- Konu Sahibi hayatseninleguzel
sana asla suç bulmadım canım kimse de bulamaz bence.. sen o adamı sevmesen onunla güzel hayaller kurup mutlu bir gelecek düşlemesen zaten uğraşmazdın bile onun için.. çoktaan arkanı dönüp giderdin.. ama belliki bu hayatı onunla geçirmek istiyorsun..
benim fikrim ailesi sana çokta zarar verecek gibi durmuyor.. artık sende bir adım geri dur insanlara çok ilgi alaka gösterince birden böyle kendilerini bişey zannedip hep karşı taraftan bekleyebiliyorlar malesef..
sen bütün iyi niyetinle zaten yaklaşmışsın onlara.. ileride görüşmeyi düşünmüşsün ne güzel ama onlar bunun değerini bilememiş boşver artık onları.. ve onlar uğraşsın bundan sonra seninle iyi olabilmek için..
diğer yandan sevgilin hatalı okul konusunda tek ailenin tek erkek evladı nazlı oluyor malesef genelde.. benim sevgilimde öyle şu ana çok kötü dönemlerden geçiyoruz..
kendisi işsiz ve bi çabasıda yok bu durumda benim nasıl olsa onu bırakmayacağımı biliyor böyle bir konuda ve o yüzden de rahat iş bulmak için paralamıyor kendini -ki yaşıda 27..
erkekleri rahat bırakmamak gerekiyor böyle konularda ben ilk başta senin gibi tatlı dille anlattım olmadı surat astım trip yaptım anlamadı.. şimdi ayrılmayı düşünüyordum ama son bir şans vermek istedm.. 2 senedir birlikteyiz ne de olsa ve bana bu güveni verebilen tek kişi şimdiye kadar..
şimdilerde resti çektim beni istiyorsan çabala artık bende geleceğimi düşünmeliyim senin gibi rahat sorumsuz ne sevgili ne de eş istiyorum dedim.. bakalım sonuçlarını bekliyorum.. sende ona durumun ciddiyetini anlatmalısın.. umarım aşarsınız bu konuları..
çok tsk ederım cok mutlu ettınız benı
benım sevgılım hep calıstı işsız oldugu donemler dedıklerım daha ıı ıs aradıgı donemlerdı o donemlerdede ısı vardı yanı zaten bu calsıma konsuundan dolayıda okul bıtmedı.suandada gelırı hıc fena degıl yanlız benım maddı durumumun ıyı olması onu dahada ıyı bır ıs sahıbı olmaya ıtıyor buyuzden cabası karıyerlı bır ıs ıstıyor
aılesı hakkında evt zarar verecek ınsanlar degıller sadece aılemden farklılar artık bu onların secımı ben tek gelınlerı olucam olucaksam onlar ısterlerse samımı olurlar olmazlarsa artık bısey yapamam
bendende sıze bır tavsıye nekadar emek verıyorsa karszı taraf okadar verın yıllar gecıyor ınanın yılların sayısı arttıkca emeklerınız cogaldıkca canınız daha cok yanıyor.
hersey gonlunuzce olur ıns