• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım Sıkkın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kesinlikle tek destekcisi babasi B Boniva
O yuzden o tek destekci tek dayanagi da detaylarla doldurmamak gerek diye dusunuyorum.
Karsi taraf cok densiz, yasli insanlarin bu evrede iyice sisirilmemesinden yanayim bilemiyorum tabi kendisi ne kadar paylasmak istiyosa o kadar paylassin. Cunku yarini obur gunu var bu isin, kiz daha gecen evde duramaz hale gelmisti, surekli ottan pusurden laf yiyecek duruma da getirmesin kendisini. Babasi evet dayanak olmus ama dili kilic firlatiyor.

Evlenipte başkasının kızının başını yakmasın zaten
Benden önce 5 senelik ilişkisi olmuş.Kizin ailesi düğünü biz yapalım demiş.İste kv öyle bir anlatıyor ki.Benim oğlumla aramı açtılar.Kizimla beni kiskandilar.Ee niye erkek kardeşi kiskanmiyorlar da .Kız kardeşi kiskaniyorlar.
Ben o zaman bunu anlamadim.Kizin yaşı kucuk biraz heralde ondan dedim.Ex kotulemedi kızın ailesini.Hatta annemle anlasamadilar dedi.Falan.
Kv ile benim aram iyiydi.Sonra nisan zamanı dedim tatlı gerginlik.Nikahtan sonra baskı yapmaya başladı.

Evet kesinlikle tek destekcisi babasi B Boniva
O yuzden o tek destekci tek dayanagi da detaylarla doldurmamak gerek diye dusunuyorum.
Karsi taraf cok densiz, yasli insanlarin bu evrede iyice sisirilmemesinden yanayim bilemiyorum tabi kendisi ne kadar paylasmak istiyosa o kadar paylassin. Cunku yarini obur gunu var bu isin, kiz daha gecen evde duramaz hale gelmisti, surekli ottan pusurden laf yiyecek duruma da getirmesin kendisini. Babasi evet dayanak olmus ama dili kilic firlatiyor.
Babam tüm gün evde.Emekli hem yaşından ötürü hem yalnız.Hemde canı sıkkın corbadaki soğana bile laf ediyor.Ondan bile geriliyoruz.O.yuzden benim işe girmem.sart.Olmuyor evde.

Ben avukat tuttum o halletti biz protokolü imzaladık sadece öncesinde avukatsiz bi bosanma davası açmıştım ona biz beraber gitmiştik ama protokol hazırlanıp ayrı ayrı imzalasaniz da oluyor zaten taze boşanıyorum da :)
Ben avukat tutmak istemiyorum.Onun ücretini karsilayamam.Zaten nafaka tazminat vs. beklentim yok.Lanet olsun onların parasına.Napayim bana huzur vermeyen adamın parasını anında yuzugumden kolyeme kadar istediler.

Benden önce 5 senelik ilişkisi olmuş.Kizin ailesi düğünü biz yapalım demiş.İste kv öyle bir anlatıyor ki.Benim oğlumla aramı açtılar.Kizimla beni kiskandilar.Ee niye erkek kardeşi kiskanmiyorlar da .Kız kardeşi kiskaniyorlar.
Ben o zaman bunu anlamadim.Kizin yaşı kucuk biraz heralde ondan dedim.Ex kotulemedi kızın ailesini.Hatta annemle anlasamadilar dedi.Falan.
Kv ile benim aram iyiydi.Sonra nisan zamanı dedim tatlı gerginlik.Nikahtan sonra baskı yapmaya başladı.
5 senelik ilişki sonrası kızın ailesi düğünü biz yapalım dediyse zaten o işte bir bit yeniği vardır, bizim ülkede kız tarafının düğün yaptığı çok çok nadirdir.
Sende nasıl bileceksin, düğün telaşı mı desem, sevdin mi desem, ben sana kızmıyorum hiç.
Sen geçmişi falan bırak, gencecik kadınsın bundan kurtul, bütün erkekler böyle değil

