Canımın çoğu kaldı sizde :((((

çok teşekkür ederim benim mesaj sayım az olduğu için özelden mesaj gönderemiyorum ben ilk 2 denememi irenbe tüp bebek merkezinde 3. denememi ege üniversitesinde yaptım ve 4. son denememide istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım
son denememin üstünden 2 yıl geçti son negatif sonucundan sonra çok üzüldük ve ara verdik ben 52 evlerdeyim
Seninle yakından iletişim kurabilirsek sevinirim... .Bundan sonraki dualarıma seni de katıyorum etrafımda beni anlayan kimse yok herkeslede bu konuyu paylaşamıyorsun.. allah hepimizin yardımcısı olsun.....

çok iyi anlıyorum cnm seni kötü sonuçlar insanı yıpratıyor istersen benim merkezimlede bi görüş doktorum çok tatlı bi bayan allah ondan razı olsun benden desteğini esirgemedi hiç hamileliklerimde her an yanımdaydı elinden geleni yaptı en çok doktorumla eşimin emeklerinin karşılığını versin rabbim diye dua ediyorum.

çok iyi anlıyorum cnm seni kötü sonuçlar insanı yıpratıyor istersen benim merkezimlede bi görüş doktorum çok tatlı bi bayan allah ondan razı olsun benden desteğini esirgemedi hiç hamileliklerimde her an yanımdaydı elinden geleni yaptı en çok doktorumla eşimin emeklerinin karşılığını versin rabbim diye dua ediyorum.

amin canım inşaallah en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum allah eşlerimizdende razı olsun onlar en büyük destekçimiz benim 4 tüp bebek denemesindede 12 gün sonraki tahlil sonucumu eşim aldı ve her sonuçta benden önce o yıkıldı....
Bize 4. tüp bebek denemesine başlamadan önce istanbulda kromozom testi yapıldı eşimin kromozomları xyy banada bundan 5 ay kadar önce kan pıhtılaşması testi yapıldı 1 ay sonra sonuç çıktı kanımın pıhtılaşmasında sorun varmış bu sebeblerde tutmasını engeller dediler ama şu an senin gittiğin yerlede görüşmek istiyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah en kısa zamanda HEPİMİZİN KUCAKLARI DOLSUN AMİİİİİİİİİN........

amin canım inşaallah en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum allah eşlerimizdende razı olsun onlar en büyük destekçimiz benim 4 tüp bebek denemesindede 12 gün sonraki tahlil sonucumu eşim aldı ve her sonuçta benden önce o yıkıldı....
Bize 4. tüp bebek denemesine başlamadan önce istanbulda kromozom testi yapıldı eşimin kromozomları xyy banada bundan 5 ay kadar önce kan pıhtılaşması testi yapıldı 1 ay sonra sonuç çıktı kanımın pıhtılaşmasında sorun varmış bu sebeblerde tutmasını engeller dediler ama şu an senin gittiğin yerlede görüşmek istiyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah en kısa zamanda HEPİMİZİN KUCAKLARI DOLSUN AMİİİİİİİİİN........

amin cnm inşallahhhhhhhhh.............
sana özelden merkezin numarasını yazayım nevin hanımla görüş telefonda .....

amin cnm nerde varsa bu acıyı çeken rabbim yardımcısı olsun

20 ekimde 3. aşım olucak ayrıca ekim adetimde yani muhtemelen ekimin 15 i gibi dondurulmuş transferim için ilaç kullanmaya başlıcam kasımın ilk haftası transferim olmuş olur sanırım tabi aksilik çıkmazsa...

hayırlısı olsun cnm..inşallah bu kez kucağına alırsın.ben de 3. tüpü yapıp yapmamakta kararsızım..bazen kafam dönüyor yaparım diyorum, bazen ise bir daha yaşamak istemiyorum o anları diyorum..anne olmayı istemek böyle bir şey galiba...bakalım kısmet tabi..hayırlısı olsun tekrardan..hangi merkezdesin canım.

Hikayenizi ilk kez okudum. Aylardır ilk kez bu kadar uzun bir metin okuyorum. Daha 2. denememizde oflamaya başladığımız için utandım... Ve Allah biliyor çok dua edeceğim size. Aklıma her geldiğinde. Rabbim sabır ve sebatınızın neticesini göstersin. Göstermezse de vardır bir bildiği. Şunu unutmamamız lazım. Bu imtihanı peygamberlere bile vermiş Allah... Neden ben deme hakkımız yok. Neylerse güzel eyler... Selam ve dua ile

hayırlısı olsun cnm..inşallah bu kez kucağına alırsın.ben de 3. tüpü yapıp yapmamakta kararsızım..bazen kafam dönüyor yaparım diyorum, bazen ise bir daha yaşamak istemiyorum o anları diyorum..anne olmayı istemek böyle bir şey galiba...bakalım kısmet tabi..hayırlısı olsun tekrardan..hangi merkezdesin canım.

amin cnm inşallah bu aşı şifa olur derdime
ben balıkesirde yaşıyorum ve en yakın bursa, bu yüzden bursada seçmiştim merkezimi ve çok memnunum bursada pembemavi hastanesi nevin hanım doktorum
sende sakın bekleme geçen zamana pişman oluyor sonrasında insan yaş ilerliyor ve sorunlar başlayabiliyor ben seçtiğim merkez ve ekiibi konusunda çok şanslıydım çünkü tüm hastane doktorları hamileliklerimde kanamalar yüzünden hastanede kaldığımda pervane oluyorlardı çok emekleri var üstümde allah onlardan razı olsun bana güç veriyorlar..

Hikayenizi ilk kez okudum. Aylardır ilk kez bu kadar uzun bir metin okuyorum. Daha 2. denememizde oflamaya başladığımız için utandım... Ve Allah biliyor çok dua edeceğim size. Aklıma her geldiğinde. Rabbim sabır ve sebatınızın neticesini göstersin. Göstermezse de vardır bir bildiği. Şunu unutmamamız lazım. Bu imtihanı peygamberlere bile vermiş Allah... Neden ben deme hakkımız yok. Neylerse güzel eyler... Selam ve dua ile

çok saol canım rabbim dualarını duysun inşallah
ben razıyım rabbimden gelene bu sınavımı elbet sabırla geçicem hakkımda hep hayırlısını diledim ..

Bu sabah doktorum aradı ...
kaç gün kaldı adetine diye onun sesini duymak bile beni heyecanlandırmaya yetiyor
bana desteğini görmezden gelemem
hamileliğim sırasında geceleri ani kanamalarımla çok böldüm uykusunu
herdefasında ben hastaneye gitmeden gelmiş beni bekliyor oluyordu
tekrar hamile kaldığımda en çok bu durumdan korkuyorum yine kanama ve doktorumuda uykusuz bırakan gecelerden
her kaybımda benim kadar üzülüdğünü biliyorum
rabbim onun emeklerini boş çıkarmasın bana dayanma gücü bebeklerime güç doktorumada sabır versin:)))

buraya yazdığım her şeyi üzüntümü sevincimi acımı bir gün çocuğuma okutacağıma inanıyorum ona sahip olmak için neler yaşadığımı bilsin istiyorum kardeşleriyle yaşadığım acıları unutturduğunu bilsin istiyorum

rabbim bana hayırlı evlatlar nasip et en önemliside iyi bir anne olmayı ...................

Bu sabah doktorum aradı ...
kaç gün kaldı adetine diye onun sesini duymak bile beni heyecanlandırmaya yetiyor
bana desteğini görmezden gelemem
hamileliğim sırasında geceleri ani kanamalarımla çok böldüm uykusunu
herdefasında ben hastaneye gitmeden gelmiş beni bekliyor oluyordu
tekrar hamile kaldığımda en çok bu durumdan korkuyorum yine kanama ve doktorumuda uykusuz bırakan gecelerden
her kaybımda benim kadar üzülüdğünü biliyorum
rabbim onun emeklerini boş çıkarmasın bana dayanma gücü bebeklerime güç doktorumada sabır versin:)))

canim merhaba..
ben ise basladim prenseslik bitti yaa..anca aksamlari bakabiliyorum foruma.okuyorum senin sayfani da..
mavis okuyunca dedim ki:))eger tr.de aramama gerek kalirsa bebegimi(insaallah gerek kalmasin hic istemem)herhalde ilk senin klinigi düsünürüm.ne güzel doktoruna bu kadar güvenmen.cok önemli o.kafan rahattir o yönden.Allah razi olsun o doktordan.

çok doğru söylüyorsun arkadaş.öyle büyük bir imtihanımız varki.RABBİM peygamberlerin imtihanı ile imtihan ediyor bizi.inşallah mükafaatımızda büyük olur.

bende ilk defa gördüm yazını ve okudum.RABBİM sabrının ve mücadelenin mükafattını versin.maşallah sana ne güzel bir teslimiyetin var.buda imanının güzelliğinden inşallah.dilerim RABBİM hem bu dünyada hem ahirette versin sana mükafattını fazla fazla.RABBİM kolaylıklar versin yar ve yardımcın olsun.seni takip edeceğim ve dua edeceğim :)ALLAHA EMANET OL...

canim merhaba..
ben ise basladim prenseslik bitti yaa..anca aksamlari bakabiliyorum foruma.okuyorum senin sayfani da..
mavis okuyunca dedim ki:))eger tr.de aramama gerek kalirsa bebegimi(insaallah gerek kalmasin hic istemem)herhalde ilk senin klinigi düsünürüm.ne güzel doktoruna bu kadar güvenmen.cok önemli o.kafan rahattir o yönden.Allah razi olsun o doktordan.

ayyy canımya ne güzel olurdu benim merkezim bursada doktorumu tanısan sende çok seversin ayrıca doktoruma beni bağlayan diğer yönü kendiside 3 kez düşük yapmış aynı şeyleri yaşadığı için beni çok iyi anlıyor doktorumun çok güzel 2 tane kızı var aynı kesndisine benziyor bende takılıyorum sizinkiler gibi olsun lütfen bana benzetin diyorum :))))

çok doğru söylüyorsun arkadaş.öyle büyük bir imtihanımız varki.RABBİM peygamberlerin imtihanı ile imtihan ediyor bizi.inşallah mükafaatımızda büyük olur.

aminnnnnnnn cnm inşallah.

bende ilk defa gördüm yazını ve okudum.RABBİM sabrının ve mücadelenin mükafattını versin.maşallah sana ne güzel bir teslimiyetin var.buda imanının güzelliğinden inşallah.dilerim RABBİM hem bu dünyada hem ahirette versin sana mükafattını fazla fazla.RABBİM kolaylıklar versin yar ve yardımcın olsun.seni takip edeceğim ve dua edeceğim :)ALLAHA EMANET OL...

canımya çok saol rabbim dualarını kabul etsin inşallah her nerde varsa benim gibi evlat diye koşturan hepsine taddırsın inşallahhhh...

amin cnm inşallahhhhhhhhh.............
sana özelden merkezin numarasını yazayım nevin hanımla görüş telefonda .....

çok teşekkür ederim canım...Biz de çok yıprandık bu yolda tek istediğim doğru merkezle karşılaşmak..
Tedaviye ne zaman başlarız bilmiyorum ama senin gittiğin merkezle görüşmeyi çok istiyorum..
Bu arada senin tedavin nasıl gidiyor..

Mavielle canım Senin mutlu haberlerini dört gözle bekliyorum:KK49:
inşlh yüz yüze görüşmek de nasip olur...

çok teşekkür ederim canım...Biz de çok yıprandık bu yolda tek istediğim doğru merkezle karşılaşmak..
Tedaviye ne zaman başlarız bilmiyorum ama senin gittiğin merkezle görüşmeyi çok istiyorum..
Bu arada senin tedavin nasıl gidiyor..

canım bu gün adet belirtim geldi ama gerisi gelmedi yarın yada en geç pazar gelir artık ve ilaçlarımı kullanmaya başlıcam galiba ekim ayı bitmeden bayram sonra transferim olucak inşallah hayırlısıyla.

Mavielle canım Senin mutlu haberlerini dört gözle bekliyorum:KK49:
inşlh yüz yüze görüşmek de nasip olur...

canım bende çok isterim gerçi sen beni belkide biliyorsundur.
karizmadaki hanımeli pazarına gidiyormuydun ben geçen yaz orda bebek şekerleri yapıyordum büyük sergim vardı karizmada tek ben vardım :))))

canım bu gün adet belirtim geldi ama gerisi gelmedi yarın yada en geç pazar gelir artık ve ilaçlarımı kullanmaya başlıcam galiba ekim ayı bitmeden bayram sonra transferim olucak inşallah hayırlısıyla.

canım bende çok isterim gerçi sen beni belkide biliyorsundur.
karizmadaki hanımeli pazarına gidiyormuydun ben geçen yaz orda bebek şekerleri yapıyordum büyük sergim vardı karizmada tek ben vardım :))))

iyi akşamlar arkadaşım annemin evi karzmaya yakın zühtü özkardeşler lisesi civarı birkaç kez gitmiştik gezmek için hanımeli pazarına

seninle daha önceden tanışmayı çok isterdim
etrafımda dertleşeceğim annem ve kız kardeşimden başka kimse yok inanki
bu konuları kimseye anlatamıyosun anlatsanda kimse anlamıyo zaten
4kez tüp bebek denedim ve bundan benim ailem ve eşimin ailesi dışında kimsenin haberi yok söylesek birsürü dedikodu malzemesi olacak.........
oyüzden bizi bizden başkası anlamaz
bundan sonra sende dualarımdasın :KK49:hamilelik haberini dört gözle bekliyorum canımmmmm

seninle daha önceden tanışmayı çok isterdim
etrafımda dertleşeceğim annem ve kız kardeşimden başka kimse yok inanki
bu konuları kimseye anlatamıyosun anlatsanda kimse anlamıyo zaten
4kez tüp bebek denedim ve bundan benim ailem ve eşimin ailesi dışında kimsenin haberi yok söylesek birsürü dedikodu malzemesi olacak.........
oyüzden bizi bizden başkası anlamaz
bundan sonra sende dualarımdasın :KK49:hamilelik haberini dört gözle bekliyorum canımmmmm

çok haklısın cnm sölesen bi dert sölemesen bi dert etraftakiler hem anlamıyor hem acımasız sözlerine maruz kalıyorsun

çok saol cnm duaların için ama ben hamile kalmaktan korkuyorum her seferinde kaybettiğim için hamile olduğuma sevinemiyorum bile
inşallah bu sefer sorunsuz bi hamilelik geçiririmde bebeğime kavuşurum
daha öncekilerde hep yattım kendimi eve hapsettim aman bişey olmasın diye bu sefer çıktığım tüm günlere tekrar girdim arkadaşlarımdan akrabalarımdan kendimi uzaklaştırmıcam eve hapsolmucam ben ne kadar dikkat etsemde sonuç deişmedi o yüzden hayatıma devam edicem tabi şimdilik bunu düşünüyorum varlığını duyunca tüm planlar değişiyor ve ister istemez tedirlikle kendimi yatakta eve hapis buluyorum :))))

hakkımızda hayırlısı inşallah.

X