clexsan iğne göbekten progestan 200 mg estrofem folbiol aspirin ve euthyrox kullanıyorum iğne çok pahalı yıllardır hep cebimden ödedim bu sefer gidip yazdırdım doktorda pek iyi yazdı hemen saolsun
olsun canım ya olsunda bebişe feda olsun herşeyler
canım gördün mü keseni????bekliyorum heycanla
benim yarın ameliyatım var çok stresli ve heycanlıyım korkuyorum bebişime bişii olur mu diye:18::18::18::18:
ense kalınlığına bakılıcak bide ikili testim vaar of kuzum be bitmiyo ki keseydi kalp atışıydı ameliyattı testleriydi
bi doğursam ohhhhhhhhhhhhh be rahatlıycam
:) haklısın cnm tatlı telaş bunlar tatlı korkular
ben kesemi gördüm dün yarında kendi doktoruma gidicem
benim kese ultrasonda 7+2 çıktı cnm ya büyük tek bebeklerde böylemi oluyorki anlamadım ben
benim kese ultrasonda 7+2 çıktı cnm ya büyük tek bebeklerde böylemi oluyorki anlamadım ben
yazmasamda konunuzu takip etmeye çalışıyorum ve hamile olduğunuzu okudum bugün çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirip bebişinizi sağlıklı bir sekilde kucağınıza alırsınız allah sizi bebeğinizi ve eşinizi nazarlardan kem gözlerden korusun
öle tabi cnm yeterki kucağıma alayım
ayy ben çok sevindim arkadaşım..mutlu büyüt göbüşünü..darısı da bana inşallah
canım gittin mi doktoruna nasıl mış durum gördün mü bebişi
akşam cnm randavum heyecanla saati bekliyorum
sen nasılsın?
iyiyim canım çok şükür ......
ama hala çook korkuyorum tedaviye başlayınca yine ya olmazsa diye........
burda ki kızlardan duyuyorum da sperm dna sı hasarlı oldumu yine tutun mazmış....
bize hiç bu sperm dna hasar testini yapmadılar.................
cnm size pgt yapılacak sağlıklı bebekler transfer edilecek tüm spermler hasarlı deilki korma sen
doğru söylüyosun aslında ama yine de içim hiç rahat olmuyo.........
sende güzel haberlerini yaz canım..... güzel haberlerini dört gözle bekliyorum......
hatta cinsiyetbelli oldumu onu da hemen yazda:126: teyzesi başlasın yeleğini örmeye.........
:) tamam cnm yazarım
kız olucak teyzesi kız :)))))
gerçek ten mi canım inş olsun da ben çok severim kızları......
inş canım ya hayırlı sağlık lı bi evlat olsun inş.....
hem kızlar çok şeker oluyo cici cici elbiseleri saçları herşeyleri çok güzel oluyo.................