- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
- Konu Sahibi BayanHicKimse
Lütfen bu tür şeylerin seni üzmesine yıkmasına izin verme sen güçlü birisin yazılarından anlayabiliyorum bunubabanın tavrına anlama veremedim oysa ki gördüm eşini resimlerinde maşallah çok yakışmışsınız aşkınız sevginiz herşeye yeter ve sevilmeyecek değer görmeyecek bir karekter de olduğunu sanmıyorum ikinizin de yüzünden belli insanlara mesafe koyunca daha değerli oluyor belki de saygı görüyorsun el daha tatlı geliyor işte hiç sıkma canını ayrıca kpss notlarına niye canını sıkıyorsun her sınavda olan şeyler bunlar elbet ilk başlarda hemen kazanacak değildir insan şansın olmaz birşeyler ters gider ama hep öyle olacak değil ya bazen dershaneki notlarla sınavdaki aynı değildir hiç motivasyonu bozup çalışmaktan vazgeçme şimdi olmasa da sonrası için Rabbim büyük hayırlı değildir ki olmuyordur işlerin elbet hayırlı bir kapı açacaktır Allahım o yüzden isteklerinden vazgeçme ezilme sen güçlüsün sen kendine inanacaksın ki etrafındaki herkeste inansın
Canım çok sağol, Allah razı olsun.
Aynen öyle ben insanlara mesafe koymuyorum, istiyorum ki kimse benden çekinmesin beni soğuk biri olarak görmesin. Böyle yaptıkça da insanlar aradan kaldırdığım o mesafeyi aptallık olarak görüp beni zayıf birisi olarak görüyorlar. Sevilmiyorum evet, çünkü çok safım, hemen arkadaş olalım istiyorum sonra da kazığı yiyorum.
İnşallah dediğin gibi olur, inşallah hayırlısı budur da sonunda karşılığını alırım.