Canım yanıyor...

sizin adınıza cok sevındım kayınvalıdenız adına ıse uzuldum en guzel zamnları küs gecırmıs
sızınkadar guclu olabılırmıyım bılmıyorum
hem aılenızle mucadele etmısısnız hem esınzıın aılesıyle
sızı tebrık edıyorum..

bu arada bir şey daha yazacaktım unuttum...
kızkardeşinin nişan olayına takılmışsın da, orda sevgilinin yapabileceği pek bişey yok ki sonuçta kardeşi elbette her anında yanında olacak...
anladığım kadarıyla sen şuna takıldın,
biz 5 senedir bekliyoruz biliyorlar bizim için hiç bir adım atmazken kız kardeşine nişan yapıyorlar
bu konuda haklısın ama bide şöyle bir şey var
kızla erkek bir değil
kız okuyormuş daha bu nişanlanmak için bir engel değil ki nişanlandığı kişinin işi gücü olduktan sonra...
ortada sizin için de ciddi bir adım atılması için sevgilinin de en azından okulu bitirmesi lazım daha askere gidecek iş bulacak
yani onlar da bunu bekliyor olabilirler....

çok tsk ederım kendımı ıfade edebılmeme çok sevındım cunku bu kıskanclık hıssını kendıme hıc yakıstıramıyorum bu yuzdende sızden tepkı alırım dıye korkmustum anlatabılmsıım canımın yangınını ne mutlu bana
evt son damla oldu sanırım destek alıyorum hatta sevgılım beraber gıtmemızıde tavsıye ettı ama henuz onun yanında bunları anlatmaya hazır degılım

aşkımız saglam ben emek cok verdım ama o da benı cok sevdı cok deger verdı suprızlerını gectım hayat yukumu paylastı hep . benım hobılerıme bıle destek verdı ona ne halbukı ama hep yardımcı oldu sankı kendı aılesınden o da memnun degıl
benımle bambaska bır hayat kurmayı planlıyor gıbı.. sadece ıkımız olsak cok mutluyuz huzurluyuz ben onun ılk cıddı ılıskısıyım buyuzdende ne yapacagını bılemedı cogu zman ama hep degısıme acık oldu hep gelsıtırdı kendını

sızın su guzel yorumlarınızla ben yaralarımı cabuk sarıcam sanırım cok tsk ederım aıleme bıle anlatamadım aılesıne karsı tavır alırlar dıye sız bana cok buyuk destek oldunuz cok tsk ederım

ya ben sıze nasıl tsk edeyım keske daha once yazsaymısısm gunlerdır kendımı sorguluyorum nekadar kotu bır kızımkı ben sevgılımı aılesınden uzaklastırıyorum hıcbır arkadasımı evlenırken kıskanmadım bu kızı neden kıskanıyorum dıye sorguluyorum vıcdan azabı cekıyorum
cektıkce hırcınlasıyorum cok tsk ederım

evt haklısınız aılesı benım aılemden cok farklı anlamakta cok gucluk cekıyorum ben buyuk bır aılede sevgı dolu buyudum benım kuzenlerımın sevgılılerı oldugunda bız el ustunde tuttuk buyuk annem derdıkı bız o kızı sevmesekte oglumzuu sevıyoruz ben boyle bır aılede yasayınca onların bu hallerı bana garıp gelıyor
dusunuyorum neyımı begenmıyolar neyımı sevmıyolar dıye kendımı degersız cırkın hıssedıyorum

evt sevgılımle yasıt olmamız gercekten cok etkılı bır sorun su son doneme kadar rahattı sankı su son zamalrda buyudu aılesının yaptıklarından dolayı mahcup oldu
yorgun argın ders calısıyor
ama erkek mantıgı ıste hıssettıklerımı anlamak konsuunda zorlanıyor
senı nasıl mutlu edebılırım dıye sordu gecen gun

bende enson dedım senı cok sevıyorum ama kırgınlıklarım buyuk sımdı senın elınde hersey benı cok ıstedıyosan bır adım atıp okulunu bitirirsin

umarım armut dıbıne bukez düşmez o aılesıne benzemıyodur 5 yıldır bana maskelı davranmıyordur..

heh işte bu mantıklı olan kesınlıkle oyle bana ne ama ıste ben bunu tasıyamadım patladım. sanırım aılesıde boyle dusunuyor . istedıler verdık
ama kendı kızları ıcın gosterıklerı ozenı benım ıcınde gosterselerdı keske bızım ıcınde bır adım atısaydı ya da en azından abı olarak sevgılıme sız 5 senedır beraberdınız ne dusunuyosunuz deselerdi?

rica ederim biraz olsun yardım edebildiysek ne mutlu bize
sana maskeli davrandığını sanmıyorum mesafeli bir aileden sonra seninki gibi sevgi dolu bir aileye girmek onu da mutlu eder ve değiştirir diye düşünüyorum....
sadece evlilik öncesi aşamalarda ailesinin tutumuyla senin aranda kalırsa bir takım sıkıntılar yaşayıp farklı davranabilir....
sen biraz daha sabırlı ol..öyle doktorluk olacak kadar da takılma bazı şeylere sağlığını kaybettikten sonra bunların hiç bir anlamı kalmayacak önce kendi sağlığını düşün.....
önce okulunu bitirsin gidişata bir bak ona göre iyice hem duygularını hem de olan biteni tartarsın ve ona göre bir karar verirsin
her şeyden önce hayırlısı olsun
inşallah güzel şeyler olur

