Canımın çoğu kaldı sizde :((((

aminnnnnn kızlra inşallah rabbim herşeye kadirdir.bizim dualarımızıda duyucak elbet.

aminnn canimm benim.....bende cok inaniyorum ..herkesten ve herseyden umudumu kesiyorum ama Rabbimden asla

canım nasılsın ben sonucumu aldım 11.gün 85,87 13.gün 202 ve 15.gün 585,83 e yükseldi değerim inşallah sağlıkla devam eder sana haber vermek istedim

yaşasınnnnnnnnnnnn
çok güzel canım ay ne kadar sevindim anlatamam güzel haber almaya ihtiyacım vardı
allah tamamına erdirsin sanım inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin

canım nasılsın ben sonucumu aldım 11.gün 85,87 13.gün 202 ve 15.gün 585,83 e yükseldi değerim inşallah sağlıkla devam eder sana haber vermek istedim

arkadasim tebrik ediyorum...gozun aydin ..insallah evladin 9 ay biyunca seni hicc birakmasin...hayirli ve saglikli bir gebelik gecir ve insallah hayirli ve saglikli bir bebis olsun evladin..bir kez daha tebrik ediyorum..

biz sabırla yılmadan bekleyerek kavuşacağız bebklerimize.........

evet ..sabirla..yilmadan usanmadan..insallahRabbim emeklerimizi bosa cikarmasin..bizimde yuzumuz gulzun; kucagimiz dolsun insallah

masallah canim benim ne guzel pozitifsin..benimde hep hayalimdir ikiz evlatlarimin olmasi..nasip..sen su an tedavidemsin canim? sorun neydi ve daha once tedav yaptinmi...

benim 4 tane düşüğüm oldu.ikinciden sonra bir sürü test yapıldı kan pıhtılaşmasından dendi.son iki gebeliğimde kan sulandırıcı hap ve iğne kullanmama rağmen yine düşük yapınca doktor sorunun bundan kaynaklanmadığını söyledi çünkü yapılması gereken herşey yapılmıştı.doktor son bebeği genetiğe gönderdi.eğer genetik bir hastalıktan dolayı düşük yapıyorsam pgt denilen bir yönteme başvuracağız.değilse erkeğin kanından aşı yapılarak vücudun bebeği atmaması kabullenmesi için uğraşılacak.bakalım zaman bize ne gösterecek.hepimiz için allahtan hayırlısını diliyorum

bir negatif daha ...
ben dondurulmuşlardan umudumu kesiyorum artık boşuna heyecan stres yapıcam galiba((

canım ya bende negatif aldın sandım offffffffffffffffffffffffff arkadaşın için üzüldüm ama inan bana ben senden umutluyum . umudunu kaybetme sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım inşallah genetik sorun çıkmaz eşinin kanıyla yapılcak aşı daha basit işlem ben onu uyguluyorumya bu tedavimde inşallah güzel sonuç alırım sana ve diğer arkadaşlarıma umut olurum

canım ya bende negatif aldın sandım offffffffffffffffffffffffff arkadaşın için üzüldüm ama inan bana ben senden umutluyum . umudunu kaybetme sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aselcim çok saol inan her haberde kendimmiş gibi yıkılıyorum eşim dahi anlıyor ne oldu yüzün asık yine diyor zaman yaklaştıkça korkuyorum elimde deil...

inşallah güzelim allah gönlüne göre versin.sağlıkla mutlulukla...

amin canim hayirlisi olsun insallah Rabbim gonlune gore versin..pgt yontemini biliyorum...embriyodan hucre alinip inceleniyor ve saglikli embriyo transfer ediliyor...nedense diger yontem daha kolay gibi geliyor..erkegin kanindan alinan asi ile yapilan isle..ama tabiki doktorla bilir en dogrusunu..insallah hayirlisi olsun arkadasim

her yöntemin kendine göre riski var zorluğu var ama mutlu sonuca ulaştırsında biz her zorluğa razıyız.

bu gün çok agrasifim dokunsalar ağlıcam

biri bişi dese hemen kavga edicem

stresim arttıkça artıyo

olan yine eşime oluyo bana katlanmak zorunda kalıyo ((((

ben birkaç saat sonra yola çıkıcam veeeeeeeeeeeeeee minik aşkımı görmeye gidicem 20 aylık yeğenim var onu çok özledim mis kokulumu görmeye izmire gidiyorummmmmmmmmm ben yokken kendinize bebişlerinize ve umutlarınıza iyi bakın pazartesi burdayım allahın izniyle

canim selametle git gel.özliycem senii
ama yegeninde seni cok özlemistir.
bende o kadar cok özledim ki tr.de iki yegenim var.cok özlüyorum cok.
pazartesi görüsmek üzere insaallah.

her yöntemin kendine göre riski var zorluğu var ama mutlu sonuca ulaştırsında biz her zorluğa razıyız.

evet kesinlikle..bebesimi saglicakla kucagima alayimda bana olabilecek herseye raziyim ben canim

yolun acik olsunnn:)))) saglicakla git gel insallah

canim selametle git gel.özliycem senii
ama yegeninde seni cok özlemistir.
bende o kadar cok özledim ki tr.de iki yegenim var.cok özlüyorum cok.
pazartesi görüsmek üzere insaallah.

(( gurbet çok kötü bişi allah sabır dayanma gücü versin ...

yolun acik olsunnn:)))) saglicakla git gel insallah

teşekkür ederim cnm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…