Canım yanıyor...

beni kayınvalidem 6 yıl boyunca olmaz da olmaz diye istemedi,bekledim...istemeye bile gelmediler,eşim geldi ailemle savaştım evlendim...evlendikten sonra 2 yıl "evime adım atmasın" dedi atmadım umrum duymadı gezdim eglendim eşimle ..ailenin lafı bile geçmedi...arada eşim gidip ziyaret etti,hiç surat falan yapmadım ki o da benim aile meselelrini uzak tutmaya çalıştığımı cok iyi gördü...2 seneden sonra kayınvalidem yumuşadı görüşelim dedi, eskileri hiç açmazsak görüşelim dedim bi kere görüştük...bi kere de o geldi bize,işte sonrası arada bayramda seyranda ziyaret nasılsın falan filan....sınırı koymak senin elinde,dur dediğin yerde herkes durur ama sen de onlara asla karışmıyosun yorum bile yapmıyosun böylece o da senin mesafeni koruyor...yılda bir iki kere göreceğin insanlar için aşkını harcama,ben çok mutluyum eşimle hiç de öyle aileyle falan evlenilmiyor sen istemediğin sürece...klasik aile yapısı için geçerli o kurallar..

sizin adınıza cok sevındım kayınvalıdenız adına ıse uzuldum en guzel zamnları küs gecırmıs
sızınkadar guclu olabılırmıyım bılmıyorum
hem aılenızle mucadele etmısısnız hem esınzıın aılesıyle
sızı tebrık edıyorum..

çok üzüldüm çok gecmıs olsun işte bukadar sevdıkten sonra yıkılmaya dayanamamaktan korkuyorum
sımdı ıcımde cok guzel bıryerde temız bır ask ayrılırsam bu halınle kalıcak
ama ben bu ofkeyı kusarsam cırkınlsıcem kalp kırıcam ya da kırılıcam boyle olsun ıstemıyorum ıste bu yuzden bukadar dusunuyorum
yasadıklarımı uzun uzun yazdım yerımde tecrubenızle bulunuyor olsaydınız arkanıza bakanmdan kacarmıydınız???[/QUO

canım öyle bir ikilemki anlatamam sana bunun karaını en iyi sen verebilirsin ben öyle yaptım annemle aldığımız karar öyle oldu bu hayat senin dedi ömür boyu bu yaşadıklarını çekmekmi istersin yoksa hayata yeniden tutunmakmı dedi ve ben bunun üzerine çok düşündüm toparlamaya çalıştım ama olmuyor ve en son eski eşime gel gidelim başka bir şehirde hayatımıza devam edelim dedim ve ben gidemem ailemi bırakakm dedi bu zaten bütün sorularıma cevap oldu ve bitti.birilerinden yardım bekleme safasındasın seni çok ii anlıyorum ama en iyi yardımı kendin edersin çok ince bir ayar yaşadıklarımız o yüzden sana asla şunu yap yada bunu yap diyemem

bu arada bir şey daha yazacaktım unuttum...
kızkardeşinin nişan olayına takılmışsın da, orda sevgilinin yapabileceği pek bişey yok ki sonuçta kardeşi elbette her anında yanında olacak...
anladığım kadarıyla sen şuna takıldın,
biz 5 senedir bekliyoruz biliyorlar bizim için hiç bir adım atmazken kız kardeşine nişan yapıyorlar
bu konuda haklısın ama bide şöyle bir şey var
kızla erkek bir değil
kız okuyormuş daha bu nişanlanmak için bir engel değil ki nişanlandığı kişinin işi gücü olduktan sonra...
ortada sizin için de ciddi bir adım atılması için sevgilinin de en azından okulu bitirmesi lazım daha askere gidecek iş bulacak
yani onlar da bunu bekliyor olabilirler....

canım okadar içten yazmışsın ki okuduktan sonra 2.kez tekrar okudum kaçırdığım bir detay var mı diye..

seni çoookk iyi anlıyorum inan, öncelikle şunu söylemek istiyorum lütfen kendini zayıf görme veya suçluluk hissetme, bence çok normal zaman zaman çok küçük şeyler bardağı taşıran son damla olur..

