Canımın çoğu kaldı sizde :((((

fertijini ben de heberlerde çok gördüm.geçenlerde bir çift vardı hatta aynı senin gibi bir sorunları varmış.eşinin kanından aşı yapmışlar sonra hamile kalmış ve ikizleri olmuş.onun da çok düşüğü olmuş ama bu yöntemle sağlıklı bebekleri olmuş.görünce çok sevinmiştim.sonra doktor bana bundan bahsetti.ben de düşündüm acaba bende de bu sorun olabilir mi diye.senin bu sorunun nasıl anlaşıldı canım?

benim düşüklerimin oluş şekliyle alakalıymış sadece 1 tanesi 7 haftalıktı diğerler 12-13-21 haftalıktı ve bitmek bilmeyen kanamalrım oluyordu en son düşüğüm en ilginciydi 13 haftalık ikizlerimi tek damla kanamam olmadan sancım olmadan uykumun içinde gelmişti bebeğim ve yaşadığım o şoku anlatamam benim bünyem 7.haftadan itibaren atmaya çalışıyor bebekleri doktorumda bundan kaynaklanabileceğini söyledi bu aşı işleminide en az 4 düşük yada en az 4 negatif denemesi olanlarda uyguluyorlarmış.

vücut atıyor o zaman bebeği istemiyor demekki.eşinin genetiğini,spermlerini vucudun kabul etmiyor.benim de böyle olabilirmiş doktoruma göre.4 düşük ise bana da yapılabilir o zaman.memnun musun merkezden peki?bu uygulamadaki başarı oranları neymiş?

canım merkezden memnunum ilk aşımda fevzi bey ilgilendi 2.aşımda ilhan bey hepside ilgili çok şeker insanlar zaten istanbulda uygulayan tek bu hastaneymiş başarı şansına gelince ilhanbey günde en az 2 hastaya yapıyoruz bu aşıyı üstelik 12 senedir uyguluyoruz diyor ve netten çok araştırdım aşıyı yaptırıp olumsuz sonuç alan çok az öncedende hiç hamile kalamayanlarda sonuç alınamayabiliyor ama düşüğü olanlarda başarısız hikayesi olanı okumadım tabi herşeyden önce rabbimin ol demesi gerekli bursadaki doktorum hiçbir işlem %100 deil unutma sakın çok umutlanıpta sonra hayal kırıklına uğrama biz elimizden geleni yapıcaz sonrası allaha kalmış diyor çok fazla umut vermek istemiyor ..

kesinlikle bizler deişmeyelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

zaten deişmek allahın büyük sınavının sonucuna erip sonradan kıymet bilmemek olur ben etrafımda 3 seneden fazla evli olanlara bebek düşünmüyonuzmu diye kesinlikle sormuyorum :))) gerçi milletin bebeğinden banane keyifleri bilir diyorum...

ya ben o konuyu da çok merak ediyorum sen duydun mu hiç yorum gelmedi hakkaten ben duydum gittim ve olduğu söylendi bir sürü şey yapmam gerektiği söylendi fakat hala yapamadım.

sence etkiliyor olabilir mi?

inşallah sorunumuza allah şifa verir de doktorların aracılığıyla derdimize derman buluruz, bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alırız

ya ben o konuyu da çok merak ediyorum sen duydun mu hiç yorum gelmedi hakkaten ben duydum gittim ve olduğu söylendi bir sürü şey yapmam gerektiği söylendi fakat hala yapamadım.

ben ilk düşüğümü yaptığımda böle bişi duymamıştım hiç daha sonrasında yaptırdım ve her gebeliğimde taşıdım bunu şimdi duruyor nedense takmak içimden gelmiyor evde bile deil annemde kalmış orda çıkarmışım en son.. ama bu hafta tekrar başlıcam taşımaya ..

ne konusu ben anlamadım?

amin canım inşallah

peki sen istanbuldamı yaşıyorsun.

izmirliyim ama istanbulda yaşıyorum.eşimde kastamonulu ama işlerimizden dolayı burda oturuyoruz.bana kalsa izmir eşim ise kastamonu ama her şey istediğimiz gibi olmuyor.burda yaşamak istemiyorum hiç akrabam yok.ama mecburuz işte

sübyan muskasından bahsediyorduk cnm:))

aaa ondan ben de yeni yaptırdım çünkü yeni duydum.hoca karnıma koymam için dualı kemer,sağ tarafıma asmam için bir muska,yatak odasına konulacak iki muska,yastığa bir muska,bir tane de toprağa gömdük,birini denize attık.bir de bir sürü dua okudu,kurşun döktü falan.bakalım etkisi olacak mı?

Anladım canım saol benimde bir sorun yok demelerine rağmen bebeğim olmayınca annemle babam bir hocaya gitti ve o da ümmü sübyan olduğunu söylemiş fakat benim transferimden sonra söylediler ayrıca onlar balıkesirde ben istanbuldayım muska hala elime ulaşmadı ayrıca muska dışında başka şeyler de söylemiş yani aslında biraz geç kaldım ilk iki tüp bebek denememde böyle birşeyden haberim yoktu şimdi yazdırdılar ama hala bana ulaşmadı eğer sebebi buysa inşallah faydası dokunur sende taşı bence neyin ne olduğunu bilemiyorsun,bellimi olur belki sebep olur internetten arştırdım farklı yorumlar var.

bende izmir ödemişliyim malesef hepimiz doğduğumuz yerde kalamıyoruz (((

sen balıkesirlimisin cnm ben balıkesirde yaşıyorum:)))

olur cnm sen içini ferah tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…