• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım sıkkın, hem de çok :(

Sana deneye deneye öğrendiğim şeyi söyleyeyim:)
Kimseye zayıf yönünü gösterme:)
İş arıyorsun dimi bulamadın evdesin.
Sansınlar ki keyfinden çalışmıyorsun, Senin canın istediği için.
Kpss ye çalışıcam mı dedin keyfi gireceğim kendimi sınıcam amaç boş vakit doldurmak olsun de:)
İşe kabul edildin mi söyle başvurdum vs deme:))
İstediğin bir şey olmadı mı ben istemedim de:)
Çünkü insanlar senin üzgün olduğun konuda seni ezmeye bayılırlar:)

Enn çok bu yorumu dikkate alacağım, yazdıkların çok hoşuma gitti :29:
Teşekkür ederim:16:

Ben çalışıyorum diye onu soramadıklarından
Bana çocuk soruyorlar
Hemde adımı bile zor bilen birileri
Önce çok bozuluyodum ne alaka hangi hakla filan diye
Artık o an veriyorum cevabını, içimde kalmıyo en azından

Geçen yengemin bi akrabası nasılsın bile demeden bağırdı bi toplumda ' Çekirgeeee çocuk yok mu ' diye ( Sanırsın ekmek soruyo )
Dedim yok henüz, olunca ben size haber veririm :1:
Birine de 'siparişle olmuyo bu işler' demiştim

Milletin ağzı torba değil
Her zaman birşey derler
Üzülüp duracağına cevaplarını ver rahatla
Bu babanda olsa yap veya mesafe koy benim eşim adam mı öldürdü böyle yapıyosunuz de mesela, benim de hatrım yoksa bileyim de.

İşte ben de o cevap verme kısmı eksik, ayıp olmasın diye bazı şeylere çok susuyorum.
Ben annemlere giderken sokaklarına girdiğim an karşılaştığım her insan soruyor zaten, bebek var mı, işe girdin mi?
Kpss olur inşallah da en ücra köşeye bile razıyım :31:

İşte ben de o cevap verme kısmı eksik, ayıp olmasın diye bazı şeylere çok susuyorum.
Ben annemlere giderken sokaklarına girdiğim an karşılaştığım her insan soruyor zaten, bebek var mı, işe girdin mi?
Kpss olur inşallah da en ücra köşeye bile razıyım :31:

oyy canım yaa nasıl da dolmuşsun:29:
insan bazen tüm dünyayı sırtlanmış gibi hissediyor
aynı şeyleri az çok ben de yaşadım
aile diyosun ne yapsan tatmin olmuyo
arkadaş desen bi diyo canım gülüm bi de bakıyosun iğneleri batırıvermiş:ssz:
seni anlayan bi kocan var daha ne
hem aile hem arkadaş sana başka kimseye ihtiyacın yok böyle düşün
kpss de olmazsa olmaz dünyanın sonumu Allah'ını seversen
yıllarca çalışıp kazanamayanlar var maalesef,bu sistemin gözü kör olsun:27:

oyy canım yaa nasıl da dolmuşsun:29:
insan bazen tüm dünyayı sırtlanmış gibi hissediyor
aynı şeyleri az çok ben de yaşadım
aile diyosun ne yapsan tatmin olmuyo
arkadaş desen bi diyo canım gülüm bi de bakıyosun iğneleri batırıvermiş:ssz:
seni anlayan bi kocan var daha ne
hem aile hem arkadaş sana başka kimseye ihtiyacın yok böyle düşün
kpss de olmazsa olmaz dünyanın sonumu Allah'ını seversen
yıllarca çalışıp kazanamayanlar var maalesef,bu sistemin gözü kör olsun:27:

Hem de çok doldum Lolikom :50:
Ben sadece ailemin biraz daha hakkaniyetli davranmasını istiyorum. Yarın bi gün onlara bişey olsa benim yüreğim yanar, aynı şekilde bana bişey olsa da onların... Peki neden bu aradaki soğukluk, illa birbirimizin değerini kötü şeyler olunca mı anlamalıyız. Ben dört dörtlüğüm demiyorum, benim de hatalarım olmuştur. O zaman babam alsın karşısına konuşsun benimle, bir kere olsun konuşmadı ne bekarken ne evliyken. Benim kızgınlığım buna. İnsan kızını korumak istemez mi, ama onun umrunda değil. Belki ben mutlu değilim, belki sorunlarım var. Babam babalık yapamıyor bana. Ben evlenmek istediğimden itibaren vazgeçti benden.