üstteki yorumlardan şunu farkettimki aşkınız sağlam.. ve sana çok kıymet veriyor yani küçük jestlere ben çok önem veririm çünkü uzun ilişkilerde o küçük şeyler ilişkiyi ayakta tutup mutluluk verir diye düşünüyorum. o da sana böyle jestlerle sevgisini sürekli beslediğini gösteriyor, ne güzel:)

haklısın bir yandan da ailesine kırılmakta ama yinede sanırım sevgilin seni destekliyor gibi geldi bana..

zor bir durum ama bunca sene birlikte mutlu olup bitirmek de kolay değil tabiki sonradan pişman olmak daha kötü ama acaba enazından bu dönemi bir beklesen, okulu bitse sevgilinin gidişata bir baksan?

bence şuan mutsuz ve kırgın olduğun için ayrılık ihtimalini düşündün, bence şimdi o ihtimali düşünmek yerine bu görümce olayını unutmayı dene,sevgilinle iletişimini gözlemle geleceği detaylı konuşun falan, kendini iyileştirmeye mutlu olmaya bak, ondan sonra bakarsın devam edelim mi etmeyelim mi diye=)

keşke daha fazla yardım edebilsem ama bilemedim ne yazacağımı..

çok tsk ederım kendımı ıfade edebılmeme çok sevındım cunku bu kıskanclık hıssını kendıme hıc yakıstıramıyorum bu yuzdende sızden tepkı alırım dıye korkmustum anlatabılmsıım canımın yangınını ne mutlu bana
evt son damla oldu sanırım destek alıyorum hatta sevgılım beraber gıtmemızıde tavsıye ettı ama henuz onun yanında bunları anlatmaya hazır degılım

aşkımız saglam ben emek cok verdım ama o da benı cok sevdı cok deger verdı suprızlerını gectım hayat yukumu paylastı hep . benım hobılerıme bıle destek verdı ona ne halbukı ama hep yardımcı oldu sankı kendı aılesınden o da memnun degıl
benımle bambaska bır hayat kurmayı planlıyor gıbı.. sadece ıkımız olsak cok mutluyuz huzurluyuz ben onun ılk cıddı ılıskısıyım buyuzdende ne yapacagını bılemedı cogu zman ama hep degısıme acık oldu hep gelsıtırdı kendını

sızın su guzel yorumlarınızla ben yaralarımı cabuk sarıcam sanırım cok tsk ederım aıleme bıle anlatamadım aılesıne karsı tavır alırlar dıye sız bana cok buyuk destek oldunuz cok tsk ederım

evet katılıyorum bence de çok içten yazmışsın....
seni asla bencil olarak görmüyorum okuyan kimse de görmez bence
şimdi diğer taraftan bakarsak aslında sevgilinin de bi suçu yok biliyomusun çünkü bazı ailelerde ortak paylaşım yoktur
birbirlerinin hayatında neler olduğuyla ilgilenmezler böyle olunca da seni benimsememiş olmaları gayet olağan çünkü sevgilin sana olan hislerini yada senin ondaki değerini hiç bir zaman ailesine anlatamayacaktır....
muhtemelen onlar kendi çocuklarına karşı da çok sıcak değiller ki sana karşı olsunlar

sen sevgilinin ailesi gibi olmadığına inanıyorsan belli ki onu seviyorsun o da sana karşı çok iyi
ozaman ondan biraz daha özverili olmasını istemelisin
bak ben 2 üniversite bitirdim çalışıyorum bizim için uğraşıyorum artık sen de biraz harekete geç de...
demişsindir belki ama şansını sonuna kadar zorla
dediğim gibi daha gençsiniz
birde aynı yaştaymışsınız oyüzden sen ileriye yönelik daha olgun düşünüyorsundur o biraz daha geriden geliyordur
o yaşta bir erkeğin sorumluluktan biraz uzak olması da normal karşılanabilir.......

