inşaalah bebeğini kucağına aldığında görmeye gelirim
canım dün hem patoloji hem genetik sonucumu aldım.patolojide bir şey çıkmadı.bozulmuş gebelikten dolayı düşük yapmışım.genetik sonucum da normal çıktı.bebekte genetik bir problem yokmuş.pgt yapmaya gerek yok dedi doktor.şimdi aşı yöntemini düşünüyoruz eşimle.önümüzdeki hafta görüşmeye gidicem fertijine.
bu arada bebeğimizin cinsiyeti kızmış.eşim, hamileliğimi ilk öğrendiğimde kızımız olacak demişti haklıymış.üzüldük ağladık( 5:
((( çok üzüldüm cnm adamın içine doğmuş demekki
ama güzel yönünden bak hiçbir sağlık sorunun yok inşallah bidakine kucağına alırsın bebeğini cnm....
evet allaha şükür bir sağlık problemimiz yok.inşallah canım ya.allahtan dünyalık tek dileğim sağlıklı ve hayırlı evlatlarımın olması.hepimize inşallah...
fertijine bu aşı için ne kadar ödediniz? ön görüşme için ücret alıyorlar mı?
merhaba arkadaşım tam 1 yıldır bu sayfalara bakmıyordum daha doğrusu bakamıyordum çünkü her defasında aynı acıları yaşıyorum senn yaşadıklarınn aynılarını bende yaşadım ama seninki daha bir zor sınavmış şu an gözlerimdeki yaşları durduramıyorum sayfaları atlattık ça allahım inşallah kavuşmuştur diye dua ettim ...çok üzüldüm ...hayat çok acımasız helede evlat dennce bambaşka ...bende 11 yıllık evliyim başımdan bir çok tedaviler geçti sonuç kocaman bir sıfır ve ben şuan hiç cesaret edip tedaviye daha doğrusu acıya hazırlıklı hissetmiyorum ama sen hiç vazgeçmeyip arka arka tedavilerden geçmişsin tebrik ederim inşallah rabbim bizi duyar evimizin o beklenen fertleri bir an önce gelir sağlıkla kallll ...
canım yazının sonunda serum ürettiklerini yazmışsın kafam takıldı da şöyleki,benimde tutuyor da sonra 1 ay olmadan geri düşüyor dr.vücudumun kabul etmediğini söylemişti acaba benimkide mi böyle bişey?
yarın başlıyorum ilaçlarıma ve 7.deneme serüvenime bakalım bu sefer rabbim bana neler yaşatacak
umarım herşey yolunda gider ve bebeklerime kavuşurum.....
Allah emeklerini boşa çıkarmasın.inşallah bu kez hamile kalır ve sağlıklı bir bebeğin olur.hayırlı olsun
mavi inşallah yüzün gülerek sonuçlanır dualarım sizinle...tedavini nerede hangi dr. yaptırıyorsun...???
yarın başlıyorum ilaçlarıma ve 7.deneme serüvenime bakalım bu sefer rabbim bana neler yaşatacak
umarım herşey yolunda gider ve bebeklerime kavuşurum.....
Allahım emeklerini boşa çıkarmasın, Rabbim yüzünü güldürsün, bu sefer bebeğine kavuşursun inş.
canım, hikayeni soluksuz okudum, Allah sabırlar versin sana ve eşine. Bundan sonra merakla takip edeceğim güzel haberlerini, inş.
canım ben balıkesirde yaşıyorum ve tedavim bursada PEMBEMAVİ tüp bebek merkezinde oluyor.lenfosit aşımı ise istanbulda fertijinde yaptırıyorum inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağıma alırım bebeklerimi
beni tedirgin eden tek şey enbriyoların nasıl çözüneceği ilk kez dondurulmuş deneyeceğim:18::18::18::18:
hiç endişelenmene gerek yok ben dondurulmuşlarımla rakamı 2 ye katlamıştım tazeden daha çok kaliteliydiler ama ne varki kaybettim ...
canım yaşadıkların o kadar zorki
gözlerim dolu dolu okudum
inşallah ALLAH ım yar ve yardımcın olur
sağlıkla meleğini kucaklamayı nasip eder inşallah
bende ocak ayında tüp tedavisine başlıyorum
ALLAH ım hepimize yardım etsin
hiç kimsenin kucağı boş kalmasın çok zor çok
bende 7 yıllık evliyim bebeğim olmadı 25 yaşındayım
ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim
şimdide ocak ayında tüp bebek yaptırıcam
sorun eşimde sayımız az
dr şansımızın yüksek olduğunu söyledi