• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

ooo bu kez katılım çok olacak anlaşılan ohh ohhh
bende saate bakıp duruyorum :)
yaa güneş var ama ceket giysem üşürmüyüm??
soğuk mu ki.. güneş aldatıyor bazen insanı tamda eve vuruyor
dur kafayı dışarı sokayım biraz anlarız hahaha

kızlar ben gelemiyorum
kayınvalidem bende kalmıştı tansiyonu yükselmiş yatıyo
nasıl bırakayım şmdi
ya çok istemiştim gelmeyi oooffff :((

şekerkız aaaa üzüldüm
ama napalım geçmiş olsun
tabii bırakıp gitmekte olmaz ki
bidahaki sefere inşallah
üzülme ;)

kızlar bende hazırlanmaya devam artık yavaş yavaş çıkarım artık
evim çok yakın geç kalmam merak etmeyin :)
bakalım kaç kişi olacağız :)

Evet güzel bir gündü ben eğlendim ve arkadaşlarımın hepsini çok sevdimmmm

Umutdeniz arkadaşımızın annesiyle ilgili telefon gelene kadar herşey güzeldi allah şifalar versin canım arkadaşımm

aynen arkadaşların hepsi çok şekerler pek muhabbet edemesekte:kedi:nurhancığımada çok geçmiş olsun allah şifa versin anneciğine....

Fotoğraf çeken arkadaşlardan fotoları bekliyoruz

harika bır gun geçırdım kızlar hepınız çok sekersınız kımınızle pek konuşma fırsatı bulamadık bır daha kı sefere insalllah

Evet evet gerçekten güzeldi...Tabi benim 2.bebek muhabbeti gündemde olmasaydı daha da güzel olurdukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadaşa gelen üzücü haber dışında keyifli bi gündü..umutdeniz arkadaştan haber alan olursa paylaşsın bizimle lütfen,merakta kalmayalım,inşallah sağlığı iidir annesinin..

ben pek kimse ile tanışamasamda bir dahakine buluşmak ümidiyle....

Aranızdan erken ayrılsamda güzeldi.Hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum..
Sanırım arkadaşın annesi rahatsızlanmış geçmiş olsun inşallah iyidir...

Evet evet gerçekten güzeldi...Tabi benim 2.bebek muhabbeti gündemde olmasaydı daha da güzel olurdukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım sana annelik o kadar yakışmışki bence şanslısın genç yaşta ikisini büyütüp rahata kavuşcan :)) sonra çok zor gelio çocuk bakmak.:nazar:

bende memnun oldum kızlar.nurhan kardeşimizin annesinede acil şifalar inşallah.

Arkadaşlar merhaba size ankaradan yazıyorum kısıtlı vaktim var sizler merak etmişsinizdirr diyegirdim nete...annemin durumu iyi değil dualarınızı esirgemeyin.şuan yogun bakımda solunum almakta zorlanıyor...ben şimdi hastaneye gidiyorum...dualarınızı eksik etmeyin öptüm hepinizi çok...cep telefonumu almak isteyenler olursa cerende nidada var alabilirsiniz.ben vermeyi unuttum telaştan ............:enbuyukkk:

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin anneciğine
Bende bir dahaki sefere gelirim inşallah :(

Yok mu hiç forumlarda Bursalı bayanlar? Nerelerdesiniz, kimseden ses çıkmıyor...Buluşanları duydum, bari onlardan dinleyelim nasıl oluyor bu buluşmalar, devam ediyor mu? Tanışalım biz de buluşalım...

aslında güzel olur sitede tanıştımız güvendimizarkadaşlarla normal hayatta tanışıp görüşsek güzel olur yani.eger halen varsa böyle bi durum bende varım:enbuyukkk:

Back