- Konu Sahibi hayatseninleguzel
beni kayınvalidem 6 yıl boyunca olmaz da olmaz diye istemedi,bekledim...istemeye bile gelmediler,eşim geldi ailemle savaştım evlendim...evlendikten sonra 2 yıl "evime adım atmasın" dedi atmadım umrum duymadı gezdim eglendim eşimle ..ailenin lafı bile geçmedi...arada eşim gidip ziyaret etti,hiç surat falan yapmadım ki o da benim aile meselelrini uzak tutmaya çalıştığımı cok iyi gördü...2 seneden sonra kayınvalidem yumuşadı görüşelim dedi, eskileri hiç açmazsak görüşelim dedim bi kere görüştük...bi kere de o geldi bize,işte sonrası arada bayramda seyranda ziyaret nasılsın falan filan....sınırı koymak senin elinde,dur dediğin yerde herkes durur ama sen de onlara asla karışmıyosun yorum bile yapmıyosun böylece o da senin mesafeni koruyor...yılda bir iki kere göreceğin insanlar için aşkını harcama,ben çok mutluyum eşimle hiç de öyle aileyle falan evlenilmiyor sen istemediğin sürece...klasik aile yapısı için geçerli o kurallar..
sizin adınıza cok sevındım kayınvalıdenız adına ıse uzuldum en guzel zamnları küs gecırmıs
sızınkadar guclu olabılırmıyım bılmıyorum
hem aılenızle mucadele etmısısnız hem esınzıın aılesıyle
sızı tebrık edıyorum..