benimde hayatımda şu dikkatimi çekti...oturduğumuz apartmanda yan dairede kalan bir aile var,kadının nerdeyse her gün misafiri olur (başörtülü bir hanım)bende tanıdığım insanlara telefon etsem telefonu açmazlar!neden böyleki?:15:

benimde hayatımda şu dikkatimi çekti...oturduğumuz apartmanda yan dairede kalan bir aile var,kadının nerdeyse her gün misafiri olur (başörtülü bir hanım)bende tanıdığım insanlara telefon etsem telefonu açmazlar!neden böyleki?:15:

Sizinde mi ailevi sorunlarınız var?

Öyle içimi dökmek istiyorum sadece. Çok üzgünüm, ne doğru dürüst arkadaşım var, ne de işim, kpssye hazırlanıyorum netlerimden memnun değilim, bugün iş için bir eczaneyi aradım almadılar, neymiş bilgisayar bölümü olmalıymış, benim okuduğum bölümün hiç mi değeri yok bu ülkede ya?
Bir arkadaşımla, iş kurcaz diye konuşuyorduk, o gitti aynı işi başkasıyla kurdu.
Ben mi hatalıyım, ben mi kaçırtıyorum insanları. Bazen düşünüyorum da neden sevilmiyorum diye.
Ailem desen erkek kardeşimin nişanlısının ablasına ve kocasına eşimle benden daha fazla değer veriyorlar. Babam kızın eşine oturduğu yerden kalkıp yer verecek kadar alçaldı. Ki benim eşim geldiğinde babam muhabbet etmeye bile üşenir, hal hatırdan sonra biter muhabbet. Gitmiyor artık eşim, ben de karışmayacağım ona, naparsa yapsın. Zorla kimseyi kimseye sevdiremem.
Kafam çok karışık, insanlardan nefret ediyorum, canım hiç birşey yapmak istemiyor. Bunaldım!:14:

Yeni damat ya tatlı gelir emin ol o da zaman aşımına uğrayacaktır canım :1: diğer konular ise kafana takmamaya çalış çünkü biz taktıkça durum daha da vahim olabiliyor şükret ne güzel bir eşin var durumunuz güzel varsın baban diğer damada ilgi göstersin dedim ya onunda zamanı gelir :34: Kpss işine gelincede dershane sıınavları cok daha zor bence asıl sınavda netlerin daha iyi olacaktır inşallah da öyle olur Allah Gönlüne göre versin canım :16::51::ssz:

Evet maalesef çok yıpranıyorum. Bugün sabahtan beri kötü şeyler oluyor.
Ben arkadaş ortamında sevildiğimi zannediyorum, ama arkamdan iş çevrildiğinde iyice uzaklaşıyorum o kişilerden.Daha da arkadaş olamıyorum kimseyle. İstiyorum dertleşmek, kardeşten de öte seveceğim bir arkadaş bulmak ama yok.
Saydıklarımın hepsi bugün patlamama neden oldu.

Allah buyuk dert verip de bu saydiklarini aratmasin size. Inanin bunlar sizi bu kadar etkilememeli.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Yeni damat ya tatlı gelir emin ol o da zaman aşımına uğrayacaktır canım :1: diğer konular ise kafana takmamaya çalış çünkü biz taktıkça durum daha da vahim olabiliyor şükret ne güzel bir eşin var durumunuz güzel varsın baban diğer damada ilgi göstersin dedim ya onunda zamanı gelir :34: Kpss işine gelincede dershane sıınavları cok daha zor bence asıl sınavda netlerin daha iyi olacaktır inşallah da öyle olur Allah Gönlüne göre versin canım :16::51::ssz:

