Canımın çoğu kaldı sizde :((((

gel bakalım sende yanıbaşımıza eylül annesii:KK34:
bak ben heyecandan onu farketmemişim
aynıyız:KK34:
Ben iyi dikkat etmisim :KK9:

Eylüle kadar tutabilirmiyim sence :)

Çok saol cnm inşallah kucağıma alırım bu sefer

Yok canim tutamayiz tahminen agustos olur ama tarih olarak eylul cikiyo iste..hayirlisi sagsaglim dogsunlarda zamani onemli dwgil yinede aynizamanlara denk geliriz..

canım benım cok sevındım rabbım bu sefer yuzunu guldursun sag salım kucagına almayı nasıp etsın:nazar:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
14.değerim 68 den 186 fırlamış maşşallah bebişimeee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

maşallahh :nazar::nazar:
kucağına alıp kokusunu duymak nasip olsun inşallah...
bende kızıma 8 sene sonra kavuştum bilirim hasretini...rabbim yardımcın olsun...sen çok güçlübi kadınsın maşallah sana...

okuyunca cok duygulandimmm gozyaslariimi tutamadim...allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnn...bebegini sna bagislasin,,..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::nazar::nazar::nazar:

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

şükürler olsun rabbim kucağıma aldırsın inşallah bu sefer..............

Allah esirgesin seni ve yavrunu, gözünaydın canım.

transfere gidişini, test gününü bekleyişini, belirtiler yok diye üzüldüğünü okudum az önce,
gözlerimi yaşarttın yine, Allahım kucağına almayı nasip etsin, inşaallah.
maşaallah sana,eşine,sabrınıza ve Rabbime olan inancınıza, maşaallah. Allah daim etsin.

maşallahh :nazar::nazar:
kucağına alıp kokusunu duymak nasip olsun inşallah...
bende kızıma 8 sene sonra kavuştum bilirim hasretini...rabbim yardımcın olsun...sen çok güçlübi kadınsın maşallah sana...

okuyunca cok duygulandimmm gozyaslariimi tutamadim...allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnn...bebegini sna bagislasin,,..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::nazar::nazar::nazar:

Allah esirgesin seni ve yavrunu, gözünaydın canım.

transfere gidişini, test gününü bekleyişini, belirtiler yok diye üzüldüğünü okudum az önce,
gözlerimi yaşarttın yine, Allahım kucağına almayı nasip etsin, inşaallah.
maşaallah sana,eşine,sabrınıza ve Rabbime olan inancınıza, maşaallah. Allah daim etsin.

Çok saolun kızlar iyi dilekleriniz için aminnnn inşallah kavuşurum bebeğime

çoktandır okumuyordum.şimdi gördüm .çok sevindim.inşallah hayırlısıyla bebeniğini kucağına alırsın. Allah nazardan saklasın :nazar::nazar::nazar:

Merhaba mavielle yazını eşimle birlikte sonuna kadar heyacanla okuduk o kadar güzel anlatmışsın ki derdini...Ve sonrasında şimdi hamile olduğunu okuduk, sana dualar ediyoruz Rabbim inşallah bu kez kucağına almayı nasip eder inşallah.
Canım tedavini Bursa' da bir bayan doktora yaptırdığını yazmışsın, kim olduğunu yazabilir misin? Ben de iki kez tüp bebek denedim.İlki ikiz idi 7 haftalıkken kaybettim,sonra yine yaptırdık ikiz oldu ama birini kaybettim ama elhamdülillah şimdi kızım 2,5 yaşında.Ama kızıma kardeş arzusuyla bir kez daha tüp bebek deneyeceğiz hayırlısıyla inşallah ve ben de Bursa' da kime yaptıracağımı hala kararlaştıramadım ve senin doktorunu da açıkcası merak ediyorum kim diye:44:Gecenin 3ünde hastasını kapıda bekleyen bir doktor...
Canım ALLAH bu kez kucağını doldursun inşallah.

Son düzenleme:
Merhaba mavielle yazını eşimle birlikte sonuna kadar heyacanla okuduk o kadar güzel anlatmışsın ki derdini...Ve sonrasında şimdi hamile olduğunu okuduk, sana dualar ediyoruz Rabbim inşallah bu kez kucağına almayı nasip eder inşallah.
Canım tedavini Bursa' da bir bayan doktora yaptırdığını yazmışsın, kim olduğunu yazabilir misin? Ben de iki kez tüp bebek denedim.İlki ikiz idi 7 haftalıkken kaybettim,sonra yine yaptırdık ikiz oldu ama birini kaybettim ama elhamdülillah şimdi kızım 2,5 yaşında.Ama kızıma kardeş arzusuyla bir kez daha tüp bebek deneyeceğiz hayırlısıyla inşallah ve ben de Bursa' da kime yaptıracağımı hala kararlaştıramadım ve senin doktorunu da açıkcası merak ediyorum kim diye:44:Gecenin 3ünde hastasını kapıda bekleyen bir doktor...
Canım ALLAH bu kez kucağını doldursun inşallah.

Amin canım inşallah
Kızını allah bağışlasın birgün bende kardeş istermiyim acaba bebrğim olurda hayal gibi rüya gibi şuan

Fsm de pembemavi nevin hanım doktorum o hastanede herkez bilir beni inan abartı deil doktorumdan çok memnunum çok seviyorum orda tek amaç var eve bebek göndermek doktorumla mutlaka tanış kara vermeden tavsiye ederim güzel müjdenide bekliyorum beni haberdar et lütfen

Amin canım inşallah
Kızını allah bağışlasın birgün bende kardeş istermiyim acaba bebrğim olurda hayal gibi rüya gibi şuan

Fsm de pembemavi nevin hanım doktorum o hastanede herkez bilir beni inan abartı deil doktorumdan çok memnunum çok seviyorum orda tek amaç var eve bebek göndermek doktorumla mutlaka tanış kara vermeden tavsiye ederim güzel müjdenide bekliyorum beni haberdar et lütfen

Canım teşekkür ederim cevabın için ben de bugün fsmye Şahin Zeteroğlunu araştırmak için gitmiştim yoktu.Nevin hanımı da bir doktor tavsiye etmişti ama benim için hastalarının fikri daha önemli...Peki canım orda tüp bebeğin maliyeti ilaçlar hariç ne kadar tutmuştu acaba?
İnşallah canım müjdeli haberi ben de veririm,sen de inşallah bu kez alırsın canım kucağına:KK16:

Canım teşekkür ederim cevabın için ben de bugün fsmye Şahin Zeteroğlunu araştırmak için gitmiştim yoktu.Nevin hanımı da bir doktor tavsiye etmişti ama benim için hastalarının fikri daha önemli...Peki canım orda tüp bebeğin maliyeti ilaçlar hariç ne kadar tutmuştu acaba?
İnşallah canım müjdeli haberi ben de veririm,sen de inşallah bu kez alırsın canım kucağına:KK16:

Canım benim 8.denemem olduğu için fiyatta çok indirdi doktorum net bilgim yok ama sanırım 2,500-3000 arası ilaçlar hariç

Şahin beyle ön görüşmeye gitmiştim ben ve hiç hiç güven vermemişti bana iyilide onu seçmemişim tüp bebek uygulaması kadar sonrasındaki ilgide çok önemli benim için ben hamileliklerimde taa balıkesirden bursaya geliyorum inan balıkesirin en büyük özel hastanesi evime 100 metre ama asla doktorumdan başkasına gitmem

X