ya ben sıze nasıl tsk edeyım keske daha once yazsaymısısm gunlerdır kendımı sorguluyorum nekadar kotu bır kızımkı ben sevgılımı aılesınden uzaklastırıyorum hıcbır arkadasımı evlenırken kıskanmadım bu kızı neden kıskanıyorum dıye sorguluyorum vıcdan azabı cekıyorum
cektıkce hırcınlasıyorum cok tsk ederım

evt haklısınız aılesı benım aılemden cok farklı anlamakta cok gucluk cekıyorum ben buyuk bır aılede sevgı dolu buyudum benım kuzenlerımın sevgılılerı oldugunda bız el ustunde tuttuk buyuk annem derdıkı bız o kızı sevmesekte oglumzuu sevıyoruz ben boyle bır aılede yasayınca onların bu hallerı bana garıp gelıyor
dusunuyorum neyımı begenmıyolar neyımı sevmıyolar dıye kendımı degersız cırkın hıssedıyorum

evt sevgılımle yasıt olmamız gercekten cok etkılı bır sorun su son doneme kadar rahattı sankı su son zamalrda buyudu aılesının yaptıklarından dolayı mahcup oldu
yorgun argın ders calısıyor
ama erkek mantıgı ıste hıssettıklerımı anlamak konsuunda zorlanıyor
senı nasıl mutlu edebılırım dıye sordu gecen gun

bende enson dedım senı cok sevıyorum ama kırgınlıklarım buyuk sımdı senın elınde hersey benı cok ıstedıyosan bır adım atıp okulunu bitirirsin

umarım armut dıbıne bukez düşmez o aılesıne benzemıyodur 5 yıldır bana maskelı davranmıyordur..

çok üzüldüm çok gecmıs olsun işte bukadar sevdıkten sonra yıkılmaya dayanamamaktan korkuyorum
sımdı ıcımde cok guzel bıryerde temız bır ask ayrılırsam bu halınle kalıcak
ama ben bu ofkeyı kusarsam cırkınlsıcem kalp kırıcam ya da kırılıcam boyle olsun ıstemıyorum ıste bu yuzden bukadar dusunuyorum
yasadıklarımı uzun uzun yazdım yerımde tecrubenızle bulunuyor olsaydınız arkanıza bakanmdan kacarmıydınız???[/QUO

canım öyle bir ikilemki anlatamam sana bunun karaını en iyi sen verebilirsin ben öyle yaptım annemle aldığımız karar öyle oldu bu hayat senin dedi ömür boyu bu yaşadıklarını çekmekmi istersin yoksa hayata yeniden tutunmakmı dedi ve ben bunun üzerine çok düşündüm toparlamaya çalıştım ama olmuyor ve en son eski eşime gel gidelim başka bir şehirde hayatımıza devam edelim dedim ve ben gidemem ailemi bırakakm dedi bu zaten bütün sorularıma cevap oldu ve bitti.birilerinden yardım bekleme safasındasın seni çok ii anlıyorum ama en iyi yardımı kendin edersin çok ince bir ayar yaşadıklarımız o yüzden sana asla şunu yap yada bunu yap diyemem

anlıyorum sorumluluk almak ıstemıyorsunzu ama sızın kılıt cumlenız "gel baska sehırde yasayalım" sorusunun cvbı olmus ya
benımde oyle bır kılıt soruya ıhtıyacım var sevgısınden suphem yok sevgı testı degıl bu ama benı hayatta ezdırmeyecegını benden vazgecmeyecegının bı kılıtı olmalı

bu arada bir şey daha yazacaktım unuttum...
kızkardeşinin nişan olayına takılmışsın da, orda sevgilinin yapabileceği pek bişey yok ki sonuçta kardeşi elbette her anında yanında olacak...
anladığım kadarıyla sen şuna takıldın,
biz 5 senedir bekliyoruz biliyorlar bizim için hiç bir adım atmazken kız kardeşine nişan yapıyorlar
bu konuda haklısın ama bide şöyle bir şey var
kızla erkek bir değil
kız okuyormuş daha bu nişanlanmak için bir engel değil ki nişanlandığı kişinin işi gücü olduktan sonra...
ortada sizin için de ciddi bir adım atılması için sevgilinin de en azından okulu bitirmesi lazım daha askere gidecek iş bulacak
yani onlar da bunu bekliyor olabilirler....

