• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım Sıkkın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlasmali bosandigimda esimle beraber girdik. Ikimizde bosanmak istedigimizi soyledik. Cikinca gidip yemek yedik. Sonra ben ise gittum falan. Cumbur aile gitmeye gerek yok zaten.
Cıks cıks cıks... Bosandigin adamla yemeğe gitmeler falan. Çok ters bunlar nurankaya.

Cıks cıks cıks... Bosandigin adamla yemeğe gitmeler falan. Çok ters bunlar nurankaya.
Napayim ac bi ilac ise mi gideyim. 10 senede 160 kere birlikte yemege gitmisim. Yemek yerken saldirmiyo eminim o yuzden gittim jxjxbx

Ben avukat tuttum o halletti biz protokolü imzaladık sadece öncesinde avukatsiz bi bosanma davası açmıştım ona biz beraber gitmiştik ama protokol hazırlanıp ayrı ayrı imzalasaniz da oluyor zaten taze boşanıyorum da :)
Avukata hiç bulaşmak istemiyorum.Calismiyorum durumum yok.Birine bahsedince hata ediyosun avukat tut diyor.Canim sıkılıyor.Herkes geriyor herkes bir akil veriyor.Keske ölsem kurtulsam.

İğrenç adam ya. Boşan da ne şekilde boşanırsan boşan baban da gitmesin bence mahkemeye bi de orada üzülecek ne gerek var
Babam yalnız kalmamı istemez.Bak daha önce birkere yüzük atmaya gittik onların şehrine.Gidene kadar yanımdan ayrılma.Sana birşey yapabilir.
Mesajlarda adam apaçık tehdit ediyor.Ama yanyana çok mülayim duruyor.Babam ısrarla bir ara telefonuma baktı.Ozel.olmayan mesajlarınızı bana göster dedi.Ve okudu.Ben hıçkırarak ağlarken çok gördü babam.Bu adam piskopat diyor.Kesinlikle istemiyor.

Avukata hiç bulaşmak istemiyorum.Calismiyorum durumum yok.Birine bahsedince hata ediyosun avukat tut diyor.Canim sıkılıyor.Herkes geriyor herkes bir akil veriyor.Keske ölsem kurtulsam.
Boşanacağım diye ölsem kurtulsam da deme ya dünyanın sonu mu hele ki çocuk yoksa sevgiliden ayrılmak gibi hiç takma kimseyi karıştırma evet zor bi süreç ama çocuk yokken ayrılmak velinimet

Ne münasebet boşandığım kişi bana şunla bunla gelme diye öğret verecek. Ağzını cortt diye yırtarım.
Beni rüyasında görür bu saatten sonra.Kimse benim gibi sevmeyecek onu.Annem bana bu kadar değer vermiyor derdi.Sen neden üzerime titriyordum dedi.Simdi otursun annesiyle dursun bakalım.

Babam yalnız kalmamı istemez.Bak daha önce birkere yüzük atmaya gittik onların şehrine.Gidene kadar yanımdan ayrılma.Sana birşey yapabilir.
Mesajlarda adam apaçık tehdit ediyor.Ama yanyana çok mülayim duruyor.Babam ısrarla bir ara telefonuma baktı.Ozel.olmayan mesajlarınızı bana göster dedi.Ve okudu.Ben hıçkırarak ağlarken çok gördü babam.Bu adam piskopat diyor.Kesinlikle istemiyor.
Off rezil ya
Kurtulacaksınız az kaldı

Beni rüyasında görür bu saatten sonra.Kimse benim gibi sevmeyecek onu.Annem bana bu kadar değer vermiyor derdi.Sen neden üzerime titriyordum dedi.Simdi otursun annesiyle dursun bakalım.
Ya boşver artık kimle ne halt yiyorsa yesin. Burdaki mesele arayıp şunu bunu getirme demesi. Ondan icazet mi alacakmışsın? Terbiyesizlik bana göre. Ben haddini bildirirdim şahsen.

Boşanacağım diye ölsem kurtulsam da deme ya dünyanın sonu mu hele ki çocuk yoksa sevgiliden ayrılmak gibi hiç takma kimseyi karıştırma evet zor bi süreç ama çocuk yokken ayrılmak velinimet
Sevgilimden ayrıldım.Hatta daha öncede benim isteme olayı oldu.4 sene önce tanisildi fakat isteme olmadı.2 sene sonra bu kişiyle evlenmek istedim.
Babam başıma kakiyor.Boylelerini buluyorsun diye ama öbür kişiyle kavgalı ayrılmadım.Ailem istemiyor dedim gitti bir iki ay sonra nisanlanip evlendi o.
Ona bile nasıl üzülmüştüm.Cabuk toparlanmıştim.Suan bu kişiyi sevdiğimden emin bile değilim.Beni savunmuyor.Korumuyor.Surekli azar azar.

Ya boşver artık kimle ne halt yiyorsa yesin. Burdaki mesele arayıp şunu bunu getirme demesi. Ondan icazet mi alacakmışsın? Terbiyesizlik bana göre. Ben haddini bildirirdim şahsen.
Yüzüme kapattı.Ben konuşunca.Sinirimi bozdu gitti.Ben hastalandım sizin yüzünüzden dedim sana ne oldu bile demedi.Neyin var demedi.

Senin neyin var.
Arada bir cok sert dibi goruyorum nedendir bilmem. Oldugum yeri yadirgiyorum, insanlardan kacmak istiyorum. Ne biliyim amaan.

Detaylandirmamalisin bence artik sessizce bitir bu isi. Insanlari da insanlara kopurtmenin anlami yok diye dusunuyorum B Boniva o yuzden. Nurun babasi zaten en ufak bi seyde kiza kilic kalkan cekiyo iyice aralari bozulacak dar olacak dunya ayni evin icinde. Detay verme surec hakkinda bilgilendir yeter, iyi yapmissin.

Yüzüme kapattı.Ben konuşunca.Sinirimi bozdu gitti.Ben hastalandım sizin yüzünüzden dedim sana ne oldu bile demedi.Neyin var demedi.
Halen duygusal bakıyorsun. Herif iki ay sonra koluna başkasını takacak. Sen ağlıyorsun halen. Boşversene değmez. Hasta olsan ruhu bile duymaz. Onun için kendine iyi bak. Gözünü de dört aç.

Evet aynı benimki
Millet şunu diyor.Sonunu düşünüyorduk artık.Seni ailenle gorusturmeyevekti.Dayak yiyecektin diyor.Kaynananla yaşayacaktır.Falan o kadın ayiracakti sizi.
Annene dil uzatan kadının oğluyla evleniyorsun diyorlar buna bile sustum.Onun için.Olmus anneme babam laf etti annesi de seviyorum diye sustum. 😭😭😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back