5 senelik ilişki sonrası kızın ailesi düğünü biz yapalım dediyse zaten o işte bir bit yeniği vardır, bizim ülkede kız tarafının düğün yaptığı çok çok nadirdir.
Sende nasıl bileceksin, düğün telaşı mı desem, sevdin mi desem, ben sana kızmıyorum hiç.
Sen geçmişi falan bırak, gencecik kadınsın bundan kurtul, bütün erkekler böyle değil
Annem vefat ettikten birkaç ay sonra Instagram'da takılırken bir anket paylaşmışlar.Ben orada kibir yaptım.
İşte en çok yabancı evliliği Suriyelilerle ile oluyormuş.Yorum yaptım dedim neden Türk kızları varken Suriyeliler de ne buluyorsunuz yazdım.Yorumlarda görmüş.Bir bahane ile mesaj attı.Bos bulundum cevap verdim.
Daha sonra irkildim netten başka şehirde görüşmek istemedim o üzüldü ben üzüldüm.Dayanamadim konuşmaya devam ettim.İlla seni görmeye gelicem dedi.1 ay olmuştu.Deli doluydu.Uzerime acaip titriyordu.Deger veriyordu.

Hani sanmayın ki.Basta böyle olduğunu bile bile evlendim.Hayir.Sonra babam onların yakınına tatile götürdü.Gene buluştuk.Babam hastalandı geldi ilgilendi.Babamin haberi yoktu.Bunlar benim hoşuma gitti beni ona bağladı.Daha 6 ay olmadan ilişkimizde ben ona karşı güvenmeye başladım.Hediyelesmeler falan filan oldu.

Aileler tanıştı.Gene üzerime titriyordu.Nikahimiz.oldu kısa süre daha ilgi alaka sonra kavgalar başladı.İs bizden çıktı aileler araya girdik dedik.Saygi kalmadı zaten.

Annem vefat ettikten birkaç ay sonra Instagram'da takılırken bir anket paylaşmışlar.Ben orada kibir yaptım.
İşte en çok yabancı evliliği Suriyelilerle ile oluyormuş.Yorum yaptım dedim neden Türk kızları varken Suriyeliler de ne buluyorsunuz yazdım.Yorumlarda görmüş.Bir bahane ile mesaj attı.Bos bulundum cevap verdim.
Daha sonra irkildim netten başka şehirde görüşmek istemedim o üzüldü ben üzüldüm.Dayanamadim konuşmaya devam ettim.İlla seni görmeye gelicem dedi.1 ay olmuştu.Deli doluydu.Uzerime acaip titriyordu.Deger veriyordu.

Hani sanmayın ki.Basta böyle olduğunu bile bile evlendim.Hayir.Sonra babam onların yakınına tatile götürdü.Gene buluştuk.Babam hastalandı geldi ilgilendi.Babamin haberi yoktu.Bunlar benim hoşuma gitti beni ona bağladı.Daha 6 ay olmadan ilişkimizde ben ona karşı güvenmeye başladım.Hediyelesmeler falan filan oldu.

Aileler tanıştı.Gene üzerime titriyordu.Nikahimiz.oldu kısa süre daha ilgi alaka sonra kavgalar başladı.İs bizden çıktı aileler araya girdik dedik.Saygi kalmadı zaten.
Zaten böyle davranmasa bağlanıp evlenmezdin ki. Sen bunu evlilik olarak bile görme, çocuk yok olsa daha zordu. O zaman ayrılsan bile hep görüşmek zorunda kalıyorsun.
Sevgilinden ayrılıyor gibi düşün, bir daha hayatın boyunca görüşmeyeceksin bitecek gidecek.
O adamla, o aileyle ömür geçmezdi, şimdi üzülüyorsun belki ama ileride hem çekip hem daha çok üzülmekten iyidir.