Son düzenleme:

bu son olanlardan sonra onun aılesınden artık pek bır beklentım kalmadı su surecte ıcımdekılerı tutayım onlara yansıtmayım gerısı kolay
evt benım saglıgım ve kafama taktıklarım dolaysııyla muhtemel başarısızlıklarım canımı daha cok yakacak tavsan dağa küsmüş dagın haberı olmamıs hesabı benım kı
gercekten cok tesekkur ederım hersey gonlunuzce olsun..

Okulu, askerliği ve iş bulma sorunu gibi üç büyük sorunu olan birinden evlilik beklentisi içine girmenizi doğru bulmuyorum. Ne kadar baskı yaparsanız yapın kendinizi yıpratıp üzersiniz. Bunların yanı sıra belli ki ailede de size karşı olumsuz bir tutum var. Bu şekilde evlenmeye çabalamak gurur kırıcı olmayacak mı?

Son düzenleme:

sana asla suç bulmadım canım kimse de bulamaz bence.. sen o adamı sevmesen onunla güzel hayaller kurup mutlu bir gelecek düşlemesen zaten uğraşmazdın bile onun için.. çoktaan arkanı dönüp giderdin.. ama belliki bu hayatı onunla geçirmek istiyorsun..
benim fikrim ailesi sana çokta zarar verecek gibi durmuyor.. artık sende bir adım geri dur insanlara çok ilgi alaka gösterince birden böyle kendilerini bişey zannedip hep karşı taraftan bekleyebiliyorlar malesef..
sen bütün iyi niyetinle zaten yaklaşmışsın onlara.. ileride görüşmeyi düşünmüşsün ne güzel ama onlar bunun değerini bilememiş boşver artık onları.. ve onlar uğraşsın bundan sonra seninle iyi olabilmek için..
diğer yandan sevgilin hatalı okul konusunda tek ailenin tek erkek evladı nazlı oluyor malesef genelde.. benim sevgilimde öyle şu ana çok kötü dönemlerden geçiyoruz..
kendisi işsiz ve bi çabasıda yok bu durumda benim nasıl olsa onu bırakmayacağımı biliyor böyle bir konuda ve o yüzden de rahat iş bulmak için paralamıyor kendini -ki yaşıda 27..
erkekleri rahat bırakmamak gerekiyor böyle konularda ben ilk başta senin gibi tatlı dille anlattım olmadı surat astım trip yaptım anlamadı.. şimdi ayrılmayı düşünüyordum ama son bir şans vermek istedm.. 2 senedir birlikteyiz ne de olsa ve bana bu güveni verebilen tek kişi şimdiye kadar..
şimdilerde resti çektim beni istiyorsan çabala artık bende geleceğimi düşünmeliyim senin gibi rahat sorumsuz ne sevgili ne de eş istiyorum dedim.. bakalım sonuçlarını bekliyorum.. sende ona durumun ciddiyetini anlatmalısın.. umarım aşarsınız bu konuları..

senin adına üzüldüm bu kadar güzel şeyler düşündüğün görümce adayın baya bir boş çıkmış. aile olayı çok önemli ağırlığını hissetsinler değer bilsinler. sevgilin de sorumluluk sahibi olmalı artık.kaç sene daha yıpranmadan gider bir ilişki ? bunun garantisi yok. bi zaman sonra beklentilerin değişecek kendi değerini bil.karşına al ciddi ciddi konuş.görümceyi de takma ne kadar değer veriyosa o kadarını göster

bende sızı altta gorunce heyecanla yorumunuzu beklıyordum sızı topıgınzıden tanıyorum yorumunuz ıcınde tsk ederım fıkırlerınıze onem verıyorum
benım evlılık ıcın bır caba harcama durumum soz konusu degıl benım ısım, akademık bır karıyerım var ıllakı evleneyım diye bir beklentım yok benı al demıyorum ona
sadece duzgunbır adama aşıgım ama kırgınlıgım cok fazla sızlerden fıkır alıyorum bu kırgınlıklar onarılabılecek seylermı dıye?
yoksa canımın yangını gecmezmı dıye
dogru ınsanı bulmak nekadar zor sızde cok ıyı bılırsınız eger dogru ınsan oysa kaybetmek ıstemm yorumunuz ıcın tsk ederım

Teşekkür ederim:)

Doğru erkek olabilmesi için seviyor ay dönümlerinizi kutluyor olması kriter değil. Maddi ve kafa olarak özgür bir adam doğru erkektir. Sizinki bunca yıl verdiğiniz emeğin alışkanlığa dönüşmüş hali olabilir. Beni al diye yalvarmanıza gerek yok, konumunuz onu gösteriyor. Bence kendinizi çekin iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…