Allah buyuk dert verip de bu saydiklarini aratmasin size. Inanin bunlar sizi bu kadar etkilememeli.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Amin kızlar, sizin gibi güzel gönüllü insanların yorumlarıyla toparlıyorum işte kendimi :16:
Allah daha büyük dert vermesin hiçbirimize

Onemli olan sensin, kapinizi kapadiginizda evinde huzurlu ve mutluysan,
Sorunlar disarida kaliyorsa cok sukur.
Kim ailesiyle cok mutlu ki, sorunsuz ana baba yada kayinvalide, gorumce yokki.
Her evde bir sorun var. Ben hep boyle dua ederim, sorunlar disarida kalsin, evimde saglik,
Huzur olsun diye. Sadece arkadas konusunda dikkatli ol, mumkunse ortakli degil tek basina atil is hayatina.
Kimseye guvenme. Kardes gibi arkadasin bile olsa birgun taniyamayabiliyorsun, el sonucta.
Sinirin olsun mutlaka kimseyi kardes gibi gorme, yanilma payi birak.
Sinavlarinda da basarilar, eminim istedigin gibi olacaktir.
Hepimiz arada boyle tasimlar yasiyoruz :16:

Onemli olan sensin, kapinizi kapadiginizda evinde huzurlu ve mutluysan,
Sorunlar disarida kaliyorsa cok sukur.
Kim ailesiyle cok mutlu ki, sorunsuz ana baba yada kayinvalide, gorumce yokki.
Her evde bir sorun var. Ben hep boyle dua ederim, sorunlar disarida kalsin, evimde saglik,
Huzur olsun diye. Sadece arkadas konusunda dikkatli ol, mumkunse ortakli degil tek basina atil is hayatina.
Kimseye guvenme. Kardes gibi arkadasin bile olsa birgun taniyamayabiliyorsun, el sonucta.
Sinirin olsun mutlaka kimseyi kardes gibi gorme, yanilma payi birak.
Sinavlarinda da basarilar, eminim istedigin gibi olacaktir.
Hepimiz arada boyle tasimlar yasiyoruz :16:

Çok teşekkür ederim :16:
Evet mükemmel aile yok maalesef, bunu bilmeme rağmen bugün böyle bi duygusal patlamaya engel olamadım. Hep içime atıp biriktirdiğim çok şey varmış.
İş konusu da tuz biber oldu zaten, önerini dikkate alıcam. Ortaklı işten hazzetmem zaten. Belki böylesi daha hayırlıdır.

Zorla sevgi olmaz bu konuda çok haklısın.
Bence sen susup içine attığın için tüm sorunların bir arada kocaman olmuş.
emin ol pek çoğu hepimizde mevcut..
Ben de şimdi bir konu açıp sıralasam rahatlar mıyım acaba diye düşündüm hatta.. :)
Bayadır dökülmedim :D

Babanı bir kaç gün aramadığında, arasan kızıyormuş ya hiç aramıyorsun niye diye cevabın ne oluyor?
İş, güç kusura bakma baba deyip geçiyor musun yoksa sen kızını ne kadar arıyorsun baba diyor musun?

Demiyorsan de bunu.. Sorgulasın adam kendini. Yaşlılar sabit fikirli, ben bilirim modunda olur.
Senin bu hissettiklerinin farkında bile değildir emin ol. Hissettir kırıldığını.. Beklentilerini yumuşak yumuşak anlat..

Başkasına yer veriyor diye alınıyorsun ya hani ben mesela kendi içimde yaşamam bunları.
Açıklığı netliği severim. İçime atıp hasta olacağıma, dışarı çıkarıp hasta ederim..

Biraz bu huyunu değişsen hayat daha güzelleşecek emin ol..
Çabalar, adımlar, fedakarlıklar karşılıklı güzel..

Bir şeyler düzeldiğinde içindeki mutlulukla sınava daha güzel hazırlanırsın, mutluysan netlerini bile takmazsın hatta.

Bir yerlerden başla ve bu ailen olsun, seni en çok üzen bu gibi hissettim ben..

