Canım yanıyor...

hayatseninleguzel

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
44
0
296
Bursa
Kafam karman çorman uzun uzun yazacagım umarım sıkılmadan okursunuz.
ben ılk defa burda bukadar net yazıcam neolur yorumlarınızı mantık ve kalp süzgeclerınızden gecırıp yazın.fıkırlerınıze cok ıhtıyacım var.

bız sevgılımle neredeyse 5 yıldır beraberız.ıkımızde 25 yasındayız.bu sure zarfında tek sorunumuz onun bana verdıgı sozlerı tutmaması
bu sozler okulunu bıtırıp askerlerlıgını yapıp ıse gırmesıydı ben onu 5 yıldır beklıyorum ama ne okul bıttı ne dıgerlerı oldu
ben bu sure zarfında 2 ünv. bitirdim masterin son donemındeyım çalsııyorum. maddı olarak bır sıkıntım hıc yok.

onunla ınanc hayata bakıs tarzı olarak hıc bır sorun yok.sonsuz bır guven duyuyorum ona karsı o da bana.zevkler
ımız ortak beraber vakıt gecırmekten hoslanıyoruz
komplekslerı yok benı okul iş her konuda destekliyor
ama benım uzuntum bu eksıklerı tamamlamamsıydı. sadece oydu ama sımdı oyle degıl...

bız aıleler olarak cok farklıyız bızım aılemızde nekadar paylasım varsa onun aılesınde okadar susukunluk
bzıım evde ses yukselmezken orda kavga gurultu
benım aılem hayata 4 elle sarılmıs işinde gucunde ınsanlar onlarsa emeklı olduk bukadarı bıze yeter dıyen ınsanlar
bızım aılmızde hersey konsuulur onlardaysa herkes kendı odasında
bunları sorun etmedımbugune kadar
tamm hayalımde kayınvalıdemle görumcemle çok ıyı gecınmek vardı elımden gelenıde yaptım ama bukadar sure zarfında benımn attıgım adımlar dısında donus asla olmadı
sevdıgım adam okadar duzgun okadar durst kı dedım olsun bız aıle olucaz.sevgılımde sankı bızım evın cocugu okadar benzıyorkı babama bu durumda guven verdı bana
benım annem kardeslerım onayladı babamsa henuz okulu bıtırmedıgı ıcın zamana bıraktı..

ama yaklasık 1 ay once hayatım cehenneme dondu
sevgılımın kız kardesı anı bır kararla "görücü usulü" nışanlanmaya karar verdı ve 3 gun ıcınde nısan oldu
bu durum benı yıktı gectı
utanıyorm bunu soylemeye ama ben cok kıskandım sanırım
kendımı hıce sayılmıs hıssedıyorum 5 senedır bana bır adım atmayı gectım ogulları ıcın bısey yapmayan aıle bızı hıce saydı sankı
kız kardesıyle gorusuyorudum samımı oldugumzuu dusunuyordum ama bana hıc soylemedı nısan ıcınde hıc aramadı
bu aıle ılk ıstemeye geldıgınde kız kardesı en yakın arkadası olan abısının yanı sevgilimin eskı sevgılsıınıde cagırmıstı ozamn dedımkı yakın arkadası gormek ıstemıs cagırmıs
ama nısan ıcın benı nıye cagırmadı neden aramadılar bıle???

yarın nısanlısı gelecekmıs erkek arkadasım bulunmak bıle ıstemedıgınden planlar yapıyor dusunuyorum ben eskıden hayal ederdım gorumcem nısanlanacak bız 2 cıft yemege gıdıcez dıye ama suan ben zıvanadan cıktım 10 gun once psikiyatriste gittim pzt yıne gıdıcem sevgılım uzuluyor benle konusamadıgını orda konsuuyosun dıyo evt onla konusamıyorum cunku agzımdan cıkanlara engel olamamktan aılesı hakkında agır konusmaktan korkuyorum

