Canımın çoğu kaldı sizde :((((

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşllah canım ben arttırıyom isteğimi üçüz istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:))))))))))

bide bide üçüde kız olsun sarı bukleli saçları olsun :))) dedelerinin gözleri gibi masmavi gözleri olsun babalarının kalbi gibi yumuşakık kalpleri güzel huyları olsun ama sakın sakın bana benzemesin huysuzun tekiyim ben cadıyım cadııııııı:))))))))

iyi bayramlar arkadaşım çoksevindim transfer tarihinin belli olduğuna inşaallah üçüzlerin olurda kaç yılın hasreti son bulur canım
önce sen al bebişlerini kucağına sonrada sıra bana gelsin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:emir_bebek::KK49::nazar:

iyi bayramlar arkadaşım çoksevindim transfer tarihinin belli olduğuna inşaallah üçüzlerin olurda kaç yılın hasreti son bulur canım
önce sen al bebişlerini kucağına sonrada sıra bana gelsin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:emir_bebek::KK49::nazar:

bir tane olsun bizim olsun be arkadaşım bu sefer allah acılarını göstermesin bana rabbim hepimize meleklerini göndersin inşallah

çok kötü grip oldum :KK43:(( benim buzcuklar çarşamba günü nereye düştük biz diyecekler ay nasıl geçer bu hastalık :KK43:((((((((((((((( hiç sırası değildi yaaaaaa:KK43:(((((((((((((

içim yandı hikayeni okurken cnm..Rabbim yardımcın olsun..ne zor günler geçirmişsin..mükafatı büyük olacak inşallah..çok güçlüsün maşallah..transferi ve hayırlı haberlerinin takipçisi olacağım..sevgiler..

içim yandı hikayeni okurken cnm..Rabbim yardımcın olsun..ne zor günler geçirmişsin..mükafatı büyük olacak inşallah..çok güçlüsün maşallah..transferi ve hayırlı haberlerinin takipçisi olacağım..sevgiler..

çok teşekkür ederim bazen ben bile şaşırıyorum dayanma gücüme ama sınavım buymuş sabretmekten ve dua etmekten başka çarem yok inşallah bu seferki tedavi güzel sonuçlanır rabbim kimsenin emeğini boş çevirmesin..

Allah yardımcısı olsun ınsallah goz yaslarımı tutamadık eskı gunlerımı hatırladım :KK5:

sizindemi kayıplarınız var sonuç ne oldu bebeğinizi kucağınıza aldınızmı

kayıplarım yok ama hıssedılen acılar aynı ama koyulan ve tutmayan embrıyolarda kayıp degılmı kucuk ısıklar bence oyle. ılk ve tek gebelıgımı 2.5 sene once dogurarak zaferle sonlandırdım ama yol cetrefıllıydı malesef 19-20 yasında tup bebek merkezlerıne gıtmeye basladım.. Insallah Rabbım emeklerınızın karsılıgını almayı nasıp eder

kayıplarım yok ama hıssedılen acılar aynı ama koyulan ve tutmayan embrıyolarda kayıp degılmı kucuk ısıklar bence oyle. ılk ve tek gebelıgımı 2.5 sene once dogurarak zaferle sonlandırdım ama yol cetrefıllıydı malesef 19-20 yasında tup bebek merkezlerıne gıtmeye basladım.. Insallah Rabbım emeklerınızın karsılıgını almayı nasıp eder

aminnnn cnm inşallah
allah bağışlasın bebeğinizi ne güzel geride kalmış üzüntüler rabbim burda ben ve benim gibi acılarla boğuşan tüm arkadaşlarımada nasip etsin inşallah....

canim nerdesinn?transferin yapildimi hayirlisiyla?bi haber versen merak ediyorum:18::18:

İnşallah güzel haberlerini almak nasip olur.Allah ım emeklerinizin karşılığını versin inşallah 9 ay sana sımsıkı tutunur bebeklerin.Dualarım sizin gibi isteyen azmeden anne baba adaylarıyla.Allah ım yüzünüzü her diam güldürsün.

İnşallah güzel haberlerini almak nasip olur.Allah ım emeklerinizin karşılığını versin inşallah 9 ay sana sımsıkı tutunur bebeklerin.Dualarım sizin gibi isteyen azmeden anne baba adaylarıyla.Allah ım yüzünüzü her diam güldürsün.

amin cnm inşallah

senin bebeğinde hayırlısıyla gelsin kucağına ayrıca doğum tarihin süper 3-3-2013 :))))

amin cnm inşallah

senin bebeğinde hayırlısıyla gelsin kucağına ayrıca doğum tarihin süper 3-3-2013 :))))
canım benim teşekkür ederim.bende bu yolda bekledim tabi belki sizler kadar değil ama o süreç çok uzun gelmişti.o yüzden bebek isteyen herkesin yüzünü güldürsün Rabbim diye dualar ediyorum.

3-3-2013 te doğmasını istiyorum ama belki şaşar :KK70:

hayırlı olsun .umarım emeklerinin karşılığını alırsın canım.Allah sağlıklı ve hayırlısını versin :emir_bebek:

amin cnm cümlemizeeee..........

canım benim teşekkür ederim.bende bu yolda bekledim tabi belki sizler kadar değil ama o süreç çok uzun gelmişti.o yüzden bebek isteyen herkesin yüzünü güldürsün Rabbim diye dualar ediyorum.

3-3-2013 te doğmasını istiyorum ama belki şaşar :KK70:

sağlıcakla gelsinde o belirlerartık geliceği günü :))))

Transferin olmuş çok sevindim canım . Rabbim inşllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll kucağında göstersin torunlarını gör sağlıkla mutlulukla :)

X