Canım sıkılıyor

herkese slm..ben bugün 2 haftada bir görevlendirme olarak gittiğim okuldaydım, şükür öteki okul gibi sıkıntılar yaşamadım....müdür yardımcısı çok tatlı bir bayandı, benimle ilgilendi sağolsun...ayrıca müdür de çok iyiydi...tam benim istediğim gibi bir planlama yaptı..hatta benim için bir toplantı bile yaptılar ve öğrencilere duyurdular geldiğimi...kıymetinin bilindiği yerde çalışmak güzel...kendi okulumda bile bu kadar özen göstermiyorlar..yoklukta keçi abdurrahman çelebi olurmuş ya, o misal...okul ilk defa rehber öğretmen görüyor tabi..eve çok uzak ama sonuçta istekli gideceğim...

ne guzel ya
ınsanın ıstedıgı gıbı ılgı gormesı ve severek calısması dımı

kendi okulum anadolu lisesi ve müdürle yıldızlarımız uyuşmadı...okulumu sevdim açıkcası bu yıl başladım ama ordaki öğretmende, velide, öğrenci de, idare de rehber öğretmene doymuş...verdiklerimiz çok fazla ama hiç rehber öğretmen yokluğu çekmedikleri için bunun sıkıntısını yaşamamışlar..ben de okulumdan memnunum ama görevlendirme gittiğim diğer okulda çok sıkıntı çektim, az kalsın ülser olacaktım, her gittiğimde yoğun mide ağrıları çekiyordum...iptal ettirdim ve bu okulu istedim...ama çok sevindiler valla....ama yüküm çok arttı benden çok şey bekliyorlar, diğer okulda hiç beklentimiz yok demişti...Allahtan çalışmayı seviyorum...

allah yardım etsın ama en azından memnun olarak yapıcaksın gorevını en guzelı bu
okuldanda ılgı ıstek var
herseyın bı zorlugu oluyo malesefkı
ama calısmayı sevıyosan yeterkı ıs olsun

bu ara bole topıgın bası yok ya ondan galba:)))

topiğin başı ben değilim artık...ilk kim girerse o...ben sahip çıkamıyorum bari siz sahip çıkın, sorumluluk kabul etmiyorum...

topiğin başı nerdesin sennnnnnnnn
bak sen toksun millet firara ediyorrr
hiç beğenmedim hiçççç bu topiğin halini

ben de beğenmiyorum kaydirigubbakcemile

iyi aksamlar kizlar. nasilsiniz?

slmlar ben geldim nasılsınızz

slmlar...

canı sıkılan yok mu yahu..benim bugün dışarıda işim vardı ama kendimi ev işlerine öyle kaptırmışım ki. geç oldu, bu saatten sonra da çıksam farkmaz...

offfffffff kızlar bide ben varım canı sıkılan patlıyorum resmen yaaaaaaa
üstelik çalışıyorummmm :kızgın: üstelik çok gerginim hiç bi sebep yok buarada

X