yanlıs anlamayın neolur ama benı ogullarına yakıstıran ısteyen anneler benı arayıp sorarken yada benı ıkna etmek ıcın elınden gelenı yaparken sevdıgım adamın aılesının boyle davranmasına dayanamıyorum.utanıyorum ama bısey daha var ben nezamn aılesınle ıletısıme gecsem para konsunda bıseyelr ısıttım.benım babamın durumu ıyı kendı ıs yerım mesela erkek arkadasım ıs ararken yanınızda calsısın dedı kardesı yada annesı ev konsu acılmıs bırkez sevgılım bı ev almak ıstıyor babasınında destegıyle yıllardır bır evın bır oglu sonucta onlarda ıstıyorlardır annesı benım babam için nasılsa babası alır demıs. bunalrı sevgılıme bıle soylemedım ama benı bu dusunceler korkuttu benı gozlerınde cok yuksek bır yerde goruyorlar

şimdi benım zıhnım 2 ye bölundu neolur yanlıs anlamayın benı sevsen cekersın falan demeyın sevıyorumkı cektım ama ben sevdıgım adamı ömür boyu sevemek istiyorum evlenıp ondan nefret etmek degıl
bır yanım bosver onları sen sevgılıne bak dıyor
bır yanımda bu olanları aılene nasıl acıklayacaksın dıyor.benım mucadele edecek gucum kalamdı artık yoruldum

okulum son donem gırecegım cok onemlı bır sınav var işlerim cok yogun ama ben kafmı hıc bır seye veremıyorum doktorada buyuzden gıttım toparlanayım dıye ama ben karar almadıkca toparlanamıycam

işin kötü yanı sevgılımı etkılıyorum bu canımı yakıyor onunda son donemı okul bıterse hersey yoluna gırecek ama ben oyle yorgunumkı oyle mutsuzumkı benım bu halımden o da auılesıne tavır alıyor ben sankı onu yonlendırıyor gıbı oluyorum canım yanıyor ne yapmalıyım ne olur bısey dıyın Allah rızası ıcın
elınızı vıcdanınıza koyun soyleyın bunları bukadsar net ılk defa burda anlattım ne olur yardım edın...

bütün dünyayı kapının dışında bıraktığında öyle mutlu yaşanıyor ki gerçek aşk....Sonra binlerce kez şükrediyosun katlandığına sabrettiğine...Anladığım kadarıyla çok mutlu olabileceğin bi aşkın var, gerisini salla gitsin...geç olsun ailesi istemesin herkes karşı olsun ama siz hep sarılın ve bütün bunları kendinizden uzak tutun..herşey çok güzel olacak o zaman göreceksin...Tecrübeyle sabittir;)

canım okudum iyice sevgilinin verdiği sözleri tutmadığını söylemşsin neden tutmadı yani bu konu açıldımı hem okulu biticek demişsin biraz sabret ailen ne düşnüyo bu konuda?

bütün dünyayı kapının dışında bıraktığında öyle mutlu yaşanıyor ki gerçek aşk....Sonra binlerce kez şükrediyosun katlandığına sabrettiğine...Anladığım kadarıyla çok mutlu olabileceğin bi aşkın var, gerisini salla gitsin...geç olsun ailesi istemesin herkes karşı olsun ama siz hep sarılın ve bütün bunları kendinizden uzak tutun..herşey çok güzel olacak o zaman göreceksin...Tecrübeyle sabittir;)

sadece aşk bızı ayakta tutmaya yetecekmı okadar buyuk yaralar aldımkı yıllarca kocaman yuklere banamısın demedım geldım sımdı tokezledım...
bu gucsuzluk benı mahvedıyor..
bukadar ısı yuruturken bır ılıskıyı yurutememek yıkıyor benı..

bır yanım bırdaha boylesını bulamazsın sık dısını dıyor bır yanımsa bukadar sayılmadıgın bır aılenın soyadıya yasamak yormayacakmı?
cvp ıcın cok tsk ederım mutluluklar..

aile, görümce, meslek bunlar çoook önemli şeyler

ama
5 yılllık aşk ve hala onu seviyor olmak da çok önemli.. bir kadın 5 yıl birini sevmiş, bir çok şeyi onunla yaşamış, hayallerini hep onun üzerine kurmuş ve ayrılmışsa başkasını sevemiyor eskiyi unutamıyor

sizi çok yaralamıyor, mantığınız ve aşkınız diğer şeylerden ağır basıyorsa devam etmenizi tavsiye ederim.