heh işte bu mantıklı olan kesınlıkle oyle bana ne ama ıste ben bunu tasıyamadım patladım. sanırım aılesıde boyle dusunuyor . istedıler verdık
ama kendı kızları ıcın gosterıklerı ozenı benım ıcınde gosterselerdı keske bızım ıcınde bır adım atısaydı ya da en azından abı olarak sevgılıme sız 5 senedır beraberdınız ne dusunuyosunuz deselerdi?

anlıyorum sorumluluk almak ıstemıyorsunzu ama sızın kılıt cumlenız "gel baska sehırde yasayalım" sorusunun cvbı olmus ya
benımde oyle bır kılıt soruya ıhtıyacım var sevgısınden suphem yok sevgı testı degıl bu ama benı hayatta ezdırmeyecegını benden vazgecmeyecegının bı kılıtı olmalı

yaşadıklarının ve yaşayacaklarının üstesinden geleceğine inanıyorsan sevginin peşini bırakma o zaman. çünkü keşken bende yaşadıklarımı göz önünde bulundursaydım belki hiç evlenmezdim çünkü bende nişanlıyken başladı sorunlar bana hiç gelin gibi davranılmadı ne ailem nede ben hiç önemsenmedik ve benim boynunu ailme eğdirdiler benim annemde her anne gibi mutlu mesut olamı istedi herşey bir kez yaşanacağı için gönlümde hiç birşey kalmasın hepsini yaşa dedi nişanlıyken ama sağolsunlar ban hiç birşey yaşatmadılar inanırmısın sanabeni nekadar önemsideklirini tek bir şeyle söyleyeyim benim gelinliğimi bile düğüşnden 1 gün önce aldılar ve çok basit bir örnekti işte keşke en başında gözümü kartsaydım ve bu noktolara gelmeseydim çünkü hiç birşey değişmedi

yaşadıklarının ve yaşayacaklarının üstesinden geleceğine inanıyorsan sevginin peşini bırakma o zaman. çünkü keşken bende yaşadıklarımı göz önünde bulundursaydım belki hiç evlenmezdim çünkü bende nişanlıyken başladı sorunlar bana hiç gelin gibi davranılmadı ne ailem nede ben hiç önemsenmedik ve benim boynunu ailme eğdirdiler benim annemde her anne gibi mutlu mesut olamı istedi herşey bir kez yaşanacağı için gönlümde hiç birşey kalmasın hepsini yaşa dedi nişanlıyken ama sağolsunlar ban hiç birşey yaşatmadılar inanırmısın sanabeni nekadar önemsideklirini tek bir şeyle söyleyeyim benim gelinliğimi bile düğüşnden 1 gün önce aldılar ve çok basit bir örnekti işte keşke en başında gözümü kartsaydım ve bu noktolara gelmeseydim çünkü hiç birşey değişmedi

yaralarını deşmiş canınıa cıtmıs gıbı olamk ıstemıyorum ama sevgılıykende onemsenmedıgını hıssettıgın bır orenk verebılırmsıın?
ben sımdı hep benı tanımıyolar tanısalar severler dıyorum oyle olmuyormu sonra??

ya ben sıze nasıl tsk edeyım keske daha once yazsaymısısm gunlerdır kendımı sorguluyorum nekadar kotu bır kızımkı ben sevgılımı aılesınden uzaklastırıyorum hıcbır arkadasımı evlenırken kıskanmadım bu kızı neden kıskanıyorum dıye sorguluyorum vıcdan azabı cekıyorum
cektıkce hırcınlasıyorum cok tsk ederım

evt haklısınız aılesı benım aılemden cok farklı anlamakta cok gucluk cekıyorum ben buyuk bır aılede sevgı dolu buyudum benım kuzenlerımın sevgılılerı oldugunda bız el ustunde tuttuk buyuk annem derdıkı bız o kızı sevmesekte oglumzuu sevıyoruz ben boyle bır aılede yasayınca onların bu hallerı bana garıp gelıyor
dusunuyorum neyımı begenmıyolar neyımı sevmıyolar dıye kendımı degersız cırkın hıssedıyorum

evt sevgılımle yasıt olmamız gercekten cok etkılı bır sorun su son doneme kadar rahattı sankı su son zamalrda buyudu aılesının yaptıklarından dolayı mahcup oldu
yorgun argın ders calısıyor
ama erkek mantıgı ıste hıssettıklerımı anlamak konsuunda zorlanıyor
senı nasıl mutlu edebılırım dıye sordu gecen gun

bende enson dedım senı cok sevıyorum ama kırgınlıklarım buyuk sımdı senın elınde hersey benı cok ıstedıyosan bır adım atıp okulunu bitirirsin

umarım armut dıbıne bukez düşmez o aılesıne benzemıyodur 5 yıldır bana maskelı davranmıyordur..

