Canımın çoğu kaldı sizde :((((

canım yaşadıklarını hüzünle okudum ki daha çok yeni negatif gördüm ben hiç hamile kalamadım ama yaklışık bir buçuk senedir ya hamiile kalırsam diye ben de alışveriş yapmıyorum zaruri ihtiyacım olunca yani artık evde bişey kalmayınca idare edecek tek bişey alıyorum vee bu tedavi sonunda evimden ne kadar koptuğumu farkettim evimin düzenini kaçırdığımı eşimle arama mesafeler girdiğini benim hayata sadece çocuk diye baktığımı...
şimdi alışveriş yapmayı düşündüm bi kaç gündür (eee tedavi maddi olarak da yordu) eşimin kemerleri sıkası tuttu iyi mi? :))) belki de hala arada gülebiliyor oluşum bile bi umut...

arkadaşım güzel haberlerini bekliyorum tedavin nasıl gidiyor?
RABBİM bu sefer yüzünü güldürecek inşaallah banada umut olacaksın...
bizde senin merkezinle görüşmeye gitmeyi düşünüyoruz
inşaallah bebeğine kavuştuğun zaman burada doğum hikayenide paylaşırsın

ALLAHIM gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle
Hakkımda olanı gönlüme razı eyle AMİNNNNN!!!

bizler en çok anne olmayı hakeden insanlarız ve rabbim eninde sonunda bizede nasip edecek arkadaşım
6 tedavimin hepsinide devletten tek bir aspirin dahi almadan bütçemden karşıladım heleki hamileliklerimdeki ilaç ve hastanede yattığım dönemler anlatamıcam kadar çok pahalıya patladı ama yinede tüm maddi imkanımızı anne baba olmak için harcıyoruz çok zor hem maddi hem manevi kocaman bir yıkım bazen inan bende şaşıyorum yaşadıklarıma nasıl dayandığıma demekki derdi veren rabbim güç kuvvetde veriyor.............

melekcim cumartesi günü hem bursadaki doktorumla hemde istanbulda fertijinde aşı için randevum var bakalım ilk muayenemizde neler diyicek doktorum bakalım hala kararlımı 3 tane transfer etmeye
eşimle pazarlık yapıyorum 3 tane transfer ederse asla sonlandırmam eğer üçüde tutunursa diye :))) doktorumada aynını diycem 2 den fazla transfer etmesin
gerçi bakalım ne olucak sağlıklı çözüneceklermi önemli olan o ay çok heyecanlıyım ben yaaaaaa..........

ayrıca benim doktoruma gidecek olmana sevindim inan pişman olmuyacaksın ordaki ilgi alaka hiçbir merkezde yok bakarsın görüşmeye benim orda olduğum bi gün gelirsinde yüzyüze tanışırız :)))

inşaallah canım...
seni fertijine bursadaki doktorunmu gönderdi?kaç tane dondurulmuşun var

inşaallah canım...
seni fertijine bursadaki doktorunmu gönderdi?kaç tane dondurulmuşun var

evet cn nevin hanım aldı ilk randavumu zaten nevin hanım seval taşdemirin yanında çalışmış sonra kendi hastanesini bursaya kurmuş ........

negatifleri aldığımda o garip güçlü duruşu hissediyorum... benim de 3 tane dondurulmuşum var bugün adetimin 1. günü ve lucrin başladım

negatifleri aldığımda o garip güçlü duruşu hissediyorum... benim de 3 tane dondurulmuşum var bugün adetimin 1. günü ve lucrin başladım

hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah dondurulmuşlar annelerinin sıcak göbüşüne sımsıkı tutunacak.......

arkadaşım balıkesirn yerlisimsn yoksa eşinin işi nedeniyle balksrde bulunyrsn..?

arkadaşım balıkesirn yerlisimsn yoksa eşinin işi nedeniyle balksrde bulunyrsn..?

melekcim annem babam aslında balıkesirli ama evlenince izmire (ödemişe) yerleşmişler ben orda doğdum büyüdüm.evlendim tesadüden eşim iş için balıksire geldi ve buraya yerleştik işten ayrıldı kendi işini kurdu baya bi yerleştik 7 senedir balıkesirdeyim 2 sene öncede annemler geri dönüş yaptılar onlarda burdalar bir tek kardeşim kaldı izmirde eşim izmirli hanım köylü yaptım onu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…