Canım Sıkkın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baban gelmek isterse gelir, arayıp sana emreder gibi konuşamaz bi kere, onu hiç ilgilendirmez.
Gerginlik çıkmaması ve babanın iyice üzülmemesi adına mahkeme salonuna sadece ikiniz girin derim, baban bahçede çevrede bi yerde beklese daha iyi, çıkınca gidersin yanına.

Öyle veya böyle..herşey bir kenara
Babanı düşünüyorsan şahit etme mahkeme duvarına..
Babalar için dünya bir yere kizi bir yerdedir.
Baban manen yanındaysa zaten hep yanında bil

Baban neden gelmiyormus ona ne ayrıca istersen tüm sülaleni topla git . Ayrılmak için gidiyosunuz oraya karışmaya hakkı yok, sizin de ona aynı şekilde
Adam hala sana dediğini yaptırmaya çalışıyor resmen
Ona deli oldum zaten.Bunu dedi sonra birkaç gündür kafam rahat kavga etmeyelim yaptı.

Babam adını duyunca sinirlendi.Yalniz bırakmak istemez zaten adliye büyük bir yer ama babama beyefendi seni istemiyor diyemem tabiki.

Öyle veya böyle..herşey bir kenara
Babanı düşünüyorsan şahit etme mahkeme duvarına..
Babalar için dünya bir yere kizi bir yerdedir.
Baban manen yanındaysa zaten hep yanında bil
Hala annesinin yaptıklarını bile bile babam ayrılmamiza sebep olmuş gibi davranıyorlar.Ben hiç anlaşmalı falan boşanmak istemiyorum dilekçeye istediğimi yazmak için sırf bu yüzden.

İkilemdeyim bir yanım seviniyor.Bir yanım üzülüyor.

Neden bilmiyorum ama hep koz tarafı ailesi suçlu bulunuyor hatta iyi bir şey yapsalar da sorun oluyor

Ah kenin barbiesi su ken yuzunden kendini rezil etmene sinir oluyorum. Bu adam sana ayrilalim demedi mi? Gidip acacaktin davayi kapak yapacaktin su adama. Sen hala telefonlarina cevap veriyorsun. Acmayacaktin telefonunu. Sen hala bir umut barisiriz diye bekliyorsun ama kendini neden bu hallere dusuruyorsun? Cocuk gibi her konuyu gidip babana soyluyorsun. Sen akillanmazsin. O adam kim ki bu kadar yuz verdin sana her turlu gideri yapip yuzune telefonu kapatiyor. Bunlar sen izin verdigin icin oluyor. Bosanma davasinda babanin isi ne git bosan. Kendimi kotu hissederim dersen de yanina guvendigin bir arkadasini al yine akraba toplayip kendini milletin agzina dusurme. Sen sinir oldun cunku konusuruz diye hayaller kuruyordun. Artik bir silkelen kendine gel.

Ya babama su tarihte gelecekmiş dedim.Seni istemiyor demedim.Adini duyunca bile deli oldu zaten.

Protokolü karşılıklı olarak imzaladıysanız biriniz davayı açabilirsiniz, ilk duruşmada iki taraf da anlaşamıyoruz derse direkt boşanırsınız. Duruşmaya her iki yanın da katılması gerek. Anladığım kadarıyla avukatınız yok,bu nedenle uyarıyorum, gerekçeli karar yazıldıktan sonra tebliğe çıkartılmasını kalemden istemeyi unutmayın aksi durumda boşanmanız kesinleşmez

Ekimde sene dolacak iste.

Mahkemede boşanma durumu açıklanmıyor mu

Ekimde sene dolacak iste.
İlk seneniz olduğunu bilmiyordum. Dolunca açın. Açınca direkt kaleme gidin anlaşmalı boşanma olduğunu belirtin tensibi beklemek durumunda kalmadan gün alırsınız. Mahkemede konuları anmanıza gerek yok. Size verilen tarih ve saatte müstakbel eski eşiniz ile birlikte gidip “aylardır ayrı yaşıyoruz, barışmamız mümkün değil, karşılıklı saygımızı kaybettik, anlaşma ihtimalimiz yok” diyin, her iki tarafa da hakim soruyor düzelme ihtimali olup olmadığını, sesi titreyen ağlayan vs olmazsa kararı yazıyor. Dilerseniz tanık bildirebilirsiniz “o da kavgalarına şahit oldum düzelme ihtimali yok” diyebilir, ama buna çok gerek de yok kendi kendinize halledersiniz

Sesi titreyen ağlayan olursa boşanma olmuyor mu ? ben ya güçlü olamazsam mahkemede

Sesi titreyip ağlayan mı böyle olunca boşamıyor mu?Bizim mahkeme çekişmeli olmuştu hakim avukatlara sormuştu bana verecek güzel haberleriniz var mı diye.ortamda derin bir sessizlik oldu sonra duruşma başlamıştı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…