Canımın çoğu kaldı sizde :((((

Ben de bugün Şahin Beyin merkezini pek beğenmedim ne bileyim ortam hoşuma gitmedi. Ama kendisi hakkındaki yorumlar genelde çok iyi, bakalım henüz karar vermedim ama Nevin Hanımı da listeme ekledim. Evet canım bence de tedavi sonrası çok önemli olduğu için 1 aydır doktor araştırıyorum. Doktor araştırmaktan beynim sulandı artık Allahım beni hakkımda hayırlı olana yönlendirsin inşallah.Aslında ben kendi doktorumdan çok memnundum ( Bülent Traş ) ama şimdi benim kızım olduğu için istanbul' a gitmek, çocukla hele başka bir şehide tedaviyi sürdürmek zor geliyor. Ne bileyim hayırlısı.

Hayırlısı canım rabbim ol desin yeter doktorlarımız sadece birer vesile

canım nasılsın değerlerin yükselmiş maaşallah
korkma canım bu kadar geldin ya bundan sonrası rabbime emanet olsun
hiç belirtin var mı bulantı falan

canım nasılsın değerlerin yükselmiş maaşallah
korkma canım bu kadar geldin ya bundan sonrası rabbime emanet olsun
hiç belirtin var mı bulantı falan

Melekcim sabah bulantılarım var 2 gündür daha önce hiç olmamıştı birda sudan tiksindim sanki zor içiyorum

Melekcim sabah bulantılarım var 2 gündür daha önce hiç olmamıştı birda sudan tiksindim sanki zor içiyorum

ah kıyamam ben sana bulantılarına bana da dua ette ben de çekiyim bulantıları
kardeşim in hamileyken bulantıları olduğunda çok nazlısın sende diyodum bana abla senin de olsun da o zaman anlarsın diyodu

ah kıyamam ben sana bulantılarına bana da dua ette ben de çekiyim bulantıları
kardeşim in hamileyken bulantıları olduğunda çok nazlısın sende diyodum bana abla senin de olsun da o zaman anlarsın diyodu

:)) evet bende hiç sevmezdim bulantı şikayeti yapanları ama şimdi ben öyle oldum (

Soluksuz okudum yazdıklarını hayretle okudum yer yer ağladım inan sonra dedim ki kendime umudunu kaybetme ben daha ilk aşılamamda pes ettim çünkü Allah sana ve eşine sabırlar versin hamilelerin duası kabul olurmuş sende bana bebek dile olur mu?

elbette dilerim cnm rabbim tez vakitte göndersin meleğini asla pes etmek yok olacak olacakkkkkkk unutma bunu

Çok çok tebrik ederim mavielle inan o kadar sevindim ki. Çeken bilir bu yolların ne zorlu olduğunu, Rabbim kimseye aratmasın. Okumuştum hikayeni, çok zorlu süreçlerden geçmen gerekmiş. İnşallah bundan sonrası ferah mı ferah olsun, herşey rastgitsin. İçindeki o minik mucizen 9 ay hep seninle olsun, sağlıkla kucağına almak ve o mis kokusunu içine çekmek nasip olsun inşallah...
Çok duygulanıyorum çok, kimse kalmasın istiyorum bu özlemi çeken. Benim kızım da uzak yollardan geldi :) Rabbim sağlık versin onlara. Dileyen her kadına nasip etsin anneliği inşallah.

Hamilelik sürecini de takipte olacağım, çok sık giremesem de bu sayfaya bakacağım. Çok beklemişsin bu günleri, tadını çıkar :) Allah'a emanet kuzun, O korusun inşallah...

çok saol cnm
bak sen ne güzel kızına kavuşmuşsun darısı benim gibi hasret çeken tüm arkadaşlarımın ve benim başıma kızını allah bağışlasın analı babalı büyütün

çok saol cnm
bak sen ne güzel kızına kavuşmuşsun darısı benim gibi hasret çeken tüm arkadaşlarımın ve benim başıma kızını allah bağışlasın analı babalı büyütün

canıııım nasılsın
bebişin kesesini gördünmü ultrosonda
doktora bursa yamı gidiyon burayamı
canım bebişinin varlığını hissetmek çook güzeldir deme
bizede dua et canım bizde sevinelim senin gibi
hiç korkma canım onu karnında canlandıran allahım kucağınada verecek inş............
allahım sağlıklı bi hamilelik nasip etsin canım

canım bu gün askeri hastaneye gittim ilaç yazdırmak için ve ilk kez kesemide görmüş oldum cumartesi günü bursaya gidicem burda sadece ilaçları yazdırmak için gidiyorum ayda 450 tl tutuyo benim ilaçlar bari onları devletten alam

haa bu arada 5+1 olmam lazım son adet tarihine göre ama bugün 7+2 görünüyo ultrasonda inşallah kalp atışınıda duyarım cnm yaa

hep duacıyım canım inşallah herkez yaşasın bu duyguyu bende tamamına erdirem bu umudum.

canım hala ne ilacı kullanıyosun o kadar pahalı ben anlamadım

canım hala ne ilacı kullanıyosun o kadar pahalı ben anlamadım

clexsan iğne göbekten progestan 200 mg estrofem folbiol aspirin ve euthyrox kullanıyorum iğne çok pahalı yıllardır hep cebimden ödedim bu sefer gidip yazdırdım doktorda pek iyi yazdı hemen saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…