşeyin hayırlısı sağ salim aldın ya bebeğini kucağına bundan güzel bişi yok...Darısı biz hamişlerin başına inş.

Benim randevum 6 nisan bakalım bebişin cinsiyeti belli olcakmı??

Canım benim herşeyin hayırlısı sağ salim aldın ya bebeğini kucağına bundan güzel bişi yok...Darısı biz hamişlerin başına inş.

Benim randevum 6 nisan bakalım bebişin cinsiyeti belli olcakmı??

ayy hadi bakalım bekliyoruz haberlerini belli olursa hemen yazolumunekankayizsmile

canım benim tebrik ederim...minik doraya allah uzun ömür versin...Aradım ama telefonun kapalıŞeniz

İnş belli olurda hemen yazarım canım benim...

Dorayıda öp benim için ohhhh mis gibi kokuyodur o şimdi cennet kokulu yaa

ay canım bende randevu almam lazım bu hafta
bakalım bizde cinsiyeti belli olur artık sanırım heycanla bekliyoruz
ama sen bizden erkenciymişsin
yarın öğrenirsin İnşallah

sevcanda bugün gidecekti sanırım cinsiyet için
onunkide belli olur İnşallah

evt trackeki inş seninde bebişin cinsiyeti belli olur:) bu yıl kız yılı gibi ama belli olmaz tabi.

ay canım bende randevu almam lazım bu hafta
bakalım bizde cinsiyeti belli olur artık sanırım heycanla bekliyoruz
ama sen bizden erkenciymişsin
yarın öğrenirsin İnşallah

sevcanda bugün gidecekti sanırım cinsiyet için
onunkide belli olur İnşallah

Hadi hayırlısı bakalım kız erkek farketmez eli ayağı sağlam olsun sağlıklı olsunda ben başka bişi istemiyorum..

Senin kesin belli olur canım bence biran önce randevunu al ve bizede hemen söyleeee.

evt trackeki inş seninde bebişin cinsiyeti belli olur:) bu yıl kız yılı gibi ama belli olmaz tabi.

Ayyy yarın inş. gösterir bakalım geçen senede kız bolluğu vardı hemen hemen herkesin kız bebeği oldu bakalım bu sefer neolacak canımm

Ayyy yarın inş. gösterir bakalım geçen senede kız bolluğu vardı hemen hemen herkesin kız bebeği oldu bakalım bu sefer neolacak canımm

inşallah canım gösterirde kafandan çıkar :)) ama en önemlisi sağlıklı,hayırlı evlat olmaları.hakkında hayırlısı olsun inş.yarın beklıoruz haberleri.:nazar:

Back