rica ederim biraz olsun yardım edebildiysek ne mutlu bize :46:
sana maskeli davrandığını sanmıyorum mesafeli bir aileden sonra seninki gibi sevgi dolu bir aileye girmek onu da mutlu eder ve değiştirir diye düşünüyorum....
sadece evlilik öncesi aşamalarda ailesinin tutumuyla senin aranda kalırsa bir takım sıkıntılar yaşayıp farklı davranabilir....
sen biraz daha sabırlı ol..öyle doktorluk olacak kadar da takılma bazı şeylere sağlığını kaybettikten sonra bunların hiç bir anlamı kalmayacak önce kendi sağlığını düşün.....
önce okulunu bitirsin gidişata bir bak ona göre iyice hem duygularını hem de olan biteni tartarsın ve ona göre bir karar verirsin
her şeyden önce hayırlısı olsun
inşallah güzel şeyler olur :34:

Son düzenleme:
yaralarını deşmiş canınıa cıtmıs gıbı olamk ıstemıyorum ama sevgılıykende onemsenmedıgını hıssettıgın bır orenk verebılırmsıın?
ben sımdı hep benı tanımıyolar tanısalar severler dıyorum oyle olmuyormu sonra??[/QUOT

canım biz kendi halinde orta halli bir aileydik babam işçi annem ev hanımı kaynanam da en hanımı kayın babam polis emeklisi bu konum onlar için hep üstünlük oldu bunu asla çözemedim inanannemi tanısan bir melek sadece kanatları yok eminim herkesin annesi öyle dir bundan şüphem yok. ben çalışıyordum zaten onunla aynı yerde çalışıyorduk herneyse ciddi düşümceler otraya çıkınca teyzeleri falan görmüş beni bu kızı asla kaçırma falan demişler bir kaynanama sevdiremedim kendimi işte azıcık yırtık olacakmışoz ben onu yapamadım ahh kafam ahh diyorum ama boş babsı ben bu kızı istemiyorum demiş oda babsına bab o çok iyi bir insan tanırsanız çok seversiniz ben sevgimden şüpenizmi var bana güvenmiyormusunuz falan diyor öylelikle aile ikna oluyor ama hiç birşey değişmiyor yaa evleneceğiz bazı şeyleri erkek tarfı yapar taam kabul bari mobilyalarımı ben seçseydim mobilyalarımı bile bana göstermeden aldılar benim beğenme gibi bir lüksüm olmadı ozaman nasıl kabullendim bu durumları diye şimdi kendi kendimi yiyorum düğün salonu tutulor ban sorulmuyor ne bileyim kına gecesi yapılacak o ana kadar ne ailem nede ben hiç birşey istemik onlardan burda adettir kına kıyafetini onlar alır ve bende nasıl bir cesaret gösrediysem kına kıyafeti istedimbiz alamayız çok açıldık dediler okadar üzüldümki annemde bekliyordu kızıma kına kıyafeti gelecek oda onanı ölümsüz olacak diye.2 tane görümcem var tesadüfen bumları kınadan önce bir mazadan çıkarken gördüm saklandım daha sonra mağzaya gittim arkadaşım çalışıyor ordada o görümcelerin burdaydı kına gecesine ve düğüne kıyafet aldılar dedi kıskanmadım ama kafamdan kaynar sular döküldü ya evlenen bemim ama ban hiç bir hazırlık yok. canım bunların içinden ne kadar önemsenip önemsenmediğimi görebilirsin