Burası benim şehrim.O yabancı sıkıntı pek olmaz da.Hani babam boşanan insanların başbaşa olmasından görüşmesinden rahatsız olur.Hatta bugün eve doğru yürürken babamın kuzeni var 55 yaşlarda işte eşinden 15 20 sene önce boşandı.Eski eşi aldi arabayla bina önünden çocuklar falan biryere gittiler.Kafamizi çevirdik.Babama ters ama bana göre de o durum ters bosanmissiniz neden beraber geziyorsunzu.
Çocukları için bunu yapmak zorunda olabilirler neden ters olsun

Çocukları için bunu yapmak zorunda olabilirler neden ters olsun
Şöyle anlatayim bunlar boşandı.Hatta bu aile kadının adamı aldattığını söylediler.Bosanirken kadın arabayı aldı.Erkek evi.
Adam anne babasıyla yaşamaya başladı.Kadinda arabayı satmış işe girmiş nafaka falan kendine düzen kurmuş.
Adamın annesi barismalarini istemiyor diyorlar.
Birde herkes şöyle kızıyor.Kendisini aldatan kadınla arkadaş diye.Aldatma olayı da adam.ve ailesinin ithamı.

Şöyle anlatayim bunlar boşandı.Hatta bu aile kadının adamı aldattığını söylediler.Bosanirken kadın arabayı aldı.Erkek evi.
Adam anne babasıyla yaşamaya başladı.Kadinda arabayı satmış işe girmiş nafaka falan kendine düzen kurmuş.
Adamın annesi barismalarini istemiyor diyorlar.
Birde herkes şöyle kızıyor.Kendisini aldatan kadınla arkadaş diye.Aldatma olayı da adam.ve ailesinin ithamı.
Aralarındaki münasebeti bilemeyiz çocuklarıyla bir yere gidiyorlar diye uygun değil diyemeyiz ortak bir evlatları var sonuçta

Burası benim şehrim.O yabancı sıkıntı pek olmaz da.Hani babam boşanan insanların başbaşa olmasından görüşmesinden rahatsız olur.Hatta bugün eve doğru yürürken babamın kuzeni var 55 yaşlarda işte eşinden 15 20 sene önce boşandı.Eski eşi aldi arabayla bina önünden çocuklar falan biryere gittiler.Kafamizi çevirdik.Babama ters ama bana göre de o durum ters bosanmissiniz neden beraber geziyorsunzu.
Siz niye durmadan birilerini kınıyorsunuz, size ne? Bi de kafalarını çevirmişler, sanki ortada büyük bi ayıp var.
İnsanların çocukları varmış, napsınlar? Boşandın, neden görüşüyorsun derken, çocukları için bi yerlere birlikte gitmekle evli olup sürekli birlikte olmak aynı şey mi?

Hem bu konuyla bu örnek ne alaka? Habire birilerine eleştiri. Çık şu yobaz kafalardan artık.

Benden bıktınız ama ben artık dayanamıyorum.
Bir tarafta babam bir tarafta malum şahıs.
Aradı işte buraya gelip boşanma işini halledelim diye bunda sıkıntı yok 3 aydır kesinlikle görüşmedik.Umursamaz bir tavır aldı zaten.
Babam gelmesin mahkemeye rica ediyorum dedi.Bende sinirlendim ben senin annen gelmesin diyor muyum dedim.Diyebilirsin tek geleceğim dedi.
Hem tartışma konusu açtı hemde kavga etmeyelim diye yüzüme kapadı telefonu acayip sinirlendim.
Eve gelince babama anlattım durumu bana gorusuyormusunuz diye kızdı.Hayir gelecekmiş dava için dedim.Sen muracaat et o gelsin niye sana mesaj atıyor diye bana kızdı.

Anlaşmalı boşananlar nasıl oluyor.Beraber mi gidiliyor.Mahkemeye.

Babamin bir cümlesini mıknatıs gibi çekip babama ithamda bulunuyorlar ki bunu eşyalarımı almaya gittgimde dayisi da yaptı.Dayisini bile parcalayasim geldi.Babam o cümleyi kullandığında dayısı yanımızda bile değildi.O cümleyi babam kullandı.Madem öyle gidin evimizden diyebilirler di.O gün iyi davranıp iki gün sonra boşanalim diye tutturdu.Kayis orada koptu zaten.

Ve bu adam işine gelince sen anneme bakma benimle evleniyorsun deyip işine gelince ben kimseye bakmam deyip işine gelince de anneme sor danis yapardi.
Baban neden gelmiyormus ona ne ayrıca istersen tüm sülaleni topla git . Ayrılmak için gidiyosunuz oraya karışmaya hakkı yok, sizin de ona aynı şekilde
Adam hala sana dediğini yaptırmaya çalışıyor resmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back