Canım maalesef evlenirken sadece onunla değil bi nebze de olsa aileyle evleniyorsun.:26:

Balık baştan kokar.:34:Anladın sen.:40:

işte ailesiylede evlenıcem dusuncesı benı dusunduruyor daha sımdden bukadar sayılmadıgım kendımı sevdıgımı uzdugum bır aıleyle ne yapabılırım kı??

ama birdaha bukadar dogru ınsanı bulabılırmıyım karsıma cıkarmı??
cvp ıcın tskler

canım okudum iyice sevgilinin verdiği sözleri tutmadığını söylemşsin neden tutmadı yani bu konu açıldımı hem okulu biticek demişsin biraz sabret ailen ne düşnüyo bu konuda?

neden tutmadı?
bır evın bır oglu hayatı pek cıddıye almıyordu tansıtıgımızda
sandıkı calısmadanda o okul bıter ama emeksız yemek olmuyor ıste hem okul hem iş hayatı yurutmek zor sımdı son donemı ıns bıtıcek hazıranda ama okadar kırgınımkı bıtsede evlenmek ıcın bu yurek kırıklıgından istek kalmadı

ailem ne dsunuyor kardeslerım ve annem tanıdıkları ıcın cok sevıyorlar babam bırebır tanısmadı ama bılıyor okulunu bıtırmedıgı ıcın zamana bıraktı olumsuz degıl yanı..
genıs aıleme gelınce halamlar dayımlar amcamlar onlar dıger talıplerımden dolayı daha ıı bırınle evlenmemeın dogru olacagını dusunuyor.
cvp ıcınde cok tsk ederım

neden tutmadı?
bır evın bır oglu hayatı pek cıddıye almıyordu tansıtıgımızda
sandıkı calısmadanda o okul bıter ama emeksız yemek olmuyor ıste hem okul hem iş hayatı yurutmek zor sımdı son donemı ıns bıtıcek hazıranda ama okadar kırgınımkı bıtsede evlenmek ıcın bu yurek kırıklıgından istek kalmadı

ailem ne dsunuyor kardeslerım ve annem tanıdıkları ıcın cok sevıyorlar babam bırebır tanısmadı ama bılıyor okulunu bıtırmedıgı ıcın zamana bıraktı olumsuz degıl yanı..
genıs aıleme gelınce halamlar dayımlar amcamlar onlar dıger talıplerımden dolayı daha ıı bırınle evlenmemeın dogru olacagını dusunuyor.
cvp ıcınde cok tsk ederım

O zaman şöyle sadece zamana bırak ama bu sürede kendini ve sevgilinide yıpratma canım benim, bakalım neler olucak kendin diyosun tek oğlan diye ondandır hepsi gerçi kızlarını bile vermeleri daha kolay olmş ama neyse.. Okulu bi bitsin bakalım neler yapıcak senin kırgınlığınıda sen yüzüne söylemesen bile hssediyodur umarm bişylr yapar..

aile, görümce, meslek bunlar çoook önemli şeyler

ama
5 yılllık aşk ve hala onu seviyor olmak da çok önemli.. bir kadın 5 yıl birini sevmiş, bir çok şeyi onunla yaşamış, hayallerini hep onun üzerine kurmuş ve ayrılmışsa başkasını sevemiyor eskiyi unutamıyor

sizi çok yaralamıyor, mantığınız ve aşkınız diğer şeylerden ağır basıyorsa devam etmenizi tavsiye ederim.