rica ederim biraz olsun yardım edebildiysek ne mutlu bize :46:
sana maskeli davrandığını sanmıyorum mesafeli bir aileden sonra seninki gibi sevgi dolu bir aileye girmek onu da mutlu eder ve değiştirir diye düşünüyorum....
sadece evlilik öncesi aşamalarda ailesinin tutumuyla senin aranda kalırsa bir takım sıkıntılar yaşayıp farklı davranabilir....
sen biraz daha sabırlı ol..öyle doktorluk olacak kadar da takılma bazı şeylere sağlığını kaybettikten sonra bunların hiç bir anlamı kalmayacak önce kendi sağlığını düşün.....
önce okulunu bitirsin gidişata bir bak ona göre iyice hem duygularını hem de olan biteni tartarsın ve ona göre bir karar verirsin
her şeyden önce hayırlısı olsun
inşallah güzel şeyler olur :34:

bu son olanlardan sonra onun aılesınden artık pek bır beklentım kalmadı su surecte ıcımdekılerı tutayım onlara yansıtmayım gerısı kolay
evt benım saglıgım ve kafama taktıklarım dolaysııyla muhtemel başarısızlıklarım canımı daha cok yakacak tavsan dağa küsmüş dagın haberı olmamıs hesabı benım kı
gercekten cok tesekkur ederım hersey gonlunuzce olsun..

ben sımdı hep benı tanımıyolar tanısalar severler dıyorum oyle olmuyormu sonra??[/QUOT

canım biz kendi halinde orta halli bir aileydik babam işçi annem ev hanımı kaynanam da en hanımı kayın babam polis emeklisi bu konum onlar için hep üstünlük oldu bunu asla çözemedim inanannemi tanısan bir melek sadece kanatları yok eminim herkesin annesi öyle dir bundan şüphem yok. ben çalışıyordum zaten onunla aynı yerde çalışıyorduk herneyse ciddi düşümceler otraya çıkınca teyzeleri falan görmüş beni bu kızı asla kaçırma falan demişler bir kaynanama sevdiremedim kendimi işte azıcık yırtık olacakmışoz ben onu yapamadım ahh kafam ahh diyorum ama boş babsı ben bu kızı istemiyorum demiş oda babsına bab o çok iyi bir insan tanırsanız çok seversiniz ben sevgimden şüpenizmi var bana güvenmiyormusunuz falan diyor öylelikle aile ikna oluyor ama hiç birşey değişmiyor yaa evleneceğiz bazı şeyleri erkek tarfı yapar taam kabul bari mobilyalarımı ben seçseydim mobilyalarımı bile bana göstermeden aldılar benim beğenme gibi bir lüksüm olmadı ozaman nasıl kabullendim bu durumları diye şimdi kendi kendimi yiyorum düğün salonu tutulor ban sorulmuyor ne bileyim kına gecesi yapılacak o ana kadar ne ailem nede ben hiç birşey istemik onlardan burda adettir kına kıyafetini onlar alır ve bende nasıl bir cesaret gösrediysem kına kıyafeti istedimbiz alamayız çok açıldık dediler okadar üzüldümki annemde bekliyordu kızıma kına kıyafeti gelecek oda onanı ölümsüz olacak diye.2 tane görümcem var tesadüfen bumları kınadan önce bir mazadan çıkarken gördüm saklandım daha sonra mağzaya gittim arkadaşım çalışıyor ordada o görümcelerin burdaydı kına gecesine ve düğüne kıyafet aldılar dedi kıskanmadım ama kafamdan kaynar sular döküldü ya evlenen bemim ama ban hiç bir hazırlık yok. canım bunların içinden ne kadar önemsenip önemsenmediğimi görebilirsin

çok gecmıs olsun
cok uzuldum işte keske anneız melek gıbı olmasaydı sızı aman kzıım sen ıyı ol sen alttan al demeseydı ama işte bızı gıttıgın yerde gecım yap dıye yetıstırıyolar
ben aılesınle boıyle sorunlar yasayacagımzıı dusunmuyorum cunku onlardan maddı hıc bır beklentım hıcbır ıstegım yok ya herseyı bız yapıcaz yada olmıycak
ben sanırım duygularımın mantıgımdan agır gelmesınden korkuyorum.umarım mantıgımlada haraket ederım
ve sız umarım cok mutlu olursunuz cocugunuz varmı dıye sorsam:?

