• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım Sıkkın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana anlaşmalı boşanma bir dakika bile sürmez protokolü onaylıyor musunuz diyecek hakim sizde evet diyeceksiniz bitecek dediler. Çok üzücü ya keşke anlaşmalı da olsa hakimler bir sebep sorsa belki kendi kanaatlerni de kullanır ve belki barışma olur deyip ileri tarihe atma ihtimali yüksek olur ortada boşanma için çokta gerekli bi sebep görmeyince. Aksi halde onca yaşanmışlığın saniyelerle silinmesi çok üzücü
Madem boşanmak istemiyosunuz hakim sorunca uzun bir süre sessiz kalın,sonra evet deyin ama kendiniz bile duymayın belki evlillik terapisti önerir bebek için çok üzüldüm

Benden bıktınız ama ben artık dayanamıyorum.
Bir tarafta babam bir tarafta malum şahıs.
Aradı işte buraya gelip boşanma işini halledelim diye bunda sıkıntı yok 3 aydır kesinlikle görüşmedik.Umursamaz bir tavır aldı zaten.
Babam gelmesin mahkemeye rica ediyorum dedi.Bende sinirlendim ben senin annen gelmesin diyor muyum dedim.Diyebilirsin tek geleceğim dedi.
Hem tartışma konusu açtı hemde kavga etmeyelim diye yüzüme kapadı telefonu acayip sinirlendim.
Eve gelince babama anlattım durumu bana gorusuyormusunuz diye kızdı.Hayir gelecekmiş dava için dedim.Sen muracaat et o gelsin niye sana mesaj atıyor diye bana kızdı.

Anlaşmalı boşananlar nasıl oluyor.Beraber mi gidiliyor.Mahkemeye.

Babamin bir cümlesini mıknatıs gibi çekip babama ithamda bulunuyorlar ki bunu eşyalarımı almaya gittgimde dayisi da yaptı.Dayisini bile parcalayasim geldi.Babam o cümleyi kullandığında dayısı yanımızda bile değildi.O cümleyi babam kullandı.Madem öyle gidin evimizden diyebilirler di.O gün iyi davranıp iki gün sonra boşanalim diye tutturdu.Kayis orada koptu zaten.

Ve bu adam işine gelince sen anneme bakma benimle evleniyorsun deyip işine gelince ben kimseye bakmam deyip işine gelince de anneme sor danis yapardi.
İşte bunlar hep aşktan
Aşk olmasa nefrette olmaz
Keşke soğumak kolay olsa ve sende umursamaz tavır alabilsen

Eklentiler

• images.jpeg
    images.jpeg
    30,2 KB · Görüntüleme: 26
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back