evt çok sevıyorum onu o da benı ılk gunkı gıbı degıl cok daha fazla
o oyloe dusuncelı kı benı mutlu etmek ıcın ellerınle tost yapıp sabahın korunde iş yerıne getıren ödevlerımı uykusuzca yapan ertesı gun ışe uykusuz gıden
ay donumumuzu unutmayan hala bana şiirler yazacak kadar aşık
o benı benden cok dusunen bırı bana zarar vermez
burda okuyorum yok sevgılım benı kullandı yok aldattı
ben şukredıyorum o hep derkı senı nefsımle sevmedım kalbımle sevdım
bukadsr durust olan saf temız olan bırını kaybetmek ıstemıyorum
ama canımda cok yanıyor
gucsuz bırı degılımkı ben bu nışanı kaldıramayıp doktara gıdecek kadar gücüm tükendi bu tukenmek benı daha da tüketıyor...

evt çok sevıyorum onu o da benı ılk gunkı gıbı degıl cok daha fazla
o oyloe dusuncelı kı benı mutlu etmek ıcın ellerınle tost yapıp sabahın korunde iş yerıne getıren ödevlerımı uykusuzca yapan ertesı gun ışe uykusuz gıden
ay donumumuzu unutmayan hala bana şiirler yazacak kadar aşık
o benı benden cok dusunen bırı bana zarar vermez
burda okuyorum yok sevgılım benı kullandı yok aldattı
ben şukredıyorum o hep derkı senı nefsımle sevmedım kalbımle sevdım
bukadsr durust olan saf temız olan bırını kaybetmek ıstemıyorum
ama canımda cok yanıyor
gucsuz bırı degılımkı ben bu nışanı kaldıramayıp doktara gıdecek kadar gücüm tükendi bu tukenmek benı daha da tüketıyor...

5 yıl olmuş bir erkek hala bu kadar romantikse ömür boyu sürer, görümcen neden öyle yaptı acaba. daha az kızmaya sevgi duymaya çalış belki senin iyiliğin karşısında utanır sana karşı iyi olur

O zaman şöyle sadece zamana bırak ama bu sürede kendini ve sevgilinide yıpratma canım benim, bakalım neler olucak kendin diyosun tek oğlan diye ondandır hepsi gerçi kızlarını bile vermeleri daha kolay olmş ama neyse.. Okulu bi bitsin bakalım neler yapıcak senin kırgınlığınıda sen yüzüne söylemesen bile hssediyodur umarm bişylr yapar..

keşke ogulları kıymetli oldugu ıcın bana boyle davransalar derımkı erkek annesı olacak ama oyle degıl ıste benden emınler nasılsa bu kız bekler nasılsa guclu calsıır yapar
kendı kayınvalıdesıyle gorusmuyor kzıını uzaga evlendırıyor bıratanecık gelının olcak neolur bırazcık kıyemt bılsen anlamıyorumkı..

zaman.. 5yıldır zamn dıyorum ama nereye kadar???
kızlarını kolay verdiler evt gorumcemın sevgılısı olsa bısey demem derımkı kavussunlar
ama daha bu kız okuyo
yaşı buyuk olsa aman evlensın anne olcak derım ama daha kucuk hemde uzaga verdıler yanı anlayamıyorum..

şimdi bir kere daha iyisini bulamam sözünü doğru bulmadım herkes için daha iyisi de vardır daha kötüsü de...

bana göre ikiniz de daha gençsiniz geç olsun ama güç olmasın demişler sevgilinin okulu bitirmesini askerliği falan bekleyebilirsiniz yaşınız 30 olsa ne olur birbirinizi sevdikten ve istedikten sonra...

amaaa gel gelelim aile olayı biraz durumu bozuyor ben evlendikten sonra ailelerin tamamen dışında bir hayat kurulacağına inanmıyorum
sonuçta onlarla olan bağlar ömür boyu süreceğine göre bu ömür boyu ilişkilerin devam etmesi demektir
sevgilinin ailesi belli ki senin aileni zengin gördükleri için biraz ağır davranıyor yani nasılsa kızın ailesi alır yapar diye düşünüyorlar ayrıca anlattıklarından seni henüz pek benimsememişler gibi de geldi bana....

