ooo hadi hayırlı olsun cnm bebişler karnında ha:)inşallah güzel haberler alıcaksın ve sağlıkla doğurucaksın...
Ee napcazki yanımda çikolata şekerle gezeyim bari birazda oyuncak alayım :)
ah bi bilseler gerçekten de sarılıp ölece bir süre duracağım elimden onu kimse alamaz.
biliyo musun ben de çok özlediğimi hissediyorum cnm.
hem de çok
eşimle geçtiğimiz pazar günü eltimin 15 günlük bebeğini görmeye gittik
eşimin o bebeğe bakışı beni mahvetti, öyle özlemle bakıyorduki
çok üzüldüm çok içim gitti.
o zaman henüz benimleydiler ama şimdi ikinci kan tahlili de negatif geldi.
Allah'ım bize yardım et
bu mübarek cuma saati dualarımızı reddetme bizlerede anneliği nasip et Allah ım.
senin sayfana gelince tandık birinin evine gelmiş gibi dökülüyorum cnm kusura bakma
canım nasılsın bebişler nasıl iyi bakıyomusun bebişlere
dualarım seninle canım az kaldı mutluluğa
bu gün 9.günüm ve belirtilerimin hiç biri yok sadece aşırı duygusallık ve ağlama isteği var buda normal ben zaten çok duygusal biriyim
sanırım yine olmadı ben kayıplarıma üzülüp çare ararken şimdide hamile kalamama sorunum çıktı galiba
artık cazgeçmek gerek sanırım(((
kabullenmem gerek anne olamıycamı........
mavielle bende 4. denememin sonucunu salı günü alacam çok korkuyorum tüp ve aşılamalarla hiç gebe kalamadım dogaldan gebe kladım onuda kaybettim senin gibi tam yolu yarılamışken hamile kladığımı öğrenirsem bu sefer de kaybetme korkusu var şu bebeği kucağıma alana kadar bana rahat yok bebişimin kalbi durdu 5. ayında hem de tam bi sebep bulunamadı biraz tansiyondan süpheleniliyor o kadar gebe kalırsak burdan birbirimize destek oluruz hamileliğimizde Allahım İNŞALLAH kucaklamayı nasip eyle yarabbim benim ve tüm isteyenlerin AMİN
bu gün 9.günüm ve belirtilerimin hiç biri yok sadece aşırı duygusallık ve ağlama isteği var buda normal ben zaten çok duygusal biriyim
sanırım yine olmadı ben kayıplarıma üzülüp çare ararken şimdide hamile kalamama sorunum çıktı galiba
artık cazgeçmek gerek sanırım(((
kabullenmem gerek anne olamıycamı........
Sen böyle yazarsan olmazki... Dur bakalım daha sen daha iyi bilirsin ki, belirtiler yanıltıcı ola bilir. Belirtinin olmaması da. Ben seni güçlü biliyorum. Eğer maddi gücün el veriyorsa pes etmek için daha çok gençsin. Tamam yaşadıkların hiç kolay değil amma, pes edersen olmazki...
Bir kadın tam 29 yıl boyunca 15 gebelik yaşamış, 17 bebeği ise karnında ölmüştü! 13. tüp denemesinden sonra bebeyini koynuna aldı, 40 dan fazla yaşı vardı... Ne olursa olsun maddi gücün yetiyorsa pes etmek yok. Sen böyle konuşma, sen azminle benim kahramanımsın. Sen üzülürsün, kahr olursun, yalnız yine doğrulur, yine pes etmezsin.
İnşeAllah bu sefer olmuştur. Umutsuzluğa kapılmak için daha çok erken, moral bozulunca hormonal denge de bozulur. Bebeklerin seninleyse onları üzme nooolur...
Canım ya çok saol sözlerin güç verdi ewet haklısın moralimi bozmamam gerek bu sefer çok minikti bebeklerim belki bu yüzden belirtiler geç kalmıştır inan ne düşüncemi şaşırdım doktorumda aynı şeyi söylemişti son düşüğümde tamam demiştim gözyaşları içinde şu an acından söylüyorsun sen güçlüsün kucağına alana kadar devam demişti şuan en az benim kadar heyecanlı bunuda iyi biliyorum rabbim benim de doktotumunda eşiminde emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Canım ya çok saol sözlerin güç verdi ewet haklısın moralimi bozmamam gerek bu sefer çok minikti bebeklerim belki bu yüzden belirtiler geç kalmıştır inan ne düşüncemi şaşırdım doktorumda aynı şeyi söylemişti son düşüğümde tamam demiştim gözyaşları içinde şu an acından söylüyorsun sen güçlüsün kucağına alana kadar devam demişti şuan en az benim kadar heyecanlı bunuda iyi biliyorum rabbim benim de doktotumunda eşiminde emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Amiiin. Rabbim yüzünü hayırlısıyla güldürsün. Bizi de seninle beraber.
canım az kaldı gününe inş olacak rabbimin iznile
korkma canım üzme sakın kendini
çooook merak ediyorum bende senin kadar heyecanlıyım inan bana
canım nasılsın? tatlım öyle belirtim falan yok deme ben nasıl ağladım hiç belirtim yok diye ki 3 kez hamilelik yaşadım 0 belirti
işin ilginci ozitiften sonrada olmadı belirtim deli gibi istifa ederdim sayılıdır bu gebeliğimde istifra ettiğim kafam uykudan kalkmazdı şimdi hiç uyayamıyorum lütfen kendini şartlama
inan ben gecelerce ağladım mesala kasık bide bel ağrım olurdu hamileliklerimi hep onlarla anlardım daha adet olmadan hiç yaşamadım...
cnm benim iyi düşün iyi olsun olur mu???
canım benim ilki kimyasal dı 2.si dışgebelik 3.sü 9 haftalıkken kalbi durdu....gerçektenmi cnm
ay biraz olsun rahatladım
ben her gebelimde o lekelenmem oldu gmğüslerime dokunamazdım bile ne bilim bunlar yok şimdi sadece göğüslerim büyüdü biraz ve kasık ağrım var umutlanıp hayal kırıklına uğramak istemiyorum
senin her gebeliğinde aynı olup bundamı farklı oldu sadece bu aşıdan olabilirmi acaba bünye red etmicekniki bebekleri? off öle çok soru varki kafamda birde cnm senin kayıpların kaçıncı haftalardaydı?
canım benim ilki kimyasal dı 2.si dışgebelik 3.sü 9 haftalıkken kalbi durdu....
gerçekten canım daha adetim gelmeden anlardım hamile oldupumu bu yazdığım belirtilerden düşün en son gebeliğim 1 hafta vardı adetime beta 14 çıktı düşün bu belirtilerin hepsi vardı
inan bunda hiççç bişii yaşamadım yaşamıyorum daaaaa inşallah seninde öyle olur canım sağlıklı gebeliktir bu belirti vermiyodur canım sıkma canını
benim 16sında serklajım var rahime dikiş atılacak tatlım senin ona baktılar mı rahimde açıklık perde falan varmı diye çünkü erken doğuma yada düşüğe sebep oluyomuş tatlım....
canım bana çok gerekli dedi doktorum dikiş atmazsak düşer dedi erken doğum yaparsın dedi napalım kabul ettik bizdeizmirdeki doktor gerek oldunu söylemişti ama kendi doktorum buna gerek görmüyor çok gerekmedikçe sağlıklı deil dedi hatta baya detaylı açıkladı faydasınıda zararınıda çünkü son gebeliğimde bende istemiştim bakalım eğer bu tutarsa ne dicek ilk günden beri içimde hep 1 tanesi tutundu diye umut vardı belirtiler olmayıncada zırlıyom dünden beri dokunsalar ağlıyom resmen gözyaşım gözümde geziyom resmen(((
amin cnminş.
bilmiyorum melekya belirtilerin şimdiye olması lazımdı yarın akşama kadarda olmazsa kesin negatif dicem((((