Okulu, askerliği ve iş bulma sorunu gibi üç büyük sorunu olan birinden evlilik beklentisi içine girmenizi doğru bulmuyorum. Ne kadar baskı yaparsanız yapın kendinizi yıpratıp üzersiniz. Bunların yanı sıra belli ki ailede de size karşı olumsuz bir tutum var. Bu şekilde evlenmeye çabalamak gurur kırıcı olmayacak mı?

Son düzenleme:
çok gecmıs olsun
cok uzuldum işte keske anneız melek gıbı olmasaydı sızı aman kzıım sen ıyı ol sen alttan al demeseydı ama işte bızı gıttıgın yerde gecım yap dıye yetıstırıyolar
ben aılesınle boıyle sorunlar yasayacagımzıı dusunmuyorum cunku onlardan maddı hıc bır beklentım hıcbır ıstegım yok ya herseyı bız yapıcaz yada olmıycak
ben sanırım duygularımın mantıgımdan agır gelmesınden korkuyorum.umarım mantıgımlada haraket ederım
ve sız umarım cok mutlu olursunuz cocugunuz varmı dıye sorsam:?

umarım hepimiz çok mutlu oluruz çocuğum yok.ve bir gün uzun bir zaman dilimde hayat hikayemi paylaşırım ve inanın oturup ağlarsınız şu anda evlendim zun bir aşka sevdiğim bir insandı evlendiğim kişi eski eşimden önceydi uzun bir süre çıktık askere gitmişti ben onun yokluğuna dayanamayıp işe başladım uzaklaştık ve sebepsiz bir ayrılık bitmişti ilişkimiz ne o beni unutmuştu nede ben onu 6 yıl hiç görüşmedik işte eski eşimle velendim falan yaşananlar derken ayrıldım ve bu benim ayrıldığımı öğrenmiş boşandıktan 3 ay sonra bir baktım bunlar o ve ailesi çiçekler böcekler kapımda şok oldum ve gerçek şu anda okadar mutluyumki okadar iyi bir ailenin içindeyimki anlatamam rabbim ban çıkış yolu gösterdi şükürler olsun ona

sana asla suç bulmadım canım kimse de bulamaz bence.. sen o adamı sevmesen onunla güzel hayaller kurup mutlu bir gelecek düşlemesen zaten uğraşmazdın bile onun için.. çoktaan arkanı dönüp giderdin.. ama belliki bu hayatı onunla geçirmek istiyorsun..
benim fikrim ailesi sana çokta zarar verecek gibi durmuyor.. artık sende bir adım geri dur insanlara çok ilgi alaka gösterince birden böyle kendilerini bişey zannedip hep karşı taraftan bekleyebiliyorlar malesef..
sen bütün iyi niyetinle zaten yaklaşmışsın onlara.. ileride görüşmeyi düşünmüşsün ne güzel ama onlar bunun değerini bilememiş boşver artık onları.. ve onlar uğraşsın bundan sonra seninle iyi olabilmek için..
diğer yandan sevgilin hatalı okul konusunda tek ailenin tek erkek evladı nazlı oluyor malesef genelde.. benim sevgilimde öyle şu ana çok kötü dönemlerden geçiyoruz..
kendisi işsiz ve bi çabasıda yok bu durumda benim nasıl olsa onu bırakmayacağımı biliyor böyle bir konuda ve o yüzden de rahat iş bulmak için paralamıyor kendini -ki yaşıda 27..
erkekleri rahat bırakmamak gerekiyor böyle konularda ben ilk başta senin gibi tatlı dille anlattım olmadı surat astım trip yaptım anlamadı.. şimdi ayrılmayı düşünüyordum ama son bir şans vermek istedm.. 2 senedir birlikteyiz ne de olsa ve bana bu güveni verebilen tek kişi şimdiye kadar..
şimdilerde resti çektim beni istiyorsan çabala artık bende geleceğimi düşünmeliyim senin gibi rahat sorumsuz ne sevgili ne de eş istiyorum dedim.. bakalım sonuçlarını bekliyorum.. sende ona durumun ciddiyetini anlatmalısın.. umarım aşarsınız bu konuları..