burda sevgilinin tutumu önemli bence, çok iyidir anlayışlıdır sözüm yok ama bir erkeğin sorumluluk alabilmesi çok önemli
o bu konuda ailesi gibi rahat mı yoksa senin gibi özverili mi? bunu gözlemlemen lazım...

biraz daha bekleyip olayları kafanda iyice tartabilirsin acele karar verme fakat burda herzaman da söylüyorum bir evliliği yada ilişkiyi yürütmekte sevgi asla tek başına yeterli olmuyor

5 yıl olmuş bir erkek hala bu kadar romantikse ömür boyu sürer, görümcen neden öyle yaptı acaba. daha az kızmaya sevgi duymaya çalış belki senin iyiliğin karşısında utanır sana karşı iyi olur

eger bır karar alır yola devam edeceksem bunalrın hepsını sılerım zaten bırtanecık kızkardesı var
ben kırgın olursam eşım nasıl kardesınle iyi olur
ben o evın tek gelını olucam elden ayaktan dusunce anne babsına bakıcam bu kırgınlık öfkeyle mumkun degıl zaten
ya olanları unutup saglam durucam
yada bunları gun gelıp kusmamak aşkımıza yazık etemmek ıcın sımdı ayrılıp yoluma bakıcam..

görumcem neden yaptı gercekten anlamıyorum
ıyıydık bız arardım konsuurduk paylasımımız var sanıyordum ben ona kız kardesım gıbı davrandım cogu ozelımı anlattım şimdi cok pısmanım
çok samımı olammak lazımmıs

ne kadar benzer konularla yaşıyoruz kendimi bu konuda yanlızım sanıyordum.olaylar farklı belki ama sorunlar aynı bend ekendi rızası ile enlenen bir bayandım herşey rüya gibi başlar önce yoo aslında rüya gibide başlamadı benimkisi her anı stres dolu tam 5 yıl bir evlilik geçirdim eşimden yana şikeyetim yoktu ailesi çok baskıcı idi oda ailsenin sözünden çokmayan birisi çok toydum herşeyi kabullendim sanki 5 yıl boyunca yuvamı ayakta tutmaya çalıştım kendim için eşim için ailem için tek kız olmanın verdiği ağırlııkla daha çok sahip çıkmaya başladım annem herşeyi bende görecek bende yaşayacaktı ama ben onu boşanarak hayal kırıklığına uğrattım sağolsun canım ailem ban elleriden gelen herşeyi sağladı bu durumu atlamada çok yardımcu oldular.yani söylemek istediğim eşimin ailesi yüzüne 5 yıllık yuvam yıkıldı ve ben onları asla affetmeyeceğim beni 26 yaşında hayata küstürdüler ve allahtan diliyorum ki kaynanamın 2 kızı daha ver ve umarım bana yaşattıklarını kendi kızlarında bulur kızlarıda bana yaşattıklarının aynılarını kendileride yaşar

şimdi bir kere daha iyisini bulamam sözünü doğru bulmadım herkes için daha iyisi de vardır daha kötüsü de...

bana göre ikiniz de daha gençsiniz geç olsun ama güç olmasın demişler sevgilinin okulu bitirmesini askerliği falan bekleyebilirsiniz yaşınız 30 olsa ne olur birbirinizi sevdikten ve istedikten sonra...

amaaa gel gelelim aile olayı biraz durumu bozuyor ben evlendikten sonra ailelerin tamamen dışında bir hayat kurulacağına inanmıyorum
sonuçta onlarla olan bağlar ömür boyu süreceğine göre bu ömür boyu ilişkilerin devam etmesi demektir
sevgilinin ailesi belli ki senin aileni zengin gördükleri için biraz ağır davranıyor yani nasılsa kızın ailesi alır yapar diye düşünüyorlar ayrıca anlattıklarından seni henüz pek benimsememişler gibi de geldi bana....

