Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de yeni yaptırdım aslında daha kullanmaya başlayamadım bire bir aynı olmasa da banada enzeri şeyler yapmamı söylemiş umarım etkisi olur bir çok kişide faydalı olduğunu duydum. keşke daha önce duysaydım diyorum üç harflilerin varlığına inanıyorum.
Evet Balıkesir'liyim ben Bigadiç'li hatta, en yakın arkadaşım da Ödemiş'li orayada sık sık gidiyoruz.İstanbul da yaşıyorum ama er geç Balıkesir'e dönmek ve orada yaşamak istiyorum.Çünkü Balıkesir i çok seviyorum.Sık sık da gidiyorum kardeşi ailem hepsi orda...
onların varlığı zaten kuranda belirtiliyor inanmamak imkansız ancak kadınlara dadanıp bebeklere zarar vermelerine ben inanmamıştım ama bu kadar düşükten sonra bi gideyim en azından kendimi okutmuş olurum dedim.hoca duaya başladığı andan dua bitene kadar karnımda bişeyler gezindi dalgalanma oldu ama sadece karnımın sağ tarafında oldu.hissetmesem inanmayacaktım.dua bitti kesildi.hocaya bunu söylediğimde eğer sübyan yoksa böyle bişey hissetmezdin varlığını gösteren bi işaret dedi
hadi hatunlar ben yemek yapayım evde yemek yok dedikodu çok.görşrz inşallah.allaha emanet olun
sübyan muskasından bahsediyorduk cnm:))
valla kızlar annemde bana baktırmış sübyan mı var acaba diye . bizim oralarda bunu bilmeyen yoktur . Ve ben cidden kaç kişinin şahidi oldum . Yer Gök dua üzerine kendimizi koruyalım tabiki . ama bende çıkmamış sübyan . Hoca demiş senin kızında bir şey yok ama damadında yazı var . 3 gün boyunca günde 3 kere temiz abdestli biri üzerine yasin okusun demiş . Sonra bana tekrar geli demiş eğer benim dediğim yazıyı yazmaz da üzerinde taşımazsa bebeği yaşamaz karnında ölür demiş ((( annemde yaptıracam diyor ben çok kararısızım .
yakaladım seniiii ......
kız sen buralardamısın yine hııııı..
tamda yanina kadar gelmisim.cesarete bak bendeki:18::18:
aynen cesur kız seniii ee nasılsın bakalım kaç günlük oldu bebişlerin :)))
3 gündür sicak yuvalarindalar.artik biyer begenip tutunmaya baslarlar diye umuyorum.bugün itibariyle.
3 gündür sicak yuvalarindalar.artik biyer begenip tutunmaya baslarlar diye umuyorum.bugün itibariyle.
tutundular canım ben inanıyorum onlar çok güçlüüü çünkü senin gibi anneden gen aldılar :)
insaallah.tutunsalarda tutunmasalarda onlari seviyorum
ananas yiyorum canim.günde 1 dilim.
ilk denememde cok fazla yemistim gerci.hem suyunuda icmistim olmamisti.simdi ir dilim yiyorum-kani sulandiriyomus yaa kanimi sulandirsin diye yiyorum.
tamam cnm afiyet olsun bal şeker olsun bebişlere can olsun bu arada kivide kan sulandırıcı ve bol yeşillikte yersen iyi olur haa bu arada semiz otu ve maydanozdan uzak dur cnm düşük tehdidi içeriyorlar.