Canımın çoğu kaldı sizde :((((

inşaalah bebeğini kucağına aldığında görmeye gelirim

ayy inşallah cnm ya
inşallah cesaretini toplar sende başlarsın tedaviye ve beraber doğurur bebeklerimizi parklara götürürüz......
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım dün hem patoloji hem genetik sonucumu aldım.patolojide bir şey çıkmadı.bozulmuş gebelikten dolayı düşük yapmışım.genetik sonucum da normal çıktı.bebekte genetik bir problem yokmuş.pgt yapmaya gerek yok dedi doktor.şimdi aşı yöntemini düşünüyoruz eşimle.önümüzdeki hafta görüşmeye gidicem fertijine.
bu arada bebeğimizin cinsiyeti kızmış.eşim, hamileliğimi ilk öğrendiğimde kızımız olacak demişti haklıymış.üzüldük ağladık(5:

((( çok üzüldüm cnm adamın içine doğmuş demekki
ama güzel yönünden bak hiçbir sağlık sorunun yok inşallah bidakine kucağına alırsın bebeğini cnm....

((( çok üzüldüm cnm adamın içine doğmuş demekki
ama güzel yönünden bak hiçbir sağlık sorunun yok inşallah bidakine kucağına alırsın bebeğini cnm....

evet allaha şükür bir sağlık problemimiz yok.inşallah canım ya.allahtan dünyalık tek dileğim sağlıklı ve hayırlı evlatlarımın olması.hepimize inşallah...
fertijine bu aşı için ne kadar ödediniz? ön görüşme için ücret alıyorlar mı?

ben bursadaki doktorumun radavu alması üzerine gittim benim takibim yine bursada oluyor fertijinde sadece aşı için gidiyorum
her aşı için 540 tl ödedim cnm ön görüşme yada başka bir ödeme yok sadece her ay 540 tl aşı ücreti ödedim okadar

merhaba arkadaşım tam 1 yıldır bu sayfalara bakmıyordum daha doğrusu bakamıyordum çünkü her defasında aynı acıları yaşıyorum senn yaşadıklarınn aynılarını bende yaşadım ama seninki daha bir zor sınavmış şu an gözlerimdeki yaşları durduramıyorum sayfaları atlattık ça allahım inşallah kavuşmuştur diye dua ettim ...çok üzüldüm ...hayat çok acımasız helede evlat dennce bambaşka ...bende 11 yıllık evliyim başımdan bir çok tedaviler geçti sonuç kocaman bir sıfır ve ben şuan hiç cesaret edip tedaviye daha doğrusu acıya hazırlıklı hissetmiyorum ama sen hiç vazgeçmeyip arka arka tedavilerden geçmişsin tebrik ederim inşallah rabbim bizi duyar evimizin o beklenen fertleri bir an önce gelir sağlıkla kallll ...

canım yazının sonunda serum ürettiklerini yazmışsın kafam takıldı da şöyleki,benimde tutuyor da sonra 1 ay olmadan geri düşüyor dr.vücudumun kabul etmediğini söylemişti acaba benimkide mi böyle bişey?

hayatım eğer birşeyi çok istiyorsan bunun için mücadele etmen gerek bende bebeğimi çok istiyorum ve pes etmeden redavilere devam ediyorum
bunu şöylede düşünebilirsin allah korusun kanser olsaydım pes edip hayata küsecekmiydim hayır elbetteki sağlığıma kavuşmak için her yola baş vuracaktım benim yaptığımda aslında bu benim sorunum neyse üzerine gitmek tabiki takdir allahın inşallah mücadelem güzel sonuçla biter............

eğer doktorun vücudunun kabul etmedini söylediyse evet benimle aynı durumdasın sanada aynı tedavi uygulanacak cesaretini topla tekrar dene bu aşıyla ben çok inandım bilmiyorum sonuç ne olucak ama inşallah rabbim ol demiştirde bebeklerime kavuşurum.

yarın başlıyorum ilaçlarıma ve 7.deneme serüvenime bakalım bu sefer rabbim bana neler yaşatacak
umarım herşey yolunda gider ve bebeklerime kavuşurum.....

yarın başlıyorum ilaçlarıma ve 7.deneme serüvenime bakalım bu sefer rabbim bana neler yaşatacak

Allah emeklerini boşa çıkarmasın.inşallah bu kez hamile kalır ve sağlıklı bir bebeğin olur.hayırlı olsun

mavi inşallah yüzün gülerek sonuçlanır dualarım sizinle...tedavini nerede hangi dr. yaptırıyorsun...???

