Canımın çoğu kaldı sizde :((((

gözyaşlarımı tutamadım, senı o kadar ıyı anlıyorumkı
bende aynı yollardan gectım:KK59:
cok acı tedavıler tam oldu derken kaybetmek :KK58:

ınsallah sende benım gıbı mutlu sona ulasıcaksın ınsallah
benım sımdı bı tane oglum var
tam en umutsuz oldugum anda dondurulmus embıryo ıle oldu
mucize
allahım en kısa surede sanada nasıp eder ınsallah

gözyaşlarımı tutamadım, senı o kadar ıyı anlıyorumkı
bende aynı yollardan gectım:KK59:
cok acı tedavıler tam oldu derken kaybetmek :KK58:

ınsallah sende benım gıbı mutlu sona ulasıcaksın ınsallah
benım sımdı bı tane oglum var
tam en umutsuz oldugum anda dondurulmus embıryo ıle oldu
mucize
allahım en kısa surede sanada nasıp eder ınsallah

canım allah bağışlasın oğlunu inşallah bizlerde anne olmak nasip olur böle mucizeleri duymak inan iyi geliyoo çok teşekkür ederim yazdığın için.

bende gözyaşları içinde okudum allah sabrını veriyor canım bende aynı yolllardan geçtim şimdi kasım aralık gibi tekrar tedaviye başlıcam kısmetse. allahtan tek dileğim hayırlısıyla bu defa kucağıma alabilmem.rabbim bu mucizesini tüm isteyen kullarına yaşatsın kimseyi mahrum bırakmasın (amin)

bende gözyaşları içinde okudum allah sabrını veriyor canım bende aynı yolllardan geçtim şimdi kasım aralık gibi tekrar tedaviye başlıcam kısmetse. allahtan tek dileğim hayırlısıyla bu defa kucağıma alabilmem.rabbim bu mucizesini tüm isteyen kullarına yaşatsın kimseyi mahrum bırakmasın (amin)

amin canım bende önümüzdeki ay gidicem doktora sanırım kasımda başlar tedavim hakkımızda hayırlı olsun cnm allahım emeklerimizi boş çevirmesin ( amin)

şans eseri bu sayfayı gördüm ayyy canım benim allah sabrını versin sana inşallah bir an önce anne olursun inşallah bende 7-8 aydır uğraşıyorum daha olmadı klomen faslındayız bakalım kısmet allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

şans eseri bu sayfayı gördüm ayyy canım benim allah sabrını versin sana inşallah bir an önce anne olursun inşallah bende 7-8 aydır uğraşıyorum daha olmadı klomen faslındayız bakalım kısmet allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

AMİN cnm rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın inş.

allah ım sabır versin arkadaşım gözyaşlarıyla okudum yazını. çok zor yaşadıkların gerçekten. ama hiç üzülme inşallah bir gün anne olucaksın inan ve inatla istemeye devam et.

Allah ım gözyaşlarıyla okudum yazının sonunu okuyamadım hatta çünkü iş yerindeyim ve tuhaf görünüyorum şuan.
Allah ım gönlünden geçen tüm güzellikleri istekleri nasip eylesin....
inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip eder... henüz bekarım ama ne biliyim tuhaf oldum... Yarabbim hayırlı sağlıklı çocukLAR nasip eylesin... ne diceğimi bilemiyorum şuan...

allah ım sabır versin arkadaşım gözyaşlarıyla okudum yazını. çok zor yaşadıkların gerçekten. ama hiç üzülme inşallah bir gün anne olucaksın inan ve inatla istemeye devam et.[/QUOTE

inşallah ...................

Allah ım gözyaşlarıyla okudum yazının sonunu okuyamadım hatta çünkü iş yerindeyim ve tuhaf görünüyorum şuan.
Allah ım gönlünden geçen tüm güzellikleri istekleri nasip eylesin....
inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip eder... henüz bekarım ama ne biliyim tuhaf oldum... Yarabbim hayırlı sağlıklı çocukLAR nasip eylesin... ne diceğimi bilemiyorum şuan...

amin cnm çok saol rabbim herkese nasip etsin...

arkadaşlar Allah hepinize yardım etsin inş. şuan 5 aylık hamileyim yaşadıklarınızı yaşamadım ancak sizi çok iyi anlıyorum çünkü canım kardeşim de bebek sahibi değil... dualarımız sizinle.......

hikayemi sabırla okuduğunuz için tşkr ederim inşallah size umut olur pes etmezsiniz bundan sonraki gelişmeleri sizlerle paylaşıcam takii bebeğim kucağıma gelene kadar..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hikayemi sabırla okuduğunuz için tşkr ederim inşallah size umut olur pes etmezsiniz bundan sonraki gelişmeleri sizlerle paylaşıcam takii bebeğim kucağıma gelene kadar..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

allah bu sefer hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Canim benim hikayeni okudum ve su an kendimi tutamiyorum gozumdeki yaslari durduramiyorum.insallah bu sefer saglikli bi sekilde kucagina alirsin.Allah hepimizin yardimcisi olsun

Her satırını sıkılmadan bunalmadan okudum , her satır da da anne olmamama rağmen o duyguyu tatmamama rağmen ağladım :KK43: umutla sonunu merak ettim Allah'ım noLursun bebeği olmuş oLsun diye dua ettim.. İnşAllah bi gün bebişimiz gelicek , hep isteyin ve çabalayın ki Rabbimiz aciz kullarına dayanamaz isteyelim ki versin inşAllah , Allah size eşinize we bütün ailenize sabırlar versln yardımcınız olsun .. Dualarım sizinle lnşAllah biz hep yanınızdayız ..

hayırıı oışun bizede dua et bizde şewineıinn:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:
inşallah cnm darısı başınıza
allah bu sefer hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Canim benim hikayeni okudum ve su an kendimi tutamiyorum gozumdeki yaslari durduramiyorum.insallah bu sefer saglikli bi sekilde kucagina alirsin.Allah hepimizin yardimcisi olsun
aminnnn cnm bu son olur inşallah bebeğime kavuşurum..
Her satırını sıkılmadan bunalmadan okudum , her satır da da anne olmamama rağmen o duyguyu tatmamama rağmen ağladım :KK43: umutla sonunu merak ettim Allah'ım noLursun bebeği olmuş oLsun diye dua ettim.. İnşAllah bi gün bebişimiz gelicek , hep isteyin ve çabalayın ki Rabbimiz aciz kullarına dayanamaz isteyelim ki versin inşAllah , Allah size eşinize we bütün ailenize sabırlar versln yardımcınız olsun .. Dualarım sizinle lnşAllah biz hep yanınızdayız ..

çok saolun rabbim dualarınızı kabul etsin evlatlarınızı size bağışlasınn

X