Canımın çoğu kaldı sizde :((((

tmm canim.nar yiyorum günde 1 tane ona ne dersin?

hayırrrrrrrrrrrrrrrrr oda yasaklar arasında yeme bundan sonra ben tv haberlerinde izlemiştim narın düşüğe yol açtığını çok sevdiğim halde yiyemedim hamileliklerimde gerçi fark etmedi yine düştüler..

ben tüm hamileliklerimde hep yattım sadece wc kalktım misafir geldiğinde oturdum genelde tombi yatak yaptım annem vardı başımda birde herhafta temizliğe gelen bayan vardı bu sefer transferden sonra sadece 5 gün yatıcam sonra normal hayatıma dönücem kendimi eve hapsetmicem anca stres oluyorum ayrıca bu sefer hamile olduğumu kimseyede söylemicem karnım şişene kadar oda kolay olucak önümüz kış kazaklarla kamufle ederim sadece temizlik için haftada bir yine kadın alıcam gerisini kendim halledicem tabi kanamam falan olmazsa ki inşallah bu sefer olmaz kan görmek istemiyorummmmmm.

canim bende söylemiycem kimseye.iyice kesinlesene kadar.annemle kardesimden baska kimse bilmiyor.bi onlarin haberi olacak olursaa.ben yatmiyorum hic.
ilk gün biraz yattim.dün cook az uzandim.bugün hic yatmadim
oturuyorum yada geziniyorum.isde yapiyorum az az.

yat yat insan kendini dinliyor hasta oluyor iyice zamanda geçmek bilmiyor

asel canim hayali bile o kadar guzelki..ben anne olursam insallah pamuklara sararim melegimi...butun gunum her anim onunla gecer kimselere emanet edemem onu...bu kadar emek verdikten sonra...benim dunyalik tek istegim hayirli ve saglikli bir evladim olmasi insallah Rabbim kabul eder...

.insallah Rabbim aratmadan hepimize nasip etsin

Son düzenleme:
canimmm senin durumunla ilgili bir haber izlemistim fox tede..sanirim seval tasdemirdi dr. tam emin degilim ama..ayni senin durumunda idi ve aynen sana uygulanan tedavi uygulandi..sonuc nur topu gibi sapasaglam bir evlat..yanilmiyorsam 11 yada 12. denemesiydi izlediklerimin ...insallah darisi basina arkadasim...insallah Rabbim cifter cifter nasip etsin

Son düzenleme:
aminnnnnnnnnnnnnnnn
.insallah Rabbim aratmadan hepimize nasip etsin
aminnnnnnnnnnnn
bende seval hanımın hastanesinde yaptırıyorum aşımı inşallah banada uğur ve şifa verirler....
merhaba ben geldim kızlar.bugün nasılız bakalım?

hoşgeldin cnmmmm

valla ben çok iyim yemeğimi bilem yaptım burdayım :)))

bir negatif daha ...
ben dondurulmuşlardan umudumu kesiyorum artık boşuna heyecan stres yapıcam galiba((

bir negatif daha ...
ben dondurulmuşlardan umudumu kesiyorum artık boşuna heyecan stres yapıcam galiba((

canim bir negatif daha derken?? anlamadim ben..su anda igne yaptiriyorsun...

dondurulmuslarda her zaman sansin cokk daha fazla olduguna inaniyorum hatta bahcecei grubu bile taze transfer pek yapmiyor..dondurulmusta basari daha yuksek diye

canim bir negatif daha derken?? anlamadim ben..su anda igne yaptiriyorsun...

dondurulmuslarda her zaman sansin cokk daha fazla olduguna inaniyorum hatta bahcecei grubu bile taze transfer pek yapmiyor..dondurulmusta basari daha yuksek diye

ben almadım cnm negatifi dondurulmuş gurubumuzda bir arkadaşımız daha negatif aldı çok üzüldüm bende ilk kez deneyeceğim için umudumu kaybetmek üzereyim ((

benim transferim bayramdan sonraki hafta allah nasip ederse tabiki güzelce çözünürlerse...

canim keske benim dondurulmusum olsa..nasil istersim nasil..bir cok kisi dondurulmusla cokk iyi sonuc aliyor...deidgim gibi bir cok iyi merkezde artik dondurulmus transfer ediyor...insallah bu sfer bebisin seninle olacak..moral cokk onemli bak..evet burdan bir negatif duyunca cok uzuluyoruz helede tanidigimiz bir seyler paylastigimiz birileri ise...senin durumunda olup dedigim gibi tvde izlemistim ve bsarili sonuc almislardi bir cok denemeden sonra..insallah sende pozitifi alirisin arkadasim insallahhh

hosgeldin canim:))) sen nasilsin

iyiyim güzelim sağol.kimse moralini bozmayacak sakın.derdi veren allah dermanı da verecektir inşallah.hatta benim içimden geçen şey,tedavi olacağım ve ikiz bebeklerim olacak inşallah allah nasip ederse.hepimize güzel mutlu günler diliyorum canlar...

aminnnnnn kızlra inşallah rabbim herşeye kadirdir.bizim dualarımızıda duyucak elbet.

masallah canim benim ne guzel pozitifsin..benimde hep hayalimdir ikiz evlatlarimin olmasi..nasip..sen su an tedavidemsin canim? sorun neydi ve daha once tedav yaptinmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…