mavi inşallah yüzün gülerek sonuçlanır dualarım sizinle...tedavini nerede hangi dr. yaptırıyorsun...???

canım ben balıkesirde yaşıyorum ve tedavim bursada PEMBEMAVİ tüp bebek merkezinde oluyor.lenfosit aşımı ise istanbulda fertijinde yaptırıyorum inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağıma alırım bebeklerimi
beni tedirgin eden tek şey enbriyoların nasıl çözüneceği ilk kez dondurulmuş deneyeceğim:18::18::18::18:

Allahım emeklerini boşa çıkarmasın, Rabbim yüzünü güldürsün, bu sefer bebeğine kavuşursun inş.

canım, hikayeni soluksuz okudum, Allah sabırlar versin sana ve eşine. Bundan sonra merakla takip edeceğim güzel haberlerini, inş.

aminnnn cnm inşallah bu sefer bebeklerimi kucağıma alırım .................

hiç endişelenmene gerek yok ben dondurulmuşlarımla rakamı 2 ye katlamıştım tazeden daha çok kaliteliydiler ama ne varki kaybettim ...

hiç endişelenmene gerek yok ben dondurulmuşlarımla rakamı 2 ye katlamıştım tazeden daha çok kaliteliydiler ama ne varki kaybettim ...

yaaa çok üzüldüm cnm inşallah en kısa zamanda tekrar gelir bebeklerin

peki araştırıldımı neden kaybettiğin ve kaç haftalıktı?

geçen akşam bi arkadaşıma gittim ilk bebeği tüp bebekti kızımla aynı zamanda hamile kalmıştık araları 1 haftaydı malesef ben bebeğimi 21 haftalık kaybettim o ise dünyaya getirdi duru bebeği her gördüğümde içimdeki yangını anlatamam resmen gözyaşlarımı içime akıttım kimse anlamasın diye çabaladım aylarca

duru bebeği görmekten hep kaçtım çünkü günlerce toparlanamıyordum onun hareketleri şirinliği öğrendiği oyunlar onu izlerken benim bebeğim neden toprakta demekten alamıyordum kendimi şimdi annesi duru bebeğin kardeşine hamile üstelik duru 20 aylık ve annesi süpriz şekilde hamile kaldı artık duruyu görünce üzülmüyorum çocuğun suçu ne benim kaderim buymuş diyorum ve onun yanında olmanın tadını çıkarıyorum

bunu niye anlattım bilmiyorum sadece içimdekini buraya yazarak rahatlamak istedim belkide

her hamileliğim korkuyla geçti kendimi eve kapattım sürekli yattım aman bişey olmasın diye herkezden uzaklaştım aylarca

bu sefer tam tersini yapıyorum gün yapalım diyen herkezle gün başlattık kiminde yasin okuyacağız kiminde hoş sohbet bu sfer normal hayatıma devam edicem eşimlede aylarca ilgilenemiyordum evde hep annem oluyordu bu sefer yapabildiğim kadar işlerimi knedim yapıcam sadece haftada bir yardımcı alıcam hamilelik üzerine hiç plan yapmıyorum

her tedavi öncesinde ay yine yatıcam diyip yıllarca doğru düzgün alışveriş bile yapmadım nasıl olsa giyemiycem diye şimdi ne gördüm beğendim alıyorum hamile kalırsamda karnım çıkana kadar giyerim umrumda deil beynimden silicem kötü günleri hamileliğimi korkuyla deil heyecanla geçirmek istiyorum

söylemesi kolay bakalım yapabilecekmiyim :)))))))

canım yaşadıkların o kadar zorki
gözlerim dolu dolu okudum
inşallah ALLAH ım yar ve yardımcın olur
sağlıkla meleğini kucaklamayı nasip eder inşallah
bende ocak ayında tüp tedavisine başlıyorum
ALLAH ım hepimize yardım etsin
hiç kimsenin kucağı boş kalmasın çok zor çok
bende 7 yıllık evliyim bebeğim olmadı 25 yaşındayım
ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim
şimdide ocak ayında tüp bebek yaptırıcam
sorun eşimde sayımız az
dr şansımızın yüksek olduğunu söyledi
inşallah herşey güzel olur

inşallah ocak gelmeden mucize gelir bebeğin sana merhaba der
çok zor evet yaşayan biliyor sadece ama yinede derdimi seviyorum verenden ötürü
birgün mutlaka emeğimin karşılığınıda vereceğine inandım tüm kalbimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…