• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım sıkkın, hem de çok :(

bende cocuk sorusundan bıkmıs , calısmayanlardanım .. :25:
yoruldugumu hiissediyorum bazen .. bazen cevaplasamda .. yoruluyorum .. :14:

Cevaplasan da memnun edemiyorsun ki kimseyi, illa bi kulp buluyorlar.
Çalışmamak zaten onlara göre tam bi eziklik. Hele 4 sene üni okuyup, okulu bitirir bitirmez evlendiysen.:31:
Valla ne yapacağımı şaşırdım, bazen akrabalarımdan bile kaçmak istiyorum, sevmiyorum hiç birini. Sanki hepsi kötü günümü bekleyen akbaba gibiler.

Öyle içimi dökmek istiyorum sadece. Çok üzgünüm, ne doğru dürüst arkadaşım var, ne de işim, kpssye hazırlanıyorum netlerimden memnun değilim, bugün iş için bir eczaneyi aradım almadılar, neymiş bilgisayar bölümü olmalıymış, benim okuduğum bölümün hiç mi değeri yok bu ülkede ya?
Bir arkadaşımla, iş kurcaz diye konuşuyorduk, o gitti aynı işi başkasıyla kurdu.
Ben mi hatalıyım, ben mi kaçırtıyorum insanları. Bazen düşünüyorum da neden sevilmiyorum diye.
Ailem desen erkek kardeşimin nişanlısının ablasına ve kocasına eşimle benden daha fazla değer veriyorlar. Babam kızın eşine oturduğu yerden kalkıp yer verecek kadar alçaldı. Ki benim eşim geldiğinde babam muhabbet etmeye bile üşenir, hal hatırdan sonra biter muhabbet. Gitmiyor artık eşim, ben de karışmayacağım ona, naparsa yapsın. Zorla kimseyi kimseye sevdiremem.
Kafam çok karışık, insanlardan nefret ediyorum, canım hiç birşey yapmak istemiyor. Bunaldım!:14:
Ahhh! Canım ya, çok üzüldüm.

Sadece SIKILMA olsaydı dönem dönem oluyor derdim.
Bir de KPSS falan seni bunalttı ama ailenin yaptıkları ??? :5::ssz:
Zaten evlendiğin zamanlar da çok yardımcı olmamışlardı. Az çok sana karşı tutumlarını biliyorum.

Seni az çok tanımasam "Yasemin de bunu hak ediyor mu?" derim.
:ssz::ssz::ssz:

Bilakis sen yaşına göre oldukça olgun ve aklı başında bir insansın.

İnşallah şu KPSS'den iyi bir puan alır, istediğin yere atanırsın canım. :5:

Son düzenleme:
Ahh canım, yakınsak bi gün görüşürüz. Dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur derler :16:
Benim de yok 'hadi dertleşelim' dediğimde beni dinleyecek birisi. Belki vardır ama ben güvenmiyorum artık kimseye.

canım artık insanlar bir garipleşti. kim bir derdini açıp anlatmak istese bir bakmışsın tüymüşler :) tok açın halinden ne anlar hesabı. görüşelim çok isterim bir kahve içmek :16:

Ahhh! Canım ya, çok üzüldüm.

Sadece SIKILMA olsaydı dönem dönem oluyor derdim.
Bir de KPSS falan seni bunalttı ama ailenin yaptıkları.
Zaten evlendiğin zamanlar da çok yardımcı olmamışlardı. Az çok sana karşı tutumlarını biliyorum.

Seni az çok tanımasam "Yasemin de bunu hak ediyor mu?" derim.
:ssz::ssz::ssz:

Bilakis sen yaşına göre oldukça olgun ve aklı başında bir insansın.

İnşallah şu KPSS'den iyi bir puan alır, istediğin yere atanırsın canım. :5:

Canım benim, iyi ki varsınız ya valla :16:
Ben de onu diyorum Gülüm, hani haketsem, gerçekten sevilmeyecek bi kız olsam dicem ki ailem haklı, ben onlara çektiriyorum onlar da bana çektiriyor.
Ama onların zoru derdi, eşimin ailesi. Belki eşimi seviyorlardır bişey diyemem ama ailesinin hatalarını bize çektiriyorlar.
İnşallah canım tek temennim o, gitmek, uzaklaşmak... Zaten ben hep tektim, destek olacak kimsem yoktu,gittiğim yerde de tek başıma halledebilirim, eşim yanımda olduktan sonra.

Canım benim, iyi ki varsınız ya valla :16:
Ben de onu diyorum Gülüm, hani haketsem, gerçekten sevilmeyecek bi kız olsam dicem ki ailem haklı, ben onlara çektiriyorum onlar da bana çektiriyor.
Ama onların zoru derdi, eşimin ailesi. Belki eşimi seviyorlardır bişey diyemem ama ailesinin hatalarını bize çektiriyorlar.
İnşallah canım tek temennim o, gitmek, uzaklaşmak... Zaten ben hep tektim, destek olacak kimsem yoktu,gittiğim yerde de tek başıma halledebilirim, eşim yanımda olduktan sonra.
Boş ver! Eşinle mutlusun ya. O çok mühim.

Hayırlı Eş , huzurun başlangıcıdır... Hz.Ali (r.a):34:

Back