burda sevgilinin tutumu önemli bence, çok iyidir anlayışlıdır sözüm yok ama bir erkeğin sorumluluk alabilmesi çok önemli
o bu konuda ailesi gibi rahat mı yoksa senin gibi özverili mi? bunu gözlemlemen lazım...

biraz daha bekleyip olayları kafanda iyice tartabilirsin acele karar verme fakat burda herzaman da söylüyorum bir evliliği yada ilişkiyi yürütmekte sevgi asla tek başına yeterli olmuyor

Allah razı olsunnn benı anlamaya çalısmıssınız cok tsk ederım
sevgılım cok zekı cok ıradelı çok çalıskan bırı ancak bır konuda haklısınız benı aılesı benımsememsınde sevgılımın cok buyuk rolu var cunku konusulan bır aıle degıl hıc anlatamadı ondaki yerımi bıraz konusmaya kalksalar bagrısmaya baslıyorlar sevgılımde susup odasına gecıyor.
bunu soylemekten utanıyorum neolur benı bencıl olarak gormeyın ama kırgnlıgımı ancak boyle anlatabılrıım
gorumcemın nısanlısının aılesı baska bır ıldeler nısan aksamı burda kaldılar sevgılım nısanda bulundu tabıykı kızkardesı ancak ertesı gun karsı tarafı sehır turu yaptırdılar sevgılımın orda bulunması benı cok yaraladı yanı benı karsı tarafa attı kendısı nısanı onaylayan taraf oldu sankı oysa net olsaydı aılesıde hee bu cocuk ıcın bu kız onemlı demekkı der gıbı geldı soyledım ona kırıldıgımı benım aılenm bundan anlamazdı emın ol dedı
aılesının gozunde kızkardesının evlenmesıne karsı cıkan abı oysa ben ısterdımkı bızım hıce saylmamıza kırılmıs oldugunu hıssettırsın..
kafam ruhum çok karısık. umarım pişman olacagım bır karar vermen tsk ederım

beni kayınvalidem 6 yıl boyunca olmaz da olmaz diye istemedi,bekledim...istemeye bile gelmediler,eşim geldi ailemle savaştım evlendim...evlendikten sonra 2 yıl "evime adım atmasın" dedi atmadım umrum duymadı gezdim eglendim eşimle ..ailenin lafı bile geçmedi...arada eşim gidip ziyaret etti,hiç surat falan yapmadım ki o da benim aile meselelrini uzak tutmaya çalıştığımı cok iyi gördü...2 seneden sonra kayınvalidem yumuşadı görüşelim dedi, eskileri hiç açmazsak görüşelim dedim bi kere görüştük...bi kere de o geldi bize,işte sonrası arada bayramda seyranda ziyaret nasılsın falan filan....sınırı koymak senin elinde,dur dediğin yerde herkes durur ama sen de onlara asla karışmıyosun yorum bile yapmıyosun böylece o da senin mesafeni koruyor...yılda bir iki kere göreceğin insanlar için aşkını harcama,ben çok mutluyum eşimle hiç de öyle aileyle falan evlenilmiyor sen istemediğin sürece...klasik aile yapısı için geçerli o kurallar..

ne kadar benzer konularla yaşıyoruz kendimi bu konuda yanlızım sanıyordum.olaylar farklı belki ama sorunlar aynı bend ekendi rızası ile enlenen bir bayandım herşey rüya gibi başlar önce yoo aslında rüya gibide başlamadı benimkisi her anı stres dolu tam 5 yıl bir evlilik geçirdim eşimden yana şikeyetim yoktu ailesi çok baskıcı idi oda ailsenin sözünden çokmayan birisi çok toydum herşeyi kabullendim sanki 5 yıl boyunca yuvamı ayakta tutmaya çalıştım kendim için eşim için ailem için tek kız olmanın verdiği ağırlııkla daha çok sahip çıkmaya başladım annem herşeyi bende görecek bende yaşayacaktı ama ben onu boşanarak hayal kırıklığına uğrattım sağolsun canım ailem ban elleriden gelen herşeyi sağladı bu durumu atlamada çok yardımcu oldular.yani söylemek istediğim eşimin ailesi yüzüne 5 yıllık yuvam yıkıldı ve ben onları asla affetmeyeceğim beni 26 yaşında hayata küstürdüler ve allahtan diliyorum ki kaynanamın 2 kızı daha ver ve umarım bana yaşattıklarını kendi kızlarında bulur kızlarıda bana yaşattıklarının aynılarını kendileride yaşar

