Canımın çoğu kaldı sizde :((((

clexsan iğne göbekten progestan 200 mg estrofem folbiol aspirin ve euthyrox kullanıyorum iğne çok pahalı yıllardır hep cebimden ödedim bu sefer gidip yazdırdım doktorda pek iyi yazdı hemen saolsun

olsun canım ya olsunda bebişe feda olsun herşeyler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım gördün mü keseni????bekliyorum heycanla
benim yarın ameliyatım var çok stresli ve heycanlıyım korkuyorum bebişime bişii olur mu diye:18::18::18::18:
ense kalınlığına bakılıcak bide ikili testim vaar of kuzum be bitmiyo ki keseydi kalp atışıydı ameliyattı testleriydi
bi doğursam ohhhhhhhhhhhhh be rahatlıycam

canım gördün mü keseni????bekliyorum heycanla
benim yarın ameliyatım var çok stresli ve heycanlıyım korkuyorum bebişime bişii olur mu diye:18::18::18::18:
ense kalınlığına bakılıcak bide ikili testim vaar of kuzum be bitmiyo ki keseydi kalp atışıydı ameliyattı testleriydi
bi doğursam ohhhhhhhhhhhhh be rahatlıycam

:) haklısın cnm tatlı telaş bunlar tatlı korkular

ben kesemi gördüm dün yarında kendi doktoruma gidicem

benim kese ultrasonda 7+2 çıktı cnm ya büyük tek bebeklerde böylemi oluyorki anlamadım ben

benim kese ultrasonda 7+2 çıktı cnm ya büyük tek bebeklerde böylemi oluyorki anlamadım ben
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah kuzum söyleme herkese demek bebişin iyi gelişiyo önden gidiyo
bi kendi doktorunda baksın belki ultrasondandır
ama iyi bişii bu canım geri gelmesinden iyidir:KK16::KK16::KK16::KK16:

yazmasamda konunuzu takip etmeye çalışıyorum ve hamile olduğunuzu okudum bugün çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirip bebişinizi sağlıklı bir sekilde kucağınıza alırsınız allah sizi bebeğinizi ve eşinizi nazarlardan kem gözlerden korusun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yazmasamda konunuzu takip etmeye çalışıyorum ve hamile olduğunuzu okudum bugün çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirip bebişinizi sağlıklı bir sekilde kucağınıza alırsınız allah sizi bebeğinizi ve eşinizi nazarlardan kem gözlerden korusun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aminnnn cnm çok teşekkür ederim...............

canım gittin mi doktoruna nasıl mış durum gördün mü bebişi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

akşam cnm randavum heyecanla saati bekliyorum

sen nasılsın?

iyiyim canım çok şükür ......
ama hala çook korkuyorum tedaviye başlayınca yine ya olmazsa diye........
burda ki kızlardan duyuyorum da sperm dna sı hasarlı oldumu yine tutun mazmış....
bize hiç bu sperm dna hasar testini yapmadılar.................:KK14::KK14:

iyiyim canım çok şükür ......
ama hala çook korkuyorum tedaviye başlayınca yine ya olmazsa diye........
burda ki kızlardan duyuyorum da sperm dna sı hasarlı oldumu yine tutun mazmış....
bize hiç bu sperm dna hasar testini yapmadılar.................:KK14::KK14:

cnm size pgt yapılacak sağlıklı bebekler transfer edilecek tüm spermler hasarlı deilki korma sen

cnm size pgt yapılacak sağlıklı bebekler transfer edilecek tüm spermler hasarlı deilki korma sen

doğru söylüyosun aslında ama yine de içim hiç rahat olmuyo.........
sende güzel haberlerini yaz canım..... güzel haberlerini dört gözle bekliyorum......
hatta cinsiyet:emir_bebek::emir_bebek: belli oldumu onu da hemen yazda:126: teyzesi başlasın yeleğini:KK6::KK6: örmeye.........

doğru söylüyosun aslında ama yine de içim hiç rahat olmuyo.........
sende güzel haberlerini yaz canım..... güzel haberlerini dört gözle bekliyorum......
hatta cinsiyet:emir_bebek::emir_bebek: belli oldumu onu da hemen yazda:126: teyzesi başlasın yeleğini:KK6::KK6: örmeye.........

:) tamam cnm yazarım

kız olucak teyzesi kız :)))))

inş canım ya hayırlı sağlık lı bi evlat olsun inş.....
hem kızlar çok şeker oluyo cici cici elbiseleri saçları herşeyleri çok güzel oluyo.................

inş canım ya hayırlı sağlık lı bi evlat olsun inş.....
hem kızlar çok şeker oluyo cici cici elbiseleri saçları herşeyleri çok güzel oluyo.................

Ayrım yapma lüksüm yok rabbim sağlıklı evlatlar versin içim pır pır korkuyorum :KK43:

canım gittin mi doktora bebişle :emir_bebek: olan büyük buluşma gerçekleşdimi nasılmış durumunuz
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

X