Transferin olmuş çok sevindim canım . Rabbim inşllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll kucağında göstersin torunlarını gör sağlıkla mutlulukla :)
ayyyyyyyyyy cnm benim inşallahhh ne güzel bi dilek bu.........
çok saol...
bak her şey yolunda gitti , bundan sonra bebişlerini strese sokma sakın artık kötü günler geride kaldı canım tadını çıkar bu güzel günlerin . inşl bu topikte cinsiyetlerini doğum heyecanını , doğumdan sonra fotoğraflarını büyüdüklerini de paylaşırsın bizlerle . Senin için dua ediyorum . Hep iyi olsun her şey ...
yaa ben gözyaşlarımı tutamıyorum aslında ne kadar yorulmuşum bu 3 günde daha iyi anladım
rabbime dua ediyorum yine olmadı dedirtmesin bana ve kimsenin anlayamadığı bu mücadelem mutlu sonla bitsin
7.umut bekleyişi hiç tahmin etmezdim bunları yaşayacağimi rabbim beterinden korusun "umudum ilk önce canımda daha sonra kollarımda olsun"inşallahhhh
ay mutluluk gözyaşların olsun inşllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll bundan sonra dökeceklerin . Rabbim yüreğine su ferahlık versin çabucak geçsin günlerde güzel haberlerini alalım . canım her şey güzel olacak Allahın izni ile sen için ferah tut stres yapma sakın . miniklerin bu sefer evet bu sefer seninle kalacaklar sonuna kadar sağlıkla mutlulukla , Rabbim yanında ve yardımcın olsun ... Gönlündeki muradı senin için hayırlı kılsın inşllllllllllllllllllllllllll.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımm benim şimdi okudum inşaalllahhhhhhhhhhhhh 10 kasımda mutluluğunu paylaşırız...
ananas ye her gün ve tabi ki kuru incir,kuru dut,kuru kayısı,kuru
üzüm atıştır iyi geleceğini düşünüyorum öpüyorum canım....
seni takipteyim mavielle..hayırlı haberlerinle hepberaber sevinicez inşallahhh..kendine dikkat et olur mu
amway e üye olmak isteyenler aşağıdaki linkten üyeliklerini gerçekleştirebilirler
ASG kişisel sayfası - sellinizmir | Amway
çok saol cnm ananası yiyiyorum düzenli olarak ama kuru meyvelerle pek aram yok
arayı düşünme zamanı mı canım benim.benim de aram yoktu hepsinden her gün yedim.şfa Rabbimizden vesil kullardan,bitkilerden her şeyden.her şeyi bir vesile bil tatlım.heyecanla bekliyorum...
amway e üye olmak isteyenler aşağıdaki linkten üyeliklerini gerçekleştirebilirler
ASG kişisel sayfası - sellinizmir | Amway
tatlim nasilsin ?kac gündür soracagim unutuyorum.senin 31 ekimde transfer oldu niye 10 gün sonra test tarihin?
canim hep aklimdasin kalbimden geciyorsunuz bebeklerle.hep hayal ediyorum test günü hamileyim diyecegini.hep duamdasin..hep pozitif enerji gönderiyorum sana.Allahim dualarimizi geri cevirmez insaallah.
dondurulmuş transferlerinde 10.gün istiyorlarmış testii merkez 10 kasımda yaptır dedi :))))
çok saol cnm rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.....
Canim icim kiyildi resmen aglayarak okudum yazdiklarini ve sonucu merakla okudum insallah 10 kasimda sonucun cok guzel olacak bu sefer bebeklerin seninle kalacak dualarim seninle
canım dün 12 de yapıldı transferim biri 8 biri 9 hücreli bebeklerimin inşallah tutunurlar 10 kasım test tarihim