senin adına üzüldüm bu kadar güzel şeyler düşündüğün görümce adayın baya bir boş çıkmış. aile olayı çok önemli ağırlığını hissetsinler değer bilsinler. sevgilin de sorumluluk sahibi olmalı artık.kaç sene daha yıpranmadan gider bir ilişki ? bunun garantisi yok. bi zaman sonra beklentilerin değişecek kendi değerini bil.karşına al ciddi ciddi konuş.görümceyi de takma ne kadar değer veriyosa o kadarını göster

Okulu, askerliği ve iş bulma sorunu gibi üç büyük sorunu olan birinden evlilik beklentisi içine girmenizi doğru bulmuyorum. Ne kadar baskı yaparsanız yapın kendinizi yıpratıp üzersiniz. Bunların yanı sıra belli ki ailede de size karşı olumsuz bir tutum var. Bu şekilde evlenmeye çabalamak gurur kırıcı olmayacak mı?

bende sızı altta gorunce heyecanla yorumunuzu beklıyordum sızı topıgınzıden tanıyorum yorumunuz ıcınde tsk ederım fıkırlerınıze onem verıyorum
benım evlılık ıcın bır caba harcama durumum soz konusu degıl benım ısım, akademık bır karıyerım var ıllakı evleneyım diye bir beklentım yok benı al demıyorum ona
sadece duzgunbır adama aşıgım ama kırgınlıgım cok fazla sızlerden fıkır alıyorum bu kırgınlıklar onarılabılecek seylermı dıye?
yoksa canımın yangını gecmezmı dıye
dogru ınsanı bulmak nekadar zor sızde cok ıyı bılırsınız eger dogru ınsan oysa kaybetmek ıstemm yorumunuz ıcın tsk ederım

umarım hepimiz çok mutlu oluruz çocuğum yok.ve bir gün uzun bir zaman dilimde hayat hikayemi paylaşırım ve inanın oturup ağlarsınız şu anda evlendim zun bir aşka sevdiğim bir insandı evlendiğim kişi eski eşimden önceydi uzun bir süre çıktık askere gitmişti ben onun yokluğuna dayanamayıp işe başladım uzaklaştık ve sebepsiz bir ayrılık bitmişti ilişkimiz ne o beni unutmuştu nede ben onu 6 yıl hiç görüşmedik işte eski eşimle velendim falan yaşananlar derken ayrıldım ve bu benim ayrıldığımı öğrenmiş boşandıktan 3 ay sonra bir baktım bunlar o ve ailesi çiçekler böcekler kapımda şok oldum ve gerçek şu anda okadar mutluyumki okadar iyi bir ailenin içindeyimki anlatamam rabbim ban çıkış yolu gösterdi şükürler olsun ona

gercektenmııııı cok sevındımmmmmmmmmmm
neguzellll sız sabrınızın ödulunu almısısnız nekadar sevındım anlatamam esınızle cok mutlu olursunuz umarım kıymetınızı bılır hep
nekadar guzel ya gercek ask yanı 6 yıl aradan sonra sızı buldu mutluluklar

bende sızı altta gorunce heyecanla yorumunuzu beklıyordum sızı topıgınzıden tanıyorum yorumunuz ıcınde tsk ederım fıkırlerınıze onem verıyorum
benım evlılık ıcın bır caba harcama durumum soz konusu degıl benım ısım, akademık bır karıyerım var ıllakı evleneyım diye bir beklentım yok benı al demıyorum ona
sadece duzgunbır adama aşıgım ama kırgınlıgım cok fazla sızlerden fıkır alıyorum bu kırgınlıklar onarılabılecek seylermı dıye?
yoksa canımın yangını gecmezmı dıye
dogru ınsanı bulmak nekadar zor sızde cok ıyı bılırsınız eger dogru ınsan oysa kaybetmek ıstemm yorumunuz ıcın tsk ederım

Teşekkür ederim:)

Doğru erkek olabilmesi için seviyor ay dönümlerinizi kutluyor olması kriter değil. Maddi ve kafa olarak özgür bir adam doğru erkektir. Sizinki bunca yıl verdiğiniz emeğin alışkanlığa dönüşmüş hali olabilir. Beni al diye yalvarmanıza gerek yok, konumunuz onu gösteriyor. Bence kendinizi çekin iyice.

Back
X