çok üzüldüm çok gecmıs olsun işte bukadar sevdıkten sonra yıkılmaya dayanamamaktan korkuyorum
sımdı ıcımde cok guzel bıryerde temız bır ask ayrılırsam bu halınle kalıcak
ama ben bu ofkeyı kusarsam cırkınlsıcem kalp kırıcam ya da kırılıcam boyle olsun ıstemıyorum ıste bu yuzden bukadar dusunuyorum
yasadıklarımı uzun uzun yazdım yerımde tecrubenızle bulunuyor olsaydınız arkanıza bakanmdan kacarmıydınız???

canım okadar içten yazmışsın ki okuduktan sonra 2.kez tekrar okudum kaçırdığım bir detay var mı diye..

seni çoookk iyi anlıyorum inan, öncelikle şunu söylemek istiyorum lütfen kendini zayıf görme veya suçluluk hissetme, bence çok normal zaman zaman çok küçük şeyler bardağı taşıran son damla olur..

üstteki yorumlardan şunu farkettimki aşkınız sağlam.. ve sana çok kıymet veriyor yani küçük jestlere ben çok önem veririm çünkü uzun ilişkilerde o küçük şeyler ilişkiyi ayakta tutup mutluluk verir diye düşünüyorum. o da sana böyle jestlerle sevgisini sürekli beslediğini gösteriyor, ne güzel:)

haklısın bir yandan da ailesine kırılmakta ama yinede sanırım sevgilin seni destekliyor gibi geldi bana..

zor bir durum ama bunca sene birlikte mutlu olup bitirmek de kolay değil tabiki sonradan pişman olmak daha kötü ama acaba enazından bu dönemi bir beklesen, okulu bitse sevgilinin gidişata bir baksan?

bence şuan mutsuz ve kırgın olduğun için ayrılık ihtimalini düşündün, bence şimdi o ihtimali düşünmek yerine bu görümce olayını unutmayı dene,sevgilinle iletişimini gözlemle geleceği detaylı konuşun falan, kendini iyileştirmeye mutlu olmaya bak, ondan sonra bakarsın devam edelim mi etmeyelim mi diye=)

keşke daha fazla yardım edebilsem ama bilemedim ne yazacağımı..

evet katılıyorum bence de çok içten yazmışsın....
seni asla bencil olarak görmüyorum okuyan kimse de görmez bence
şimdi diğer taraftan bakarsak aslında sevgilinin de bi suçu yok biliyomusun çünkü bazı ailelerde ortak paylaşım yoktur
birbirlerinin hayatında neler olduğuyla ilgilenmezler böyle olunca da seni benimsememiş olmaları gayet olağan çünkü sevgilin sana olan hislerini yada senin ondaki değerini hiç bir zaman ailesine anlatamayacaktır....
muhtemelen onlar kendi çocuklarına karşı da çok sıcak değiller ki sana karşı olsunlar

sen sevgilinin ailesi gibi olmadığına inanıyorsan belli ki onu seviyorsun o da sana karşı çok iyi
ozaman ondan biraz daha özverili olmasını istemelisin
bak ben 2 üniversite bitirdim çalışıyorum bizim için uğraşıyorum artık sen de biraz harekete geç de...
demişsindir belki ama şansını sonuna kadar zorla
dediğim gibi daha gençsiniz
birde aynı yaştaymışsınız oyüzden sen ileriye yönelik daha olgun düşünüyorsundur o biraz daha geriden geliyordur
o yaşta bir erkeğin sorumluluktan biraz uzak olması da normal karşılanabilir.......

Back
X