• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım Sıkkın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne münasebet boşandığım kişi bana şunla bunla gelme diye öğret verecek. Ağzını cortt diye yırtarım.
Mahkeme salonlarında rezillik çıkmasını önlemenin tek yolu,eğer dava anlaşmalıysa :

Çiftin gitmesi. Sadece.

Millet şunu diyor.Sonunu düşünüyorduk artık.Seni ailenle gorusturmeyevekti.Dayak yiyecektin diyor.Kaynananla yaşayacaktır.Falan o kadın ayiracakti sizi.
Annene dil uzatan kadının oğluyla evleniyorsun diyorlar buna bile sustum.Onun için.Olmus anneme babam laf etti annesi de seviyorum diye sustum. 😭😭😭
Yanlış işte hata etmişsin ama hangimiz etmiyoruz ki
Daha mutsuz olacaktın belki de evet zarardan döndün
Geri sarmamak gerek ben de düşünüp düşünüp kafayı sıyırcak gibi oluyorum

Arada bir cok sert dibi goruyorum nedendir bilmem. Oldugum yeri yadirgiyorum, insanlardan kacmak istiyorum. Ne biliyim amaan.

Detaylandirmamalisin bence artik sessizce bitir bu isi. Insanlari da insanlara kopurtmenin anlami yok diye dusunuyorum B Boniva o yuzden. Nurun babasi zaten en ufak bi seyde kiza kilic kalkan cekiyo iyice aralari bozulacak dar olacak dunya ayni evin icinde. Detay verme surec hakkinda bilgilendir yeter, iyi yapmissin.
O bu siteyi kullandığımı biliyor.İster okusun ister okumasın umrumda değil.Kocasina nispet yapıyor ilgisini çekmeye çalışıyor diyorlar.
O kadar da salak değilim.Bir ayda 4 farklı hastalık geçirdim.Umrunda oldu mu ? Hayır.

Dayak yesem de.Hastalansam da.Umruna almayacak bir adam beni.Niye gelsin beni görsün diye ugrasayim ki.

Düğünleri vardı.Yol parası vermemek için beni almaya gelmedi.Barismak için cabalamadi gelmedi ben onların şehrine gittim.Birde barismak için sen buraya gel dediler utanmadan ve zahmet edip gelmeyen adam.bir sene doldu diye boşanmak için koşa koşa geliyor.

Mahkeme salonlarında rezillik çıkmasını önlemenin tek yolu,eğer dava anlaşmalıysa :

Çiftin gitmesi. Sadece.
Nurun babası tek yollamaz. Bir de karşı taraf sırf adama sinir olduklari için gelmesini istemiyorlar. Ay ne bileyim söylemenin de bir üslubu var.

Çiftin gitmesi. Sadece.
Valla bu isn rrn kolay yolu avulat. Biz avukat tutmustuk herseyi o halletti. Bize sadece hakim karsisinda he cierim bosanmaya geldiydik dedik bitti 2 dakkada. Nasil niye bu kadar zor hale gelitlyo anlamiyorum

Detaylandirmamalisin bence artik sessizce bitir bu isi. Insanlari da insanlara kopurtmenin anlami yok diye dusunuyorum B Boniva o yuzden. Nurun babasi zaten en ufak bi seyde kiza kilic kalkan cekiyo iyice aralari bozulacak dar olacak dunya ayni evin icinde.
Nurun babası Nuru seviyor ama.Sürecin ta başından beri koruyup kolluyor,o da öyle seviyor işte,bildiği gibi,becerdiği kadar.

Onlar tartışırlar ama barışırlar baba kız,çünkü bir birinden başka kimseleri yok.Hem destek hem de tek dayanağı babası.

Kızının kötü olmasını istemez.Evleneceğim dedi istemesede şans verdi,ayrılacağım dedi ona da tamam,tekrar deneyeceğim dedi ona da tamam dedi. Nur genç kadın ve aşık olabilir ama babasını bu durumlar yorar.