Bende aynı durumdayım. Mezun olduğumdan beri çalışmadım, iş görüşmelerim kötü geçmeye başlayınca kendimi kpss adadım. Burada hiç arkadaşımda kalmadı hepsi üniversiteydi sonra bitince dağıldık. Telefondan, internetten sürekli görüştüğüm bir kaç arkadaşım var. Ama dışarı çıkıp dolaşacak, dertleşecek bir arkadaşım yok yakınımda. Sanırım birbirimize de yakındık seninle. Ne yapalım geçer elbet bugünlerde..:59:

bende cocuk sorusundan bıkmıs , calısmayanlardanım .. :25:
yoruldugumu hiissediyorum bazen .. bazen cevaplasamda .. yoruluyorum .. :14:

Zorla sevgi olmaz bu konuda çok haklısın.
Bence sen susup içine attığın için tüm sorunların bir arada kocaman olmuş.
emin ol pek çoğu hepimizde mevcut..
Ben de şimdi bir konu açıp sıralasam rahatlar mıyım acaba diye düşündüm hatta.. :)
Bayadır dökülmedim :D

Babanı bir kaç gün aramadığında, arasan kızıyormuş ya hiç aramıyorsun niye diye cevabın ne oluyor?
İş, güç kusura bakma baba deyip geçiyor musun yoksa sen kızını ne kadar arıyorsun baba diyor musun?

Demiyorsan de bunu.. Sorgulasın adam kendini. Yaşlılar sabit fikirli, ben bilirim modunda olur.
Senin bu hissettiklerinin farkında bile değildir emin ol. Hissettir kırıldığını.. Beklentilerini yumuşak yumuşak anlat..

Başkasına yer veriyor diye alınıyorsun ya hani ben mesela kendi içimde yaşamam bunları.
Açıklığı netliği severim. İçime atıp hasta olacağıma, dışarı çıkarıp hasta ederim..

Biraz bu huyunu değişsen hayat daha güzelleşecek emin ol..
Çabalar, adımlar, fedakarlıklar karşılıklı güzel..

Bir şeyler düzeldiğinde içindeki mutlulukla sınava daha güzel hazırlanırsın, mutluysan netlerini bile takmazsın hatta.

Bir yerlerden başla ve bu ailen olsun, seni en çok üzen bu gibi hissettim ben..
Canım ben içimi döktüm rahatladım, hatta bazı arkadaşlar öyle güzel şeyler söylediler ki dikkate almamak elde değil :29:
Babama onu da dedim, ben aramyosam sen ara diye, aklına gelmiyor muyum artık diye sitem ediyorum hatta bazen, işim var biliyosun yoğunum diyor yine aynı şekil devam ediyor bizim ilişki.:31: Bugün arıcam artık nerdeyse bir hafta oldu bi kere bile aramadı.
Açıklığı netliği ben de severim, o gün annemle konuştum, dedim koskoca adam niye yer veriyor kendinden kaç yaş küçük adama dedim, annem beni sorunlu görüyor bu sefer, her şeye bi kulp bulan ben oluyorum. İnan o gün yemek yedik, eşim yanımda değildi zaten tek ben vardım, elin adamına sofrada şundan da ye oğlum bunu da al oğlum demesine gıcık oldum, lokmalar boğazıma dizildi, kalktım sofradan. Tavrımı koyuyorum ama beni ciddiye almıyorlar sorun bu.
İnşallah kafama takmamaya çalışıcam, başarabilirsem tabi...

Bende aynı durumdayım. Mezun olduğumdan beri çalışmadım, iş görüşmelerim kötü geçmeye başlayınca kendimi kpss adadım. Burada hiç arkadaşımda kalmadı hepsi üniversiteydi sonra bitince dağıldık. Telefondan, internetten sürekli görüştüğüm bir kaç arkadaşım var. Ama dışarı çıkıp dolaşacak, dertleşecek bir arkadaşım yok yakınımda. Sanırım birbirimize de yakındık seninle. Ne yapalım geçer elbet bugünlerde..:59:

Ahh canım, yakınsak bi gün görüşürüz. Dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşur derler :16:
Benim de yok 'hadi dertleşelim' dediğimde beni dinleyecek birisi. Belki vardır ama ben güvenmiyorum artık kimseye.

Back