Canımın çoğu kaldı sizde :((((

yolun açık olsun selametle git gel inşallah.yeğenini bol bol öp kokla bizim yerimize de.allah sana da bu duyguyu tattırsın inşallah.görüşmek üzere...

gel gel hoş geldin nasılsın bakalım neler yaptın?benim yeğenim de bu ay doğacak hayırlısıyla.ben de izmire gidicem inşallah.bugün çarşıdaydım ona kıyafetler baktım.çok güzel,cici şeyler var.özendim ve kıskandım valla...:26::26::26:

ayy allah sağ salim kucağınıza aldırsın bambaşka bişi yeğenya benim paşam çok tatlı çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yine akşam oldu...

reglimin gelmesini hiç bukadar dört gözle beklememiştim
biran önce gelsede bebeklerimi alsam en yakın tarih 15 ekim offf çok var daha gelmesine çokkk.......................

yüzünü bile görmediğim kader arkadaşım öle üzgünümki keşke okadar uzakta olmasaydın keşke seni daha yakından tanısaydımda üzüntünü paylaşabilseydim yaşayan bilir bu hisleri umarım en kısa zamanda toparlanır ve tekrar denersin yada rabbim mucizesiyle ödüllendirir seni tüm kalbimle diliyorummmmmmmmmmm
DİLEMİM

mavisim..
sabahtan beri yazamiyodum.mesaj paneli bembeyaz kesiliyodu.cok sükür düzeldi.
canim yaa..uzakta olsak kalplerimiz bir burda.
üzüntümü paylastigina eminim.
burda herbirimizin üzüntüsü digerimizinde gücünü üzüyor.
uzakta olsak senin gibi güclü,cesur ve samimi bi arkadasi tanimaktan cok memnunum.
ben biraz daha iyiyim ..daha da iyi olacagim.merak etme beni.dualarinda unutma canim..

hiç unuturmuyum canım seni hep dualarımdasın
iyi olmana sevindim
lütfen kaybolma arada ses ver
şimdide benim desteğe ihtiyacım var
hiç umudum yok ((((

çok üzüldüm arkadaşım..yaşadıkların, yaşadıklarımı hatırlattı bana..Allah yar ve yardımcımız olsun.şu anda son durumun nedir bilmiyorum ama inşallah hayırlısı olur..

çok üzüldüm arkadaşım..yaşadıkların, yaşadıklarımı hatırlattı bana..Allah yar ve yardımcımız olsun.şu anda son durumun nedir bilmiyorum ama inşallah hayırlısı olur..

amin cnm nerde varsa bu acıyı çeken rabbim yardımcısı olsun

20 ekimde 3. aşım olucak ayrıca ekim adetimde yani muhtemelen ekimin 15 i gibi dondurulmuş transferim için ilaç kullanmaya başlıcam kasımın ilk haftası transferim olmuş olur sanırım tabi aksilik çıkmazsa...

canimm,
umutla, sabirla, duayla bekleyisinin sonunda bebegine kavusacaksin insaallah..bak cogu gitti azi kaldi.hep dualarimdasin.Rabbim kabul etsin dualarimizi.Allah sabrinin mükafatini versin insaallah ..

hiç unuturmuyum canım seni hep dualarımdasın
iyi olmana sevindim
lütfen kaybolma arada ses ver
şimdide benim desteğe ihtiyacım var
hiç umudum yok ((((

canim kaybolurmuyum hic.bundan sonra sevinclerimizi de paylasacagiz burda dahaa..
hamileliklerimizi konusacagiz.bebeklerimizden sözedecegiz..insaallahh..

allah yardımcın olsun ya, valla çok zor şeyler yaşamısın. inşallah hayırlısıyla çocuğunu kucağına alırsın.

canimm,
umutla, sabirla, duayla bekleyisinin sonunda bebegine kavusacaksin insaallah..bak cogu gitti azi kaldi.hep dualarimdasin.Rabbim kabul etsin dualarimizi.Allah sabrinin mükafatini versin insaallah ..

amin cnm rabbim duysun sesimizi

canim kaybolurmuyum hic.bundan sonra sevinclerimizi de paylasacagiz burda dahaa..
hamileliklerimizi konusacagiz.bebeklerimizden sözedecegiz..insaallahh..

sabırsızlıkla bekliyorum o günleri gelsin bir an önceee....

allah yardımcın olsun ya, valla çok zor şeyler yaşamısın. inşallah hayırlısıyla çocuğunu kucağına alırsın.

amin cnm teşekkür ederim.

Merhaba mavielle yazını okudum da nasıl bir yaşanmışlıktır bu..?Nasıl bir acı..Dediğin gibi hiç hamile kalamamak mı?Kalıp da kaybetmek mi?Hiç düşük yaşamadım ama benim de bebeğim gelmedi 3 yıl kadar,nasılsa gelmeyecek dediğim bir anda geldi..Hediye gibiydi benim için..Topiciğini baştan sona okuyamadım ama yazın içimi parçaladı..Şuan durumun ne bilmiyorum ama inşallah hayırlı haberlerle gelirsin buraya..Rabbim nasip ettin sağlıklı,hayırlı bir evlat..Onun o mis kokusunu sende duy inşallah..Kendine iyi bak..

canım ne güzel sen bebeğine kavuşmuşsun allah bağışlasın
darısı başıma
bu ay sonu transferim var hakkımda hayırlısı allahtan gelene razıyım artık...

zaman geçmiyor bari bu süreyi tekrar diyete başlayarak geçireyim dedim ........
her tedavi süreci en az 3 kilo almama sebep oldu daha az kilo ile tedavime başlayıp eğer bebeğim tutunursa rahat hamilelik geçirmek istiyorum ............
gerçi bir yerde okumuştum anne olmaktan umudunu kesen tüm kadınlar ilk önce diyete başlar sonrada stillerini değiştirirlermiş .....
benimde bilinç altım kabullenmeyemi başladı ne? :))))))))))))))

canım hikayeni okurken çok duygulandım allah sabır versin inşaallah enkısa zamanda allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin senin hikayeni okuyana kadar kendimi çok şeyler yaşamış sanıyordum ama sen benden daha fazlasını yaşamışsın....
Ben de 6 yıllık evliyim ve 4 kez tüp bebek yaptırdım ve hepsi de maalesef negatif sonuçlandı 3 kez izmirde sonuncusunu da istanbul da yaptırdım...
Bende Balıkesirden yazıyorum sen son tedavin için nerede hangi merkeze gittiğini bana özelden mesaj yazabilirsen çok sevinirim benim için belki bir umut olur ..İnşlh hepimizin yüzü güler

canım özelden mesaj yazdım
inşallah rabbim ikimiz hatta hepimiz için ol demiştir ve bebeklerimize kavuşuruz..

canım özelden mesaj yazdım
inşallah rabbim ikimiz hatta hepimiz için ol demiştir ve bebeklerimize kavuşuruz..

çok teşekkür ederim benim mesaj sayım az olduğu için özelden mesaj gönderemiyorum ben ilk 2 denememi irenbe tüp bebek merkezinde 3. denememi ege üniversitesinde yaptım ve 4. son denememide istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım
son denememin üstünden 2 yıl geçti son negatif sonucundan sonra çok üzüldük ve ara verdik ben 52 evlerdeyim
Seninle yakından iletişim kurabilirsek sevinirim... .Bundan sonraki dualarıma seni de katıyorum etrafımda beni anlayan kimse yok herkeslede bu konuyu paylaşamıyorsun.. allah hepimizin yardımcısı olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…