Oyuzden dedim hiç bir şey saklamasın babasından valla adam dağ gibi hep kızının arkasında oldu bunca zaman

Nurun babası tek yollamaz. Bir de karşı taraf sırf adama sinir olduklari için gelmesini istemiyorlar. Ay ne bileyim söylemenin de bir üslubu var.
Dini konu açmak yasak ya umarim banlanmam.
Babam mehir miktarına karıştı diye ve su cevabı verdi diye.Baba velidir belirler dedi diye.
Baban başlık parası istiyor diye ayağa kalktılar.Dayisi bile yaptı deli oldum.
Sonra babam kızım isteme o miktarı dedi.
Kv aradı sikistirdi.Tamam istemicem diyorum su miktar isteyeceğim dedim gece konusuyoruz 45 gram diye sabahina 100 gram istedin dolandırıcısin sen diyor.
30 grama anlaştık oğlum bana söylediğine kızar.Mehir karı koca arasında gizlidir yaptılar.Aneme söyledin diye kızdı.Hoca 80 gram mi dedi.Farkli miktara anlaştık dedi nikah kiyilirken babam vardı karismadi.

Kızlar sizce babam başlık parasi mi istiyor.Artik çıldıracağım ve bunu bu şekilde değil ağır itham da söylüyor deliriyorum.

Babam mehir miktarına karıştı diye ve su cevabı verdi diye.Baba velidir belirler dedi diye.
Kv aradı sikistirdi.Tamam istemicem diyorum su miktar isteyeceğim dedim gece konusuyoruz 45 gram diye sabahina 100 gram istedin dolandırıcısin sen diyor.
30 grama anlaştık oğlum bana söylediğine kızar.Mehir karı koca arasında gizlidir yaptılar.Aneme söyledin diye kızdı.Hoca 80 gram mi dedi.Farkli miktara anlaştık dedi nikah kiyilirken babam vardı karismadi.

Kızlar sizce babam başlık parasi mi istiyor.Artik çıldıracağım ve bunu bu şekilde değil ağır itham da söylüyor deliriyorum.
Halen sebeplere takılıyorsun. Sonuç buraya geldiniz. Şu boşanma işini başın ağrımadan bitirsen nasıl olur?

Kendi anası bana dolandırıcısin dedi.Annen genç yaşta babanla senin yüzünden olmuş dedi.Sismansin çocuğun olacak mı dedi.2 sene doğurma dedi.Senin kızımla ne alıp veremediğin var dedi.Kizi bana baştan beri soğuktu.Hic kavga etmedik.
Ex kuzeni nişanlı o zaman gece 1'de kuzeninin nisanlisini evine bırakıyor.Dayin var babası var kızın niye sen birakiyorsun dedim diye problem oldu.Gecenin o saatinde saçmalık değil mi ?
Ama ben iki sehirin ortasinda kuzenimde kaldım diye laf etti kv.Kuzenim benden 15 yaş büyük abim.Zaten gittiğimizde kalabalıktır.2 gece kaldık.Kadinlar odada erkekler salonda yattık.

Kimse yanlis anlamasın.Bende kuzenimle arabada yalnız biryere gittim.Bazi zamanlar ama neden özellikle baba dayı varken benim ex bırakıyor mesela ve gece 1 başka zaman dilimi değil.

Erkek kardeşi ile basbasa yalnız kalama dedim.O.cocugun sayılır dediler tamam 16 yaşında ama erkek çocuğu.Tabiki kardeşim gibi sakalasirim ama tek yalnız kalamam diye suçlu oldum.Cocugu bile bana doldurmuşlar.Ben abimin evine gitmicem demiş.

Abi ile kizkardesin aynı yatakta uyumasıni normal karşılayan insanlar arkadaşlar.

Anormallik varsa siz söyleyin.

Sonunda bu adamdan kurtuluyorsun ya sen ona bak, kendi çirkef anası gelmesin senin babana laf etmek ona mı düşmüş
Sonunda bu adamdan kurtuluyorsun ya sen ona bak, kendi çirkef anası gelmesin senin babana laf etmek ona mı düşmüş
Gelmez.Merakindan gelir.Sulaleyi toplar hatta merakından.Fakat yol parası vermez.

o zaman kalabalık ve sıkıntı olmayacak şekilde gidin duruşmaya anlaşmalı boşanma 10 dk sürüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back