Canımın çoğu kaldı sizde :((((

inşaallah canım bende isterim hemn olmasada yakın zamanda

geçen günü eşime seni ve merkezini anlattım canım gider bigün görüşürüz dedi
çok fazla ısrar etmekte istemiyorum öncekilerdede çok acele ettik diye kızıyor bazen
oda öok istiyor olmasını ama hep negatif alınca onunda umutları yıkıldı

pes etmek yokkkkkkkkkkkkkk olacak olacak birgün mutlaka olucakkkkkk

yaaa çok üzüldüm cnm inşallah en kısa zamanda tekrar gelir bebeklerin

peki araştırıldımı neden kaybettiğin ve kaç haftalıktı?

bir ayı doldurmak üzereydik işte ...bu da benim şansım diyorum belki böylesi daha iyi ...çok hayalciyimdir eğer uzun süreli gebe kalıp doğuma yakın düşselerdi bunu düşünmek içten bile değil çok fena olurdum...aslında her ihtimal kötü işteee...

aynı şeyleri bizlerde yaşıyoruz arkadaşım her tedavimde bir arkadaş hamile oluyor ben kötü neticeler alıyorum o yavrucak doğuyo büyüyo benimki de olsaydı şimdi bu kadar olurdu diyorum bebekli ortamlara girmek hiç istemiyorum ne kadar uzaklaşsamda sıkılınca gittiğimde ev bebekli çocuklu oluyo beni bir hüzün kaplıyo belli etmemeye çalışıyorum ama suratım ister istemez düşüyor sen kaçsanda... hayatın içindesin, rabbimin imtihanı ...

kader arkadaşım yol arkadaşım hemşerim nasıl gidiyor tedavin buzcuklarınla kavuşmana kaç gün kaldı
iyi haberlerini bekliyorum

ben tam oldu bu sfer kucağıma alacağım dediğim günlerde erken doğumla kaybettim kızımı bu gün 2 yıl oldu 7 haftalık kaybım var 12 haftalık var 13 haftalık var inan hepsi aynı hepside unutulmuyor içimi yakmaya devam ediyor 10 tanede bebeğim doğsa onların acısını hiç unutmucam bu gün olduğu gibi onları kaybettiğim günlerde hep içim parçalanacak buda kaderimin cilvesi tek umudum bir gün mutlaka kokusunu duyucam ve çabam bunun için rabbim tekrar yaşatmasın acılarımızı inşallahhhh..

ben diğerlerinde üzülmedim hiç sadece duru bebeği görünce kendimi iyi hissetmiyorum o bebek benim hayallerimdeki bebeğin aynısı ne biliyim tuhaf bişi anlatamıyorum bunu kelimelere dökemiyorum ((

kader arkadaşım yol arkadaşım hemşerim nasıl gidiyor tedavin buzcuklarınla kavuşmana kaç gün kaldı
iyi haberlerini bekliyorum

merhaba hemşerim
dün 3.aşım yapıldı off ilk aşı gibi can yakıcı ve ağrılı oldu ama olsun değer şifa olsun inşallah
dün bursayada uğradım kontrolüm vardı rahim kalınlığına bakıldı daha inceymiş gerçi 5 gün oldu kullanmaya başlayalı ilaçlarımı
arife günü yine kontrole gidicem bayramdan sonra olucak transfer dedi doktorum bakalım arife kesinleşir belki günü
heyecanlanmaya başladım :))))))

bu gün yine kontrolümüz var bakalım doktor hanım neler söyleyecek belki transfer tarihimde kesinleşir ben haftaya salı olur diye tahmin ediyorum ama inşallah çarşamba olur :)))
salı sallanır felan neme lazım
ay cidden kafayı yemeğe başladım
eğer bebekler çözünür ve tutunursa biri çok şaşırıcam kendime verdiğim başarı oranı % 30 napalım hakkımda hayırlısı

transfer tarihim belli oldu haftaya çarşamba aksilik çıkmazsa bebeklerim benimle olucak :))))))))))))))))

rabbim elatsız geçirdiğim son bayram olsun bu bayram ve özlemini çeken tüm arkadaşlarımın
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amiinnn..hayirlisiyla kavus canim evlatlarina artik..hersey gönlünce olsun insaallah canimcim..cok sevindim senin adinasevincimiz daim olsun insaallahh..

canim hersey yolunda giderse benim biciriklari senin kuzulara yetistiricem.ardarda dogurucaz Allahin izniyle. rabbimm nasip et

amiinnn..hayirlisiyla kavus canim evlatlarina artik..hersey gönlünce olsun insaallah canimcim..cok sevindim senin adinasevincimiz daim olsun insaallahh..

canim hersey yolunda giderse benim biciriklari senin kuzulara yetistiricem.ardarda dogurucaz Allahin izniyle. rabbimm nasip et

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm inşallah ama söz dimi kadife tulum göndercen :)))))

Herkeze iyi bayramlar,
inşallah evlatsız geçirdiğim son bayramım olur

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım hikayeni gözlerim dolu dolu okudum... Rabbim sana hem sağlıklı, hem akıllı hem de hayırlı evlatlar versin inşaallah...
hatta sadece sana değil isteyen herkese versin inşaallah...

elbette sözzzzz..
hiihh yerim onlarin tulumlarina girecek ayaklarini beenn.nazar degmesin yegenlerimee maasallahh.

:)))))))) yeğenlerime diyon çoğul konuşuyon sende :) bende hiç bebeğim diyemedim hep bebeklerim diyorum nedense allah gözümü doyursun 1 tanesinede razıyım aslında....

canım hikayeni gözlerim dolu dolu okudum... Rabbim sana hem sağlıklı, hem akıllı hem de hayırlı evlatlar versin inşaallah...
hatta sadece sana değil isteyen herkese versin inşaallah...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm inşallahhh...

evet evet Allah gözünüde doyursun evlat hasretinide giderssin.istedigin makam cok büyük niye azla yetinirim diyceksin kii:)))Allah cifter cifter versin bize

evet evet Allah gözünüde doyursun evlat hasretinide giderssin.istedigin makam cok büyük niye azla yetinirim diyceksin kii:)))Allah cifter cifter versin bize

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşllah canım ben arttırıyom isteğimi üçüz istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:))))))))))

bide bide üçüde kız olsun sarı bukleli saçları olsun :))) dedelerinin gözleri gibi masmavi gözleri olsun babalarının kalbi gibi yumuşakık kalpleri güzel huyları olsun ama sakın sakın bana benzemesin huysuzun tekiyim ben